Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao gotivniji Čelsi od ovog.

• +1 5
Posted

Secam se intervjua Kezmana kod Marica o danima u Celziju, smehotresna pitanja su bila... a kakve su to zurke pravili Teri i Lampard i to.

Posted
2 hours ago, Milošica said:

Manje vise pamtim/ pratim Celsi od nesto prije Zole. Promijenili su brdo igraca i trenera ali meni taj tim uvijek isto igra - brz i cvrst, ostar fudbal, bez greske. I sve isti sablon, bar od Abramovica naovamo, svakim novim trenerom na klupi zaigraju ko vanzemaljci, pa se prilicno sunovrate nakon nekog vremena. Ovo sada zaista dobro djeluje, mlad tim, Tuhel ce tek birati si igrace, Roman ima pare.. Bio je seksi i onaj Skolarijev tim., neko vrijeme.

• +1 2
Posted (edited)
2 hours ago, Milošica said:

Bio je super onaj s kraja veka, sto je uzeo Kup Kupova - Zola, Di Mateo, Lebef, Vajs, Desai, Babajaro, Hjuz, Pojet, Le So, Flo, itd. Navijao sam tad kao klinac za Man Utd i njih. :D 

Edited by Plajvi
  • +1 5
Posted
1 hour ago, Plajvi said:

Bio je super onaj s kraja veka, sto je uzeo Kup Kupova - Zola, Di Mateo, Lebef, Vajs, Desai, Babajaro, Hjuz, Pojet, Le So, Flo, itd. Navijao sam tad kao klinac za Man Utd i njih. :D 

Petresku! 

• +1 3
Posted
3 hours ago, Plajvi said:

Jebena kup-ekipa, sastavljena od starih majstora taktičkog fudbala koji su doktorirali u Serie A. Kad su dodali tom ansamblu i Deschampsa bio sam uvjeren da uzimaju "klempu" no onda su u nultom epskom okršaju sa Barcom ispali nakon 3-1 u prvoj utakmici.

Posted

Au secam se, 5-1 u produzecima. 3-0 su vodili u Londonu pa je Figo smanjio iz slobodnjaka, taj gol je bio kljucan. 

Posted

Glede najgoreg finala ikad, vecina vas je srecno sto nije rodjeno pre 1986 da pogleda epski finale Barca - Steaua

Posted
8 minutes ago, nahbar said:

Glede najgoreg finala ikad, vecina vas je srecno sto nije rodjeno pre 1986 da pogleda epski finale Barca - Steaua

To finale je bilo epsko, po svim parametrima... Prodata utakmica, ali sipatićnom brki sa slike niko to nije javio... :fantom:

Helmuth Duckadam 1986.jpg

Posted

Dobili na penale sa nulom, valjda 2-0 posle 4 serije

Posted (edited)

A Zvezda Marsej nista kad pricamo o smor finalu?

Edited by Meazza
  • +1 2
Posted
22 hours ago, ArleKino said:

Superligu su trebali napraviti Real, Barca, Juve, Milan, Inter, Roma, Napoli, Lazio, Bayern, Dortmund, PSG i Lyon pa da tri najbolja igraju baraž sa Fulhamom, WBA i Sheffieldom za ulazak u Premiership. :fantom:

Dragi moj ArleKino, nisu Fulham, WBA, Sheffield, pa cak ni Everton iz ove price. 
Tamo krajem 70-ih i pocetkom 80-ih, obozavao sam engleske klubove, Liverpool osvoji KES dvaput, pa Nottingham dvaput, pa ponovo Liverpool, pa Aston Villa, ... u drugim kupovima odlicni Ipswich, Everton, Arsenal, Tottenham, WBA. Svi ti timovi su postali snazni tako sto je neki kvalitetan trener, predanim radom, stvorio tim od lokalnih igraca, par igraca sa strane (cesto iz nizerazrednih ekipa) i 2-3 stranca.
Danas, 6 engleskih timova (ujedno medju 10-15 najbogatijih na svetu) kupuju sta pozele (cesto i parama od kriminala, nafte ili marketinga) i deo su neke nenomalne klime da je neuspeh epskih razmera ako slucajno propuste neku LS.
Pre samo dve godine, Ajax je bio blizu finala LS, standardni igraci tog tima danas su rezerve u Chealsea-ju, Man Utd, Barceloni i Juventusu.
Prosle sezone, Ajax je vodio 4:1 protiv Chealsea-ja, a onda italijan Rocchi iskljuci dva igraca Holandjana u isto akciji. Engleski novinari u svom "objektivnom" stilu su isticali karakter igraca londonskog tima, potpuno ignorisuci ogromnu sudijsku pomoc koja je imala za posledicu prolazak Engleza a ispadanje Ajaxa. 
Ove sezone, Atalanta docekala Real u vreme kad je madridski tim imao najslabiju klupu zbog povreda, ali se nemacki sudija potrudio da vec u 17-om minutu utakmice u Bergamu iskljuci takticki najboljeg fudbalera domaceg tima, Freulera.
Greske sudija su sastavni deo fudbala, ali su one poseldnjih godinama iskljucivo na stetu siromasnijih timova.
Super liga vec postoji. Fudbal je danas business i treba zastititi one koji najvise ulazu (a za poreklo novca se danas vise i ne pita).
U polufinalu cetiri tima koja su verovatno medju deset najbogatijih na svetu, u cetvrtfinalu mozda jos dva iz top 10 najbogatijih (Bayern i Liverpool), Dortmund (ne iz top 10, ali sigurno blizu po bogatstvu). Da "mali" Porto nije iznenadio Juventus, te da Barcelona nije tako rano naletela na PSG, ovo bi vec bila super liga.
Iskreno se nadam da je ovo donekle i posledica nenormalne sezone (inace ne vidim svrhu da ovo vise gledam), kratke pauze, nekompletnih priprema, zgusnutog rasporeda, pa su bogatuni bili u prednosti zbog duzine klupe. Mozda zato i jeste Liverpool jedini bogati klub koji je lose prosao, jer oni iz nekog cudnog razloga, vec godinama imaju kratku, mediokritetsku klupu.

• +1 5
  • Hvala 1