Lancia Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 (edited) 4 minutes ago, Jeremija said: Da se razumemo, i Barsa je (kvazi)državni projekat, PSG i City isto. Generalno navijam (sem u slučaju Mančestera) po lepoti, ali državne projekte baš nešto ne mirišem... Sve stoji, samo sto ova dva tima ne volem, pa ono oduvek. A nista gore nego kad drzavnjaci krenu da kukaju na sudije i nepravde.... A ja sam ti luzer nevidjeni, Fiorentina (Fodja), Atletiko, Kajzerslautern, Notingem Forest, Twente, jos mi klinacku ljubav, Graficar, kupile Delije Edited April 13, 2021 by Lancia
ArleKino Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 11 minutes ago, Lancia said: Sve stoji, samo sto ova dva tima ne volem, pa ono oduvek. A nista gore nego kad drzavnjaci krenu da kukaju na sudije i nepravde.... A ja sam ti luzer nevidjeni, Fiorentina (Fodja), Atletiko, Kajzerslautern, Notingem Forest, Twente, jos mi klinacku ljubav, Graficar, kupile Delije Meni se čini da ti potajno navijaš za Arsenal unazad par godina, ali kriješ da ja ne bih skužio ko nam je baksuz. 1
Milošica Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Meni su prve asocijacije pa pomen "fudbalski velikan" Real i Bajern. I gotivim ih nevezano za to, posebno Real.
Lancia Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 1 minute ago, ArleKino said: Meni se čini da ti potajno navijaš za Arsenal unazad par godina, ali kriješ da ja ne bih skužio ko nam je baksuz. Ja sam bio skroz lud za Arsenalom u vreme Anrija, nikad teze nisam podneo jedno finale CL.
Mindaugas Žukauskas Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ko je ovaj blesavko konsultant pored Drule? Pitali ga koja je sličnost između Bundesa i PL (iako lik nije ni igrao u PL, koliko sam razumeo). Kaže, svi žele da pobede, i igra se isti sport
Mindaugas Žukauskas Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 "Brojke ništa ne govore, rezultat je taj koji se računa"
John Coltrane Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Za Pariz večeras u inat onima koju “osporavaju” Nejmara i Mbapea. I u inat samom sebi koji osporava Poketinja.
Lancia Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Za Pariz večeras u inat onima koju “osporavaju” Nejmara i Mbapea. I u inat samom sebi koji osporava Poketinja. Koja si Srbenda i u inat Middlu.
arkonada Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Pa sada ispade da skoro niko neće da navija za Bajern. Evo, ja baš hoću
John Coltrane Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ko je ovaj blesavko konsultant pored Drule? Pitali ga koja je sličnost između Bundesa i PL (iako lik nije ni igrao u PL, koliko sam razumeo). Kaže, svi žele da pobede, i igra se isti sport Kolko ti godina imaš kad ne pamtiš stamenog berlinca™?
John Coltrane Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 5 minutes ago, Lancia said: Koja si Srbenda i u inat Middlu. Ne diraj mi Ulfa Kirstena!!! 1 1
Nesh Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 6 minutes ago, arkonada said: Pa sada ispade da skoro niko neće da navija za Bajern. Evo, ja baš hoću Ti moras, nemas kud. 1
John Coltrane Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 1 minute ago, Nesh said: Ti moras, nemas kud. Jel zadebljao “u glavu”? 1
Meazza Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 2 minutes ago, Zico said: Ne igra Marquinhos, dobija Bayern 4-2. Realno.
Recommended Posts