August 26, 20204 yr pa bi mi čudno, znam da je pečuj normalno mirno mestozavisi od dogadjaja. ali ovaj je eliminisan bez veceg uzbudjenja. mislim, ravnozemljashi i srodni, poshto nemaju neke argumente, jer udaraju na ochigledno zato shto im to godi egu, idu na prosto iscrpljivanje, da dave i dave i dave, dok se svi ne smore i oni ne isteraju svoje. ili bar postignu da izgleda da ih je 10x vishe. a nije. jebiga. moracemo nekad i da se borimo sent from bubamoto
August 26, 20204 yr Nearly 9,000 Florida Children Diagnosed With Coronavirus in Two Weeks as Schools Reopen
August 26, 20204 yr Onaj insajd info ostaje aktivan? (oktobar, prvaci, petaci) Edited August 26, 20204 yr by Friend
August 26, 20204 yr 7 minutes ago, Friend said: Onaj insajd info ostaje aktivan? (oktobar, prvaci, petaci) meni bas ne deluje realno, moram priznati.
August 26, 20204 yr Nije ni petak daleko, videćemo. Ne bi im bilo prvi put da u zadnji čas nešto promene, a planovi samo što su predati. Nisam samo razumela da li bi ostali išli onlajn do oktobra ili ne bi išli uopšte...
August 26, 20204 yr meni bas ne deluje realno, moram priznati. ni meni, ali ni ovaj rusvaj koji se dnevno gomila ne sluti na dobro, a gomila se nenormalno, bar po beogradskim shkolama ljudi ne shvataju organizaciju, masa shkola iskache iz sistema (ako ga uopshte ima) u interpretacije i varijacije, ovi antimaskeri truju kao blesavi. sve zajedno bash deluje nesolidno i napamet...sent from bubamoto
August 26, 20204 yr Just now, gospa buba said: ni meni, ali ni ovaj rusvaj koji se dnevno gomila ne sluti na dobro, a gomila se nenormalno, bar po beogradskim shkolama ljudi ne shvataju organizaciju, masa shkola iskache iz sistema (ako ga uopshte ima) u interpretacije i varijacije, ovi antimaskeri truju kao blesavi. sve zajedno bash deluje nesolidno i napamet... sent from bubamoto sve je tacno, ali mislim da sad ne mogu nazad - zato sto smo najbolji, eu zemlje traze nas model, jel... sad su vec preduboko zagazili u propagandu. bice to jedan haos nevidjen cak i u ovom skoro demoliranom obrazovnom sistemu, rekla bih.
August 26, 20204 yr sve je tacno, ali mislim da sad ne mogu nazad - zato sto smo najbolji, eu zemlje traze nas model, jel... sad su vec preduboko zagazili u propagandu. bice to jedan haos nevidjen cak i u ovom skoro demoliranom obrazovnom sistemu, rekla bih. i ja to mislim, ali roditelji su vec danas jedna ozbiljno poludela masa bez kontrole i koordinacije. ja sam se danas svadjala na vajber grupi puno radno vreme. nikad u zivotu nisam to uradila. nadam samo da sam i ja njih jednako izludela [emoji38]ol:sent from bubamoto
August 26, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: i ja to mislim, ali roditelji su vec danas jedna ozbiljno poludela masa bez kontrole i koordinacije. ja sam se danas svadjala na vajber grupi puno radno vreme. nikad u zivotu nisam to uradila. nadam samo da sam i ja njih jednako izludela ol: sent from bubamoto ne znam sta da ti kazem. mi unutar sistema vise nemamo ni oko cega da se svadjamo jer ne postoji nikakva cvrsta struktura na osnovu koje bismo mogli izgraditi stav. sve je improvizacija i nepoznato. nekako ce se zavrsiti, nadajmo se pre nego ste se napravi ogromna steta.
August 27, 20204 yr Ova varijanta sa prvacima i petacima liči na eksperiment unutar eksperimenta: taman će za tih mesec dana da zaključe da li se zaraza širi ili ne i kako će se sprovoditi mere u praksi.
August 27, 20204 yr Ja sam dobio dva dana po 4 sata u boravku. Odrezali su mi pravično, čak ne ni strogo. Ne pominje se odlaganje, ali to ne znači ništa. Vajber grupa jes malo zaćutala, ali neću da učitavam. Plan za ratno stanje smisleniji od redovnog, možda kažemo da je kod nas stalno ratno stanje? Kažu, fizičko i drugi strani jezik se ne spominju u tim planovima. Računam da fizičko ko je zabušavao ne računaju ni da će preživeti rat, a drugi strani jezik zavisi od toga ko nas okupira.
August 27, 20204 yr fizichko ne pominju, ali drugi strani jezik ce da ide kao nultu chas u rasporedu, mora da se odglumi pola sata naravno taj krnji raspored se sada usloznjava i shiri na sve strane.vajber grupu ne sme niko da otvori, doshla shumarka sve nas razjurila.sent from bubamoto
August 27, 20204 yr Author Šta kaže konara, ko je bio na moru, 10 dana kasnije kreće uškolu [emoji38]ol: