Nikodije Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 babinjo verovatno zali sto je do vadjenja kurceva pokazivanja najnizeg nivoa postovanja doslo u eri kada on vise nije tu. 6
copkillah Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 (edited) 16 minutes ago, Nikodije said: babinjo verovatno zali sto je do vadjenja kurceva pokazivanja najnizeg nivoa postovanja doslo u eri kada on vise nije tu. never forget Spoiler Edited May 26, 2021 by copkillah
Milošica Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Korektna izjava Dejana Stankovića. Kao i pre što sam napisao, mislim da je okej lik. Neki Savo tip, prznica, ali korektan.
Nikodije Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 6 minutes ago, copkillah said: never forget Reveal hidden contents znao sam sta si okacio, nisam morao ni da otvaram hidden content. vidi se u ovoj tuzbalici koliko je smoren sto je u svoje vreme najnizi nivo postovanja mogao da pokaze samo ogledalu 1
harper lee Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 1 minute ago, Milošica said: Korektna izjava Dejana Stankovića. Kao i pre što sam napisao, mislim da je okej lik. Neki Savo tip, prznica, ali korektan. Izjava je ocekivana, sad da vidimo kako ce klub da reaguje. Gobeljic mora da leti iz kluba za ovo, ne sme vise da obuce Zvezdin dres. Sta god i kakav god je Stojkovic, a znamo da nije cvecka, on je bio dugogodisnji reprezentativac Srbije. Nije da bi Gobeljicevo ponasanje bilo iole prihvatljivije i da je neki drugi igrac u pitanju ali Stojketova karijera cini taj incident jos sumornijim i ogavnijim. Odgovarajuce kazne takodje treba da dobiju Kanga i Krstovic ali Gobeljic posle ovoga ne bi vise smeo da bude igrac Zvezde. 1 1
Filozof manijak Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Suma sumarum ove sezone: Uprava napolje! Vučela u Zabelu!
Moća Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 To isti onaj Babovic ciji je transfer u Zvezdu stopirala uprava jer su se navijaci pobunili?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
twisted Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 7 hours ago, ZokiAsov said: Banjak popularni Maki odbio da udje u igru u produzetku. Pise mu vazura otkaz u ovom trentuku. Posle bekstva asana, oprostaja Stevanovica na instagramu i cinjenice da niko nije slozio one seljacine sto su skidale gace i pokazivale pisu, reklo bi se da je atmosfera u svlacionici do jaja. Kad se sve uzme u obzir ispada da smo mi jos sjajno sinoc odigrali otkud ti to znaš? zašto je zaboga odbio?!
Ted Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 (edited) ima u medijima i po portalima o slučaju Maki pretpostvlja se da je toliko bio pod uticajem redovnosti isplate ugovorenih davanja i da je toliko bio zahvalan zbog ukazanih prilika da igra i poštovanja koje mu je iskazano, da ga je naprosto savladala trema da ne izneveri poverenje takvog poslodavca. kakvog više nikada neće sresti pokušavali su Suma i Obrad da ga obodre, da mu ukažu da sav taj primljeni novac može upotrebiti u humanitarne svrhe, da su kamate na oročenu štednju sve veće, da ne mora da se prijavi za 30+30 evra ako ne želi, ali avaj, nije vredelo, sirotan nije mogao Edited May 26, 2021 by Ted 3
Azdaja Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Slomilo mu srce, dovelo ga da brani svim snagama gol i svete boje, a ono dodeljen mu status rezervnog točka.
El Patron Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 13 hours ago, Moća said: To isti onaj Babovic ciji je transfer u Zvezdu stopirala uprava jer su se navijaci pobunili? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts