Ted Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 a gde je Stefan sad? jel još uvek piše FT o njemu? neki nastavci, feljton
Mark Rothko Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Quote Nekadašnji prvi čovek crno-belih bi mogao da preuzme dugogodišnjeg italijanskog prvoligaša Iz Italije dolaze vesti da bi nekadašnji predsednik Partizana Zoran Popović mogao da preuzme Livorno! Nekada stabilni član Serije A sada je u trećoj ligi, a gradonačelnik Livorna je izjavio da on želi da kupi klub i da uskoro dolazi da započne pregovore o preuzimanju. Kako prenose lokalni mediji u Livornu već u subotu će Popović stići na pregovore. "Rečeno mi je da će Popović u subotu biti u Livornu zajedno sa svojim operativcima. On u narednim danima želi da da ponudu za kupovinu kluba", rekao je gradonačelnik Salveti. Ipak, za sada neće sesti za sto sa Popovićem dok ne bude zvanične ponude za kupovinu. U prethodnom periodu je mnogo poslovnih ljudi izrazilo želju da kupi klub, ali je Salveti jasan. "Ne nameravam da imam sastanke sa navodnim kupcima Livorna dok pregovori ne uđu u zvaničnu fazu", jasan je on. Popović je na čelu Partizana zamenio Dragana Đurića i bio je u klubu tokom 2014. i 2015. godine. https://www.tvarenasport.com/vesti/fudbal/bivsi-predsednik-partizana-kupuje-italijanski-klub-srbin-hoce-da-ih-vrati-u-seriju
Mark Rothko Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Gubimo od Mačve 1:0 posle dvadesetak minuta. Obratiti pažnju na njihovog golmana, šta sve dečko odbrani...
Redoran Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Reci mi ko se upisao u strelce (Lazaroni) pa ću ti reći protiv koga smo igrali.
levi Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 5 hours ago, Mark Rothko said: Gubimo od Mačve 1:0 posle dvadesetak minuta. Obratiti pažnju na njihovog golmana, šta sve dečko odbrani... Gordić Zvezdin omladinac na pozajmici, hvale ga dosta
harper lee Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 hour ago, Mark Rothko said: Di su novci? On 16.4.2021. at 17:52, Mark Rothko said: https://www.tvarenasport.com/vesti/fudbal/bivsi-predsednik-partizana-kupuje-italijanski-klub-srbin-hoce-da-ih-vrati-u-seriju
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 ne mora par forfe nek se realu ponište dva gola i ja zadovoljan
Tresko Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Eee, kad tada nismo imali Ser Šamroka za trenera pa da udari bunkericu, i udarne igrače Jojića, Miljkovića i S.Markovića, ne bi znao Real gde je. Nego tada krš igrači i nikakav trener i to ti je.
Mark Rothko Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Vodimo 1-0, Svetozar Marković. Ali pre toga kakav krvnički start nekog mesara iz Vojvodine na Miljkovića...
Recommended Posts