Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Sadika bi trebalo prodati ako dodje zadovoljavajuca ponuda.

Mada ne sumnjam da ce ciraska grobarska javnost padati u amok sta god da bude. 

Posted
18 minutes ago, Azdaja said:

Ljudi ove sezone ako ne poguraju, teško da ćemo biti 4i.

A ne želim da poguraju i da nam ne sviraju ni jedan penal. Nek se znoje VVv. Samo da vidim ko ima muda od njih da izadje pred medije ako prodaju Sadika. 

Teško da se oni znoje. Oni nam (navijačima)  pišaju u facu i smeju se.

Dok se mi cimamo oko Save, Stanoja, da li je dobar ovaj ili onaj.

Šta se cimate oko igrača - fokus su govna u upravi. Terati to u pičku materinu više.

Posted

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/stanojevic-nisam-zadovoljan-odnosom-sume-i-sadika/367456

Sve je pod kontrolom,kao i u prvom mandatu zli stranci sabotiraju naše talente. Uprava i trener su vrh, samo da se rastosiljamo Sume, Sadika i Natha pa da procvetamo.

Stanoju od srca mogu da poželim da se nasisa i da mu sledeći i poslednji angažman bude u poluvremenima na RTSu.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Moram da napisem kratak komentar, necu se ljutiti ako budem banovan, sve ok

Mi se ovde salimo, pisemo, nerviramo, analiziramo itd.

A ono sto jedino moze da pomogne sa upravom Partizana, kao i upravom ove kvazi drzavice... je... nasilna smena. Nema tu smisla vise bilo kakva analiza ili bilo sta dok ne dodje neko ko bar BAZICNO na najosnovnijem nivou zeli dobro Klubu kojim upravlja... Naravno to nema ko vise da uradi kad je sve pod kontrolom ove poslusnicke policije i kriminalaca tako da...

I samo jos ovo - svasta sam u zivotu video ali ovakvo djubre kao sto je ovaj Vucelic zasta retko... vrlo vrlo retko...

Nema smisla ovo pratiti dok su oni tu. Kolega Twisted mi otvorio oci pre nekog vremena... 

• +1 2
Posted

Stanojević: Nisam zadovoljan odnosom Sadika i Sume

Pazi ti kako se govno obrušilo na ovu dvojicu. Mrš mamu ti jebem.

• +1 2
Posted

Zato dovodi ove odbačene sinove, žali bože. 

Od Tomića nisam imao ovakvu mučninu u stomaku. A nadao sam se Stanoju da će da bude bolje. 

Posted (edited)

daj jbt tresko, pa njih dvojica večeras nisu bili u milanovcu

@Azdaja ništa, onda čekamo prvog koji vrisne na ostrvu

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted

sumrak saga se nastavlja

jedini ko je ovde lud to smo svi mi skupa.....kao dokone babe pet godina vrtimo istu priču.....i sebi i Bogu smo dosadili

lanac događaja se crta sam od sebe.....ne treba biti vidovit....kratk pogled u bližu prošlost daje sliku bliže budućnosti

i dokle tako.....pa dok se ne dogodi ono što, svi smo svesni, u ovom trenutku nije realno

bliža budućnost je nacrtana parolom "sa nama nema neizvesnosti".....a kad već nema neizvesnosti nema ni potrebe da gubim živce i ludujem....elementarna logika tako nalaže

• +1 4
Posted

Ako je tacna ova gore Stanojeva izjava, a ne da su maderaski mediji ko po obicaju napisali ono sto zele, onda on kao poslednji rasista nema sta da trazi na klupi Partizana.

Otkaz odmah.

• +1 1
Posted

Maderaska konferencija za stampu.

Posted

Desnog beka smo rešili, sad ćemo na dva leva beka da dodamo još jednog, pa da rešimo i Natka sa Zekom i Sadika sa kolenderom

Sent from fav toy

• Wub 1
Posted
10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

daj jbt tresko, pa njih dvojica večeras nisu bili u milanovcu

@Azdaja ništa, onda čekamo prvog koji vrisne na ostrvu

:fantom:

Ok, ali neko ko insistira na dovodjenju Miljkovića i onda ga drži u timu još, nema nikakvog prava da govori bilo kome o odnosu do igre. Jer držati onakvog bambusa u igri koji nije u stanju ni aut da izvede.................

Posted

СРЕЋНА НАМ СЛАВА БРАТИЈО!!

Posted

srećan nam rođendan

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...