November 21, 20204 yr Drži se. Kovid je 99/100. Dodji do terapije od stručnog lica. Privatno, državno nije bitno. Mislim da je dobro što je visoka temperatura. Organizam je dao odgovor na napad. Ipak, verujem da ti treba podrška u vidu hemomicina. Pij obavezno minimum dva litra vode. Linunade, supe, kompoti plus vitamini plus prepisana terapija. Za sedam dana si kao da nije bilo ničega.
November 21, 20204 yr 3 hours ago, dùda said: Zašto se juri za test ? Zar nije bitnije otići na pregled i po terapiju ? Gde da ode? Ko ima temperaturu, ne puštaju ga u dom zdravlja već s vrata vraćaju i šalju da se ide u COVID amb. Bar je tako bilo u julu kad sam ja bila bolesna.
November 22, 20204 yr Ja i dalje bez temperature ali noćno preznajanje i onaj osecaj kao da me voz pregazio. Kašalj gotovo i da nemam, blagi bol u mišićima i ledjima. Za sada odlazem bilo kakvu akciju, možda su ovo ti blagi simptomi. Edited November 22, 20204 yr by Spirit
November 22, 20204 yr A pozitivan si ili samo sumnjaš na koronu? Edited November 22, 20204 yr by mraki
November 22, 20204 yr 1 hour ago, mraki said: A pozitivan si ili samo sumnjaš na koronu? Ipak sam išao do ambulante, i uprkos blagim simptomima, dobio sam uput za test i analizu krvi. Ujutro radim i jedno i drugo, rezultati sutra popodne pa ću videti šta dalje. Za sada od terapije samo suplementi
November 22, 20204 yr Bio do Medigrup u Pariske komune, nema guzve za uzimanje brisa, mislim da i ne treba ni zakazivanje. Sve se zavrsi za 5 minuta, rezultat za 2h salju na mail.U medicini rada ceka 20ak ljudi, pa sam resio da sacekam ovaj prvi rezultat, pa cu onda videti sta dalje.Temperatura jutros 37.5 i malopre izmerena isto 37.5Nema novih simptomaTerapija 2 puta dnevno poD vitamin1gr C vitaminaimunoglukanCinkCajevi, supa iz kesice, dosta vode, limunade, mandarine...To sve po savetu kumove sestre koja je radiolog
November 22, 20204 yr Bićeš okej Te supice iz kesice su odlične. Cista infuzija A neke budale se ovde sprdaju na moj račun što ponavljam d3..... Idioti
November 22, 20204 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Dosao rezultat, pozitivan sam. Drz se i obavestavaj stanje kolko budes mogao
November 22, 20204 yr @Milosh76 koji rezultat? Iz Medigroup?Šta su ti radili?Ajde drži se..... Shiit has hit the fan!