Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Drži se. Kovid je 99/100. Dodji do terapije od stručnog lica. Privatno, državno nije bitno. Mislim da je dobro što je visoka temperatura. Organizam je dao odgovor na napad. Ipak, verujem da ti treba podrška u vidu hemomicina. Pij obavezno minimum dva litra vode. Linunade, supe, kompoti plus vitamini plus prepisana terapija. Za sedam dana si kao da nije bilo ničega.

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

3 hours ago, dùda said:

Zašto se juri za test ?

Zar nije bitnije otići na pregled i po terapiju ?

Gde da ode? Ko ima temperaturu, ne puštaju ga u dom zdravlja već s vrata vraćaju i šalju da se ide u COVID amb.

Bar je tako bilo u julu kad sam ja bila bolesna.

Ja i dalje bez temperature ali noćno preznajanje i onaj osecaj kao da me voz pregazio. Kašalj gotovo i da nemam, blagi bol u mišićima i ledjima. Za sada odlazem bilo kakvu akciju, možda su ovo ti blagi simptomi. 

Edited by Spirit

A pozitivan si ili samo sumnjaš na koronu?

Edited by mraki

1 hour ago, mraki said:

A pozitivan si ili samo sumnjaš na koronu?

Ipak sam išao do ambulante, i uprkos blagim simptomima, dobio sam uput za test i analizu krvi. Ujutro radim i jedno i drugo, rezultati sutra popodne pa ću videti šta dalje. Za sada od terapije samo suplementi

Bio do Medigrup u Pariske komune, nema guzve za uzimanje brisa, mislim da i ne treba ni zakazivanje. Sve se zavrsi za 5 minuta, rezultat za 2h salju na mail.

U medicini rada ceka 20ak ljudi, pa sam resio da sacekam ovaj prvi rezultat, pa cu onda videti sta dalje.

Temperatura jutros 37.5 i malopre izmerena isto 37.5

Nema novih simptoma

Terapija 2 puta dnevno po

D vitamin
1gr C vitamina
imunoglukan
Cink
Cajevi, supa iz kesice, dosta vode, limunade, mandarine...

To sve po savetu kumove sestre koja je radiolog

Bićeš okej :)

Te supice iz kesice su odlične. Cista infuzija

A neke budale se ovde sprdaju na moj račun što ponavljam d3..... Idioti

Dosao rezultat, pozitivan sam.

Drži se

Drži se

6 minutes ago, Milosh76 said:

Dosao rezultat, pozitivan sam.

Drz se i obavestavaj stanje kolko budes mogao

Drzi se Milose

Drž se i javljaj