Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Just now, Ras said:

Poznat simptom, a koliko znam ne javlja se isključivo uz kovid, već i uz druge virusne infekcije.

Pomisao na kovid verujem da izaziva neprijatne primisli, a obzirom da si bolesna mislim da je (skoro) svejedno da li je kovid ili neki drugi virus. Primiri se i proći će za par dana, kao i drugima što je prošlo.

Zapravo sam ubeđena da jeste, ali da ga nije očitao test. Ovo pitam jer mi je frka da ne ostane, a sećam se da su ljudi pričali o višemesečnom odsustvu čula ukusa. Pa to, samo nek se vrati :D

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Imao moj sin pre dve godine prilikom preležavanja c19...još uvek ima poremećeno očitavanje pojedinih i mirisa i ukusa.

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Zapravo sam ubeđena da jeste, ali da ga nije očitao test. Ovo pitam jer mi je frka da ne ostane, a sećam se da su ljudi pričali o višemesečnom odsustvu čula ukusa. Pa to, samo nek se vrati :D

Ne brini previše unapred.

@Barti66Edituj post, pliz!

6 minutes ago, Svemir Zeka said:

gledaj to sa vedrije strane, mozes da smrsas ili se ugojis kad god hoces, nista te ne vuce da jedes, ali ni da ne jedes

bice sve ok :)

16 minutes ago, morgana said:

gledaj to sa vedrije strane, mozes da smrsas ili se ugojis kad god hoces, nista te ne vuce da jedes, ali ni da ne jedes

bice sve ok :)

Bukvalno razmishljam isto :isuse:

Da, već jesam...ništa me ne vuče da jedem :sad:

jel kasljes jos?

ja sam vrlo malo, i sve skupa 7 dana je trebalo da budem ok, a najduze su sinusi pravili problem. to je kako citam dosta tipican tok.

(tj pod uslovom da nisam sjebala srcanu maramicu opet)

14 minutes ago, morgana said:

jel kasljes jos?

Da, ali ne mnogo. Zapravo i retko. 

Kako su ti sinusi pravili problem, glavoboljom? Mene je u par navrata tako bolela glava, da sam se od toga uplašila (mada nisam htela nikome da pričam)

Čulo ukusa se (uobičajeno) vrati potpuno par nedelja nakon izlečenja, a pomaže i da se malo trenira/podstakne jačim i specifičnim ukusima.

2 hours ago, Ras said:

@Barti66Edituj post, pliz!

Prekasno stižem ali aj da probam sa utehom ako nije kasno a jeste... :rolleyes:

Imao problem sa ukusom i mirisom ali sad mu je sve super, ima njuh nemačkog ovčara treniranog za granične prelaze.

Evo barti, ako ništa, osećam teksturu jela. Ukus u naznakama, miris ništa. 

8 hours ago, Svemir Zeka said:

ja nikada nisam imao ukusa, navikne se čovek

Sad bez šale...preporuka je bila svojevremeno da koristi AD kapi...stanje mu se poboljšalo u nekom procentu ne baš zanemarljivom ali eto ipak nije ispeglao do kraja sve. Naročito ima problem sa mesom, clukom i još ponekim namirnicama. Ide to na bolje vremenom ali ipak su dve i po god u pitanju. Lično nznm nikoga sem njega da je trajalo toliko. Drugo mesto drži supruga jednog drugara koja se mučila nešto više od godinu dana ali je sada 100% ok.

Znači samo strpljenja i biće sve 5.

Bilo je na nekom psihopatološkom testu pitanje "sve što jedem ima mi isti ukus"... E to ja sad imam, mislim taj F, možda uopšte nije virus...

Background Picker
Customize Layout