October 21, 20222 yr haha opet temp, pisao doktoru, kaze javi mi se polovinom novembra ako potrajeAjde drži se.......shiit has hit the fan.
October 21, 20222 yr 1 hour ago, ToniAdams said: haha opet temp, pisao doktoru, kaze javi mi se polovinom novembra ako potraje Drzi se.
October 21, 20222 yr Daj bre, to nije normalno. Da se javis ako jos 20 dana potraje temperatura? Posalji ga u kurac i trazi drugo misljenje. Nevjerovatno.
October 21, 20222 yr 2 hours ago, ToniAdams said: haha opet temp, pisao doktoru, kaze javi mi se polovinom novembra ako potraje oni nisu normalni stvarno drži se
October 21, 20222 yr nisu normalni, sve znam, svakako cu menjati doktora. prvo niko nije hteo da me poslusa dok vec nisam bio negativan, pa mi dali antibiotike tek kad je uhvatilo levo pk, pa onda na jedvite jade ajd kao rendgen, pa dobijem preporuku za skener, e to tek ako ne bude bolje do novembra. nemam reci koliko deprimira taj odnos.
October 21, 20222 yr 21 minutes ago, ToniAdams said: nisu normalni, sve znam, svakako cu menjati doktora. prvo niko nije hteo da me poslusa dok vec nisam bio negativan, pa mi dali antibiotike tek kad je uhvatilo levo pk, pa onda na jedvite jade ajd kao rendgen, pa dobijem preporuku za skener, e to tek ako ne bude bolje do novembra. nemam reci koliko deprimira taj odnos.
October 21, 20222 yr @ToniAdams Kako se ti osecas? Opste stanje? Cuvaj nerve i odmaraj, sta drugo. Svet se definitivno raspada. Upoznajemo nova pravila opstanka. Edited October 21, 20222 yr by Sandradjer
October 21, 20222 yr pa ovako, u toku dana bude okej, malo kasljem, onda negde oko podneva krene temperatura, ne previskoka, do 37.5 i tu se bas sjebem. tacno osetim kad skoci i dosad se ni jednom nisam zajebao. kao na primer sada. sad su mi ruke i noge teske kao od olova i jako se brzo zamorim i koncentracija mi je nepostojeca.
October 21, 20222 yr Dobro je sto nije temp non-stop. Udri po vitaminima, domacim supama, s tim ne mozes pogrijesiti. Srecno, da brzo prodje. Iscrpljujuce je to.
October 21, 20222 yr 6 minutes ago, ToniAdams said: pa ovako, u toku dana bude okej, malo kasljem, onda negde oko podneva krene temperatura, ne previskoka, do 37.5 i tu se bas sjebem. tacno osetim kad skoci i dosad se ni jednom nisam zajebao. kao na primer sada. sad su mi ruke i noge teske kao od olova i jako se brzo zamorim i koncentracija mi je nepostojeca. vidi i nađi negde orthomol, diže iz mrtvijeh
October 21, 20222 yr 55 minutes ago, ToniAdams said: pa ovako, u toku dana bude okej, malo kasljem, onda negde oko podneva krene temperatura, ne previskoka, do 37.5 i tu se bas sjebem. tacno osetim kad skoci i dosad se ni jednom nisam zajebao. kao na primer sada. sad su mi ruke i noge teske kao od olova i jako se brzo zamorim i koncentracija mi je nepostojeca. Te niske temperature su poceli i kod nas da zanemaruju. Do 37,5 nije temperatura. Iz prve ruke znam za slucaj mladog coveka kome su rekli Prestani da meris temperaturu. Mesec dana se vuklo to neko stanje. Verovatno ti skoci temperatura kako dan odmice i ti se umaras. Apetit, unos tecnosti uredan kod tebe? Edited October 21, 20222 yr by Sandradjer
October 21, 20222 yr pa da, kad nemaju odgovor najlakse ignorisati, cuj prestani da meris. apetit i sve okej, ne zalim se, prosto osetim momenat kad skoci i onda se psihofizicki zabagujem. i svaki, ali svaki put kad bih posumnjao da je skocila, ispostavilo se da jeste.
October 21, 20222 yr Ne daj se Toni. Teško se po Nemačkama nalazi lekar koga će da zanima da tebi bolest lakše padne, a 37.5 niko ne računa u temperaturu. Nije ti ništa, što si dolazio? Za decu isto to rade. Skuplji privatni će odvojiti vreme i pokušati da ubrza ozdravljenje i ublaži simptome, ovi standardni kućni samo gledaju da ne umireš, da sve ide nekim očekivanim tokom, a to kako je tebi subjektivno ih ne zanima. Antibiotici, kapiram priču ali teško preteruju. Moja ćerka sa 2 godine završila u bolnici sa upalom pluća, pedijatar joj dva dana pre toga nije dao antibiotik. Dobri su za ortopedske povrede a u ostalim oblastima im fali humanosti. Elem, ja bih na tvoj mestu otišao kod "privatnog" lekara tj. wahlarzt-a sa dobrim recenzijama. Neće ti ni u urgentnom mnogo pomoći ako ti stvarno prolazi.