Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

ja ne, ali usluga definitivno nije bila jedna od boljih, cak uzevsi u obzir i vrlo niska ocekivanja.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

On 8.9.2022. at 10:49, Mel said:

...

e se desilo neshto po tom pitanju, ste ishli?

13 hours ago, gospa buba said:

e se desilo neshto po tom pitanju, ste ishli?

Ne, nije bilo potrebe. Ja sam u cetvrtak zvala odmah ambulantu i sestra nam je rekla da ga pratimo pa ako treba dodjemo u 7:15 (kao sto si ti i rekla). Medjutim imao je samo to grlo i slabu temp koju sam sasecala sa malo brufena. Mi ostali ok, ja isto malo grlo ali nista spec, tako da mislim da nije ni bila korona (srecom).

Hvala ti puno :heart: mnogo mi je znacilo da povezem gde i kako da ga vodim a ne da ujutru dok ukapiram gde sta prodje termin.

Ne, nije bilo potrebe. Ja sam u cetvrtak zvala odmah ambulantu i sestra nam je rekla da ga pratimo pa ako treba dodjemo u 7:15 (kao sto si ti i rekla). Medjutim imao je samo to grlo i slabu temp koju sam sasecala sa malo brufena. Mi ostali ok, ja isto malo grlo ali nista spec, tako da mislim da nije ni bila korona (srecom).
Hvala ti puno [emoji813] mnogo mi je znacilo da povezem gde i kako da ga vodim a ne da ujutru dok ukapiram gde sta prodje termin.
nema na chemu.

nema shanse da je korona to sam i ja rekla [emoji38]ol: rachunaj komotno da je bila, bukvakno svako ko je oseto potrebu da udje u dechji kovid, bio je pozitivan proshle nedelje. mahom 'grci' i djaci...

srecom nije ni vazno kad se dobro prodje i veshto izbegavaju babe i dede hihi.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

1 hour ago, gospa buba said:

nema na chemu.

nema shanse da je korona to sam i ja rekla emoji38.pngol: rachunaj komotno da je bila, bukvakno svako ko je oseto potrebu da udje u dechji kovid, bio je pozitivan proshle nedelje. mahom 'grci' i djaci...

srecom nije ni vazno kad se dobro prodje i veshto izbegavaju babe i dede hihi.gif

Inace juce u radnji (ne idem cesto) jedina sam bila sa maskom :) Mislim da se Srbija izjasnila na temu korone po sistemu ko ziv ko mrtav.

Inace juce u radnji (ne idem cesto) jedina sam bila sa maskom [emoji4] Mislim da se Srbija izjasnila na temu korone po sistemu ko ziv ko mrtav.
ja sam se izjasnila za ko ziv i ima da se vladam tako ubuduce, da zashtitim sebe, a srbija kako hoce. mislim, jasno je da je ljudima in dzenral svejedno da li ce da se razboljevaju i zarazavaju druge, osim to neshto malo kad su deca u pitanju, onda drzavo pomozi i to je to. sreca bozija pa se makar ovi shto sline i kashlju tu i tamo malo sklone sa scene, jer se onda ipak uzbuni zajednica ,kao da je to ikad i bilo prihvatljivo ponashanje. pa nam mozda to bude neka kolateralna korist...

Just now, gospa buba said:

ja sam se izjasnila za ko ziv i ima da se vladam tako ubuduce, da zashtitim sebe, a srbija kako hoce. mislim, jasno je da je ljudima in dzenral svejedno da li ce da se razboljevaju i zarazavaju druge, osim to neshto malo kad su deca u pitanju, onda drzavo pomozi i to je to. sreca bozija pa se makar ovi shto sline i kashlju tu i tamo malo sklone sa scene, jer se onda ipak uzbuni zajednica ,kao da je to ikad i bilo prihvatljivo ponashanje. pa nam mozda to bude neka kolateralna korist...

Sve se slazem. Posle ovoliko ljudi koji su lose prosli u svemu tome, nikog nije briga...

Nije tako samo u Srbiji.

kakav nam je stav u vezi sa proveravanjem d-dimera nakon omikrona? koliko vidim postoje dve skole misljenja - jedna kaze obavezno, druga samo kod tezih slucajeva/hospitalizacije. moja doktorka smatra da je nepotrebno, ostali me ubedjuju da proverim d-dimer (a ja ni ne znam sta bih posle s tim).

Analize radi posle, recimo mesec dana, da se organizam oporavi od raznih lekova, pa onda odradi i ddimer.

S tim sto ne bi bilo lose da odradis i enzime jetre ALT i AST recimo.

Kakvi su ovi pljuvacni testovi za koronu..?

Vidim nude u apotekama za 1200rsd, antigenski u Aqualabu je po istoj ceni.

antigenski u akvalabu tachno hiljadarku.
mislim, kome treba papir, a vazda treba, taj nema smisla da se testira u kujni unsure.gif

To to...A neko mi rece da su kuhinjski testovi reda velicine 400-500dinara kad ono trt.

treci dan.

prva dva sam prakticno prespavao, danas sam dosta bolje samo jos grlo malo steze.

kucni test je govno.

11 hours ago, Friend said:

To to...A neko mi rece da su kuhinjski testovi reda velicine 400-500dinara kad ono trt.

470 din (nazalni) Dr Max sa lojaliti karticom. Nemam primedbi na kvalitet odmah sam ubo pozitivan slučaj, moju kevu. 

Background Picker
Customize Layout