January 21, 20223 yr Da, one sestre na ulazu imaju kutiju lekova pored sebe i dele na "recept" koji doneseš od lekara na pregledu.
January 21, 20223 yr Popular Post Da se prijavim i ja u dispanzer. Od prekjuce se ja i majka bavimo kasljanjem i istovarivanjem prilicne kolicine slina bez nekih drugih tegoba. Otisli danas do ambulante, izvadili krv, sve u granicama osim sto je CRP 18 kod mene, a tu negde i njen, dobili antibiotike i jos kojekakve vitamine, na kovid testu ona pozitivna, ja negativan.
January 21, 20223 yr 32 minutes ago, Delija67 said: Da se prijavim i ja u dispanzer. Od prekjuce se ja i majka bavimo kasljanjem i istovarivanjem prilicne kolicine slina bez nekih drugih tegoba. Otisli danas do ambulante, izvadili krv, sve u granicama osim sto je CRP 18 kod mene, a tu negde i njen, dobili antibiotike i jos kojekakve vitamine, na kovid testu ona pozitivna, ja negativan. Pcr?
January 21, 20223 yr 12 minutes ago, renne said: danas smo saznali za sedmoro ljudi koji su zaraženi, nikada ovako nije bilo Neka krene skolska godina. Do kraja januara 7 000 000 prokuzenih realno. I meni danas (napisah na drugom topiku) javila koleginica sa kojom sam bio juce na sastanku da je pozitvna.
January 21, 20223 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Pcr? Antigenski. Isli smo i Medigrup jer nam se nisu cekali redovi u drzavnim kovid ambulantama. Inace prvi put da mi je prijalo nabijanje onog sranja u nos. Prodisao sam. Edited January 21, 20223 yr by Delija67
January 21, 20223 yr Pošto kašalj ne prolazi (mada mislim da se sliva iz nosa, valjda nije zbog nečeg drugog), kupio sam one brze kućne testove. Jebiga, obojila se linija na T. Ne budem lenj pa ponovim, opet isto. Ujutru ću na PCR Jebaji ga.. izgleda da ide drugi krug.
January 21, 20223 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Držite se. Jeste i vi dobili favipiravir u kovid ambulanti ne u apoteci? ... Shiit has hit the fan Favipiravir se dobija isključivo u državnim kovid ambulantama. Nema ga u apotekama. Privatno se može nabaviti samo u jednoj apoteci, i košta 9500 rsd.
January 21, 20223 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Koliko dugo se trenutno čeka na pregled u kovid ambulantama? Juče u Železniku 4 sata, isto kao i prekjuče na Starom Gradu.
January 21, 20223 yr Žena kovid amb nbg otprilike sat vremena plafon ukupno sa sve čekanjem rezultata agt... Shiit has hit the fan
January 21, 20223 yr navodno može, ali ne znam da je to isprobano u praksi sve koje znam išli su u covid ambulantu doma zdravlja gde im je karton
January 22, 20223 yr 6 hours ago, slow said: Mora da se ide u kovid ambulantu na svojoj opštini ili može bilo gde? Pitaju te gde imaš karton. Ako kažeš da ti je ambulanta na nekoj drugoj opštini velika je verovatnoća da će da te vrate, naročito ako je gužva.