January 12, 20223 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: bio danas na kontrolnom pregledu, dr reče da sam završio sa njima krvna slika “odična, crp 7” sad treba da se javim izabranom lekaru u dz da mi zaključi bolovanje. samo znam da se čovek zove vuk jel to treba da se zove i zakazuje ili se samo bane? ukucas ona dva broja sa zdravstvene i dobijes na sajtu rfzzo kako ti se zove izabrani lekar
January 12, 20223 yr Na tiktoku je popularna ova pecena pomorandza protiv gubitka cula ukusa, ima jos iskustava na #burntorange hashtagu
January 12, 20223 yr Popular Post Još uvek sam živ Lepša polovina imala više sreće,dva dana temp 37,7 i to je sve.Vakcinisana inače.
January 13, 20223 yr Uprkos relativno strogom izbegavanju virusa, omicron je i nas zakačio. I to ne samo da nas je zakačio, nego je istovremeno stigao iz dva izvora, malo smo popustili za praznike jebiga. Brzi testovi su go kurac, ne znam da li se o tome pisalo. Posle dve astrazeke i rajfajzena, dve nedelje u krevetu. Prija(o) odmor.
January 13, 20223 yr Popular Post izgubio sam čulo mirisa. ukapirao pre 45 minuta. pravio lepšoj polovini nešto za večeru, otvorim rernu pa vidim i omirišem kako ide, kad ono đavola. ne miriše ništa. ne miriše ni rakija ni parfem ni neka hemija. jutros sam isto prčkao nešto po kuhinji, spremao, sve je mirisalo kako treba. što se ukusa tiče to je sve ok. što se svega ostalog tiče ok je, nikakva slabost, zamaranje, kašalj, temperatura. curi nos prethodna dva dana, ali sve je to minimalno i zanemarljivo. Edited January 13, 20223 yr by Ted
January 13, 20223 yr uuuu .... al si nasao nacin da se pohvalis kako si fin so les (lako da prodjes) ... sto bi rekli ovde
January 13, 20223 yr 43 minutes ago, Ted said: izgubio sam čulo mirisa. ukapirao pre 45 minuta. pravio lepšoj polovini nešto za večeru, otvorim rernu pa vidim i omirišem kako ide, kad ono đavola. ne miriše ništa. ne miriše ni rakija ni parfem ni neka hemija. jutros sam isto prčkao nešto po kuhinji, spremao, sve je mirisalo kako treba. što se ukusa tiče to je sve ok. što se svega ostalog tiče ok je, nikakva slabost, zamaranje, kašalj, temperatura. curi nos prethodna dva dana, ali sve je to minimalno i zanemarljivo. a jel i gđi poremećena miris a funkcija
January 13, 20223 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a jel i gđi poremećena miris a funkcija nije ona je imala temperaturu prva dva dana, osećaj slabosti (koji polako prolazi) i kašalj (koji ne prolazi). danas je bila na kontorli i produžili joj terapiju za još 5 dana
January 15, 20223 yr Popular Post Malopre skoknuo da uradim još jedan antigenski i krvnu sliku + CRP. Test negativan, krvna slika odlična, svi rezultati između referentnih vrednosti, a CRP na 3.8, dosta ispod granične vrednosti.
January 16, 20223 yr Samo hrabro. U mom blizem okruzenju, porodica i poznanici, svi pokupili i svi prosli sa 4-5 dana simptoma klasicnog gripa. Nadam se da je to to.
January 16, 20223 yr Sta smo bese rekli za one testove u kucnoj varijanti, korejske ? Valja li cemu..valjalo bi mi na posao otici sutra.