Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

6 minutes ago, renne said:

delta i oni stari sojevi, od omikrona ne

Tipicno za lika koji seta airmax tike i trenerku u trecoj deceniji 21. veka...vazda u raskoraku sa trendovima.

edit - @Sammael pa, trenutno je intersantno, neobicno..dosadice mi verovatno do popodneva..ali prezivecu :)

Edited by SNARC

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

53 minutes ago, SNARC said:

Od jutros mi je ukinuto raspolaganje culom mirisa..sto je onako, poprilicno neobicno iskustvo. 

Iskorisceno u prave svrhe..mogu da jedem sardinu bez da mi dismr.

Inace, sve ostalo cool..mislio sam da ide na bolje i prolazi..ali izdao me nosinger.

7 minutes ago, SNARC said:

Po boji vase obuce, rekao bih da ste ekspert. Jel se za omikron gubi njuh..ili to vazi za deltu i prethodne sojeve ?

@Sammael @renne @Ras nemojte da me oplakujete bre vec..aman ljudi. Mislim, hvala..ali malko je jezivo.

Tužno je ovako jesti sardinu.

delta i oni stari sojevi, od omikrona ne
i za deltu se prvo govorilo da ne i da njuh nije ni dominantan ni obavezan efekat, pa je posle ipak bilo da moze.

[mention=710]snarc[/mention]. takoe, pusti da te beli zekan savetuje hihi.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

može gubitak njuha i kod omikrona, nije među najčeščim simptomima ali tu negde kod 30-40% slučajeva, bila ona neka tabela

@SNARC  jedi zdravo i neukusno, sad je prilika! :lolol:

14 minutes ago, gospa buba said:

i za deltu se prvo govorilo da ne i da njuh nije ni dominantan ni obavezan efekat, pa je posle ipak bilo da moze.

[mention=710]snarc[/mention]. takoe, pusti da te beli zekan savetuje hihi.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Proba covek da ne optereti zdravstveni sistem svojim prisustvom..i popase kritiku. 

Tako se i Novak zeznuo...

@adam Daj brokolija i karfiola dok se boje ne rastope. Inace, cini mi se da na lageru malo toga zdravog imam jer mi se cinilo da je samo kijavica koja brzo prodje u pitanju.

Edited by SNARC

Pravi je momenat da probas prokelj!

@svizarazeni Brzo se oporavite!

28 minutes ago, cartman said:

Pravi je momenat da probas prokelj!

Za to ne postoji previ trenutak... Čak i da si na ivici da umreš od gladi, za prokelj nije pravi trenutak... :(

8 minutes ago, radisa said:

Za to ne postoji previ trenutak... Čak i da si na ivici da umreš od gladi, za prokelj nije pravi trenutak... :(

ja namerila za sutra prokelj :D 

Kazu..kad ti zeni spremi prokelj..nesto si negde zajebao..a ti razmisli gde i sta.

• Popular Post

Znate ono kad krenete kod zubara i zub volsebno prestane?

Tako ja jutros ipak krenem u kovid, iako su cudesno nestali svi simptomi sem glavobolje i kijavice (koja se znacajno proredila, na dva kiha dnevno).

ceka se, nije da se ne ceka - predaja knjizice, pa doktor, pa test, pa rezultat pa doktor, ali ide to nekako, nije tragicno kao na onom instagram profilu “moj beograd” i nisam videla da je iko vracen. Ja sam stala u pogresan red - za kontrolu, ali su me primili.

kad test - ja negativna. Kaze dr da su ljudi bivali negativni posle sedam dana, da li hocu bolovanje, evo ipak nekih vitamina i nesto za glavu i cao cao.

U povratku sam naisla na kucni test za 600 din (apoteka u 29. novembra, stanica kod ktitora) - i na njemu sam bila negativna. Rekla bih da isti test koriste u ambulanti, antigenski, vadi se bris, pa onda u neku tecnost, pa onda u onaj test sa linijicama i sve gotovo za minut. 

Jedino sto je malo neprijatno je sto vas u redu kunu i proklinju ako izgledate koliko toliko zdravo, ja igrom okolnosti jos vucem oziljke od skidanja bradavica pa izgledam kao da sam prelezala boginje, i u tom smislu su mi se sklanjali s puta a niko se nije bunio sto sam u redu za kontrolu. 

I sad eto nisam vise kovidozna, glava me ubi i dalje, ali kazacemo da je to od promene vremena:) i da zakljucimo kovid so2e01 koji sam prosla vrlo lako, a hoce li biti posledica - pa videcu ja i pola sveta. 

uglavnom, za 5 - 6 sati sam sve zavrsila. Nije dosadno jer hoce narod da caska. Ako je nekome bas bas bas lose, ide preko reda, ali to je ono tipa pada u nesvest, delirijum. 

Edited by angelada

Da li priznaju rezultate testa krvi iz privatnih laboratorija, ako je uradjen dan pre ili par dana pre?

46 minutes ago, SNARC said:

Kazu..kad ti zeni spremi prokelj..nesto si negde zajebao..a ti razmisli gde i sta.

nije tachno, uvek je vreme za prokelj, zajebao ti ili ne! :D

2 hours ago, cartman said:

Pravi je momenat da probas škembiće!

:D

1 hour ago, Milosh76 said:

Da li priznaju rezultate testa krvi iz privatnih laboratorija, ako je uradjen dan pre ili par dana pre?

Meni je priznao ali rekao da uradimo ponovo (mozda zato sto sam bila u redu za kontrolu:)). E sad, u redu se prica da treba da budu laboratorije sa spiska privredne komore srbije; ja sam bila u beolabu i oni su na spisku, ima i dia lab, aqua lab… kucati pks kovid putovanja. 

da li ce mi upisati u sertifikat - izgleda da ne, jer drzavno imam samo negativan test. 

Background Picker
Customize Layout