January 11, 20223 yr 6 minutes ago, renne said: delta i oni stari sojevi, od omikrona ne Tipicno za lika koji seta airmax tike i trenerku u trecoj deceniji 21. veka...vazda u raskoraku sa trendovima. edit - @Sammael pa, trenutno je intersantno, neobicno..dosadice mi verovatno do popodneva..ali prezivecu Edited January 11, 20223 yr by SNARC
January 11, 20223 yr 53 minutes ago, SNARC said: Od jutros mi je ukinuto raspolaganje culom mirisa..sto je onako, poprilicno neobicno iskustvo. Iskorisceno u prave svrhe..mogu da jedem sardinu bez da mi dismr. Inace, sve ostalo cool..mislio sam da ide na bolje i prolazi..ali izdao me nosinger. 7 minutes ago, SNARC said: Po boji vase obuce, rekao bih da ste ekspert. Jel se za omikron gubi njuh..ili to vazi za deltu i prethodne sojeve ? @Sammael @renne @Ras nemojte da me oplakujete bre vec..aman ljudi. Mislim, hvala..ali malko je jezivo. Tužno je ovako jesti sardinu.
January 11, 20223 yr delta i oni stari sojevi, od omikrona nei za deltu se prvo govorilo da ne i da njuh nije ni dominantan ni obavezan efekat, pa je posle ipak bilo da moze.[mention=710]snarc[/mention]. takoe, pusti da te beli zekan savetuje sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 11, 20223 yr može gubitak njuha i kod omikrona, nije među najčeščim simptomima ali tu negde kod 30-40% slučajeva, bila ona neka tabela
January 11, 20223 yr 14 minutes ago, gospa buba said: i za deltu se prvo govorilo da ne i da njuh nije ni dominantan ni obavezan efekat, pa je posle ipak bilo da moze. [mention=710]snarc[/mention]. takoe, pusti da te beli zekan savetuje sent from novi mnogo jak bubamoto. Proba covek da ne optereti zdravstveni sistem svojim prisustvom..i popase kritiku. Tako se i Novak zeznuo... @adam Daj brokolija i karfiola dok se boje ne rastope. Inace, cini mi se da na lageru malo toga zdravog imam jer mi se cinilo da je samo kijavica koja brzo prodje u pitanju. Edited January 11, 20223 yr by SNARC
January 11, 20223 yr 28 minutes ago, cartman said: Pravi je momenat da probas prokelj! Za to ne postoji previ trenutak... Čak i da si na ivici da umreš od gladi, za prokelj nije pravi trenutak... :(
January 11, 20223 yr 8 minutes ago, radisa said: Za to ne postoji previ trenutak... Čak i da si na ivici da umreš od gladi, za prokelj nije pravi trenutak... :( ja namerila za sutra prokelj
January 11, 20223 yr Kazu..kad ti zeni spremi prokelj..nesto si negde zajebao..a ti razmisli gde i sta.
January 11, 20223 yr Popular Post Znate ono kad krenete kod zubara i zub volsebno prestane? Tako ja jutros ipak krenem u kovid, iako su cudesno nestali svi simptomi sem glavobolje i kijavice (koja se znacajno proredila, na dva kiha dnevno). ceka se, nije da se ne ceka - predaja knjizice, pa doktor, pa test, pa rezultat pa doktor, ali ide to nekako, nije tragicno kao na onom instagram profilu “moj beograd” i nisam videla da je iko vracen. Ja sam stala u pogresan red - za kontrolu, ali su me primili. kad test - ja negativna. Kaze dr da su ljudi bivali negativni posle sedam dana, da li hocu bolovanje, evo ipak nekih vitamina i nesto za glavu i cao cao. U povratku sam naisla na kucni test za 600 din (apoteka u 29. novembra, stanica kod ktitora) - i na njemu sam bila negativna. Rekla bih da isti test koriste u ambulanti, antigenski, vadi se bris, pa onda u neku tecnost, pa onda u onaj test sa linijicama i sve gotovo za minut. Jedino sto je malo neprijatno je sto vas u redu kunu i proklinju ako izgledate koliko toliko zdravo, ja igrom okolnosti jos vucem oziljke od skidanja bradavica pa izgledam kao da sam prelezala boginje, i u tom smislu su mi se sklanjali s puta a niko se nije bunio sto sam u redu za kontrolu. I sad eto nisam vise kovidozna, glava me ubi i dalje, ali kazacemo da je to od promene vremena:) i da zakljucimo kovid so2e01 koji sam prosla vrlo lako, a hoce li biti posledica - pa videcu ja i pola sveta. uglavnom, za 5 - 6 sati sam sve zavrsila. Nije dosadno jer hoce narod da caska. Ako je nekome bas bas bas lose, ide preko reda, ali to je ono tipa pada u nesvest, delirijum. Edited January 11, 20223 yr by angelada
January 11, 20223 yr Da li priznaju rezultate testa krvi iz privatnih laboratorija, ako je uradjen dan pre ili par dana pre?
January 11, 20223 yr 46 minutes ago, SNARC said: Kazu..kad ti zeni spremi prokelj..nesto si negde zajebao..a ti razmisli gde i sta. nije tachno, uvek je vreme za prokelj, zajebao ti ili ne!
January 11, 20223 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Da li priznaju rezultate testa krvi iz privatnih laboratorija, ako je uradjen dan pre ili par dana pre? Meni je priznao ali rekao da uradimo ponovo (mozda zato sto sam bila u redu za kontrolu:)). E sad, u redu se prica da treba da budu laboratorije sa spiska privredne komore srbije; ja sam bila u beolabu i oni su na spisku, ima i dia lab, aqua lab… kucati pks kovid putovanja. da li ce mi upisati u sertifikat - izgleda da ne, jer drzavno imam samo negativan test.