Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post

Verujući i agnostici, jedna molitva u sebi neće škoditi

Molitva je samo to; najiskrenija emocija...

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

[emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696]
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Biće sve ok...

... Shiit has hit the fan

Biće.

Mora biti

• Popular Post
On 11.11.2021. at 20:35, namenski said:

'Ajde neka neko napravi bre prozivku, verovatno nije samo do korone, ali:

em @Jumanji, ali @Bambula @Bujodrag @Anonymous...

Pu, pu, pu...

Još uvek mrdam :D

Živ bio

50 minutes ago, Bambula said:

Još uvek mrdam :D

Ti si mi sumnjiv bio, baš...

Dobro je... :D

• Popular Post

Pejsmejker i ko nov :ph34r: čudili se kako sam preživeo,al eto da i ja budem čudo :D

Da je bilo naivno nije,al eto neke koristi od malog fudbala subotom uveče.Kaže lekar redovna fizička aktivnost je spasila stvar,neke njegove brojke su da se u 20% slučajeva preživi takav tromb.

1 minute ago, Bambula said:

takav tromb

takav zbog položaja gde se našao, veličine, nečeg trećeg?

• Popular Post

Veličine i kad su me "oživelli" srce radilo sa 40% čisto da sam na broju.Moja sreća je što se sve odvijalo na putu do hitne pa su na vreme reagovali.

živ bio... meni došao do srca tromb, pa se posle napravio u srcu, 24x18mm
ali prođe sve, samo treba čovek posle da se pazi

14 minutes ago, Bambula said:

Pejsmejker i ko nov :ph34r: čudili se kako sam preživeo,al eto da i ja budem čudo :D

Da je bilo naivno nije,al eto neke koristi od malog fudbala subotom uveče.Kaže lekar redovna fizička aktivnost je spasila stvar,neke njegove brojke su da se u 20% slučajeva preživi takav tromb.

Bambula, jako si me obradovao ovim javljanjem, što rekoše gore bio si sumnjiv, posebno sa onim poslednjim postom.

Ne ponovilo se, drž' se. U oporavak i redovne kontrole. Život je lep, uživaj :)

Ne ponovilo se. Svaka cast :ziga:

Proslo je skoro mesec dana kako sam prelezao koronu. U petak me je uhvatio takav kasalj da to nije normalno. Poslat sam u covid ambulantu, rezultati su dobri, pluca, krvna slika. Dobio sam samo sirup, pijem jos rtanjski caj. Nisam zadovoljan kako se oporavljam. Kod kuce sam, ne idem na posao, ne mogu da pricam, odmah se zakasljem, mogu da lezim samo u jednom polozaju. Kakva odvratnost

Proslo je skoro mesec dana kako sam prelezao koronu. U petak me je uhvatio takav kasalj da to nije normalno. Poslat sam u covid ambulantu, rezultati su dobri, pluca, krvna slika. Dobio sam samo sirup, pijem jos rtanjski caj. Nisam zadovoljan kako se oporavljam. Kod kuce sam, ne idem na posao, ne mogu da pricam, odmah se zakasljem, mogu da lezim samo u jednom polozaju. Kakva odvratnost
Po mom iskustvu, slabo će sirup da pomogne, ali možda je individualno.
Jel onaj "neproduktivni" dosadni, ko da imaš dlaku u grlu?
Ja nisam mogao da spavam noću od tog.

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout