November 22, 20213 yr Popular Post Verujući i agnostici, jedna molitva u sebi neće škoditi Molitva je samo to; najiskrenija emocija...
November 22, 20213 yr [emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]Biće sve ok... ... Shiit has hit the fan
November 24, 20213 yr Popular Post On 11.11.2021. at 20:35, namenski said: 'Ajde neka neko napravi bre prozivku, verovatno nije samo do korone, ali: em @Jumanji, ali @Bambula @Bujodrag @Anonymous... Pu, pu, pu... Još uvek mrdam
November 24, 20213 yr 50 minutes ago, Bambula said: Još uvek mrdam Ti si mi sumnjiv bio, baš... Dobro je...
November 24, 20213 yr Popular Post Pejsmejker i ko nov čudili se kako sam preživeo,al eto da i ja budem čudo Da je bilo naivno nije,al eto neke koristi od malog fudbala subotom uveče.Kaže lekar redovna fizička aktivnost je spasila stvar,neke njegove brojke su da se u 20% slučajeva preživi takav tromb.
November 24, 20213 yr 1 minute ago, Bambula said: takav tromb takav zbog položaja gde se našao, veličine, nečeg trećeg?
November 24, 20213 yr Popular Post Veličine i kad su me "oživelli" srce radilo sa 40% čisto da sam na broju.Moja sreća je što se sve odvijalo na putu do hitne pa su na vreme reagovali.
November 24, 20213 yr živ bio... meni došao do srca tromb, pa se posle napravio u srcu, 24x18mm ali prođe sve, samo treba čovek posle da se pazi
November 24, 20213 yr 14 minutes ago, Bambula said: Pejsmejker i ko nov čudili se kako sam preživeo,al eto da i ja budem čudo Da je bilo naivno nije,al eto neke koristi od malog fudbala subotom uveče.Kaže lekar redovna fizička aktivnost je spasila stvar,neke njegove brojke su da se u 20% slučajeva preživi takav tromb. Bambula, jako si me obradovao ovim javljanjem, što rekoše gore bio si sumnjiv, posebno sa onim poslednjim postom. Ne ponovilo se, drž' se. U oporavak i redovne kontrole. Život je lep, uživaj
November 25, 20213 yr Proslo je skoro mesec dana kako sam prelezao koronu. U petak me je uhvatio takav kasalj da to nije normalno. Poslat sam u covid ambulantu, rezultati su dobri, pluca, krvna slika. Dobio sam samo sirup, pijem jos rtanjski caj. Nisam zadovoljan kako se oporavljam. Kod kuce sam, ne idem na posao, ne mogu da pricam, odmah se zakasljem, mogu da lezim samo u jednom polozaju. Kakva odvratnost
November 25, 20213 yr Proslo je skoro mesec dana kako sam prelezao koronu. U petak me je uhvatio takav kasalj da to nije normalno. Poslat sam u covid ambulantu, rezultati su dobri, pluca, krvna slika. Dobio sam samo sirup, pijem jos rtanjski caj. Nisam zadovoljan kako se oporavljam. Kod kuce sam, ne idem na posao, ne mogu da pricam, odmah se zakasljem, mogu da lezim samo u jednom polozaju. Kakva odvratnostPo mom iskustvu, slabo će sirup da pomogne, ali možda je individualno.Jel onaj "neproduktivni" dosadni, ko da imaš dlaku u grlu?Ja nisam mogao da spavam noću od tog. ... Shiit has hit the fan