Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Bravo Zli.

Keva ostala nezaražena?

Javi se @Jumanji

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

3 hours ago, InvisibleLight said:

Jel se pronizon pije 28 dana?

2 hours ago, Zli Gli said:

Ja sam dobio 31 dan, progresivno se smanjuje za po 10 ili 5mg, kako kad. Neki koje znam su dobili 28 cak i sa obostranom upalom a kod mene bio samo pocetak, ne znam kako se odredjuje. 

Šta vam to rade!?

Pronizon sam pio (uz antibiotike) u dva navrata po 9 dana, jer mi se upala pluća nije povukla nakon prvog tretmana. Doziranje kakvo Zli opisuje (3 dana po 40 mg, 3 dana po 30 mg i 3 dana po 20 mg).

Kod kene se dozira sve do 5+0mga krenulo od 40+10, valjda znaju sta rade

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

mozda ti porastu sise ko meat loafu u fight clubu, pa mozes da tesis mocu sto mu niko auto nije uzeo.

Posle ovog krokodila, odricem ga se javno. Neka ga tesi otac svih Jagodinaca, ima vece sise.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Džumandži?

16 hours ago, Ras said:

Šta vam to rade!?

Pronizon sam pio (uz antibiotike) u dva navrata po 9 dana, jer mi se upala pluća nije povukla nakon prvog tretmana. Doziranje kakvo Zli opisuje (3 dana po 40 mg, 3 dana po 30 mg i 3 dana po 20 mg).

Pronizon se koristi kod raznih upala, u dozi i trajanju u zavisnosti od konkretne kliničke slike. Maksimalno trajanje terapije je tri meseca (što sam ja prošao početkom godine, ne zbog kovida, a s početnom dozom od 60 mg dnevno), sve preko toga samo ako je baš neophodno, uz strog lekarski nadzor i redovnu kontrolu kod više specijalista.

Ljudi, imamo li neku vezu u bataji ? 

@Tihajeza. ? 

Kako da pomognemo našoj džumi ? 

Ed.

Da li iko ima kontakt sa jumi ? 

Ne znamo ni kako se zove, pa onda uzalud i veza

Edited by dùda

Biće dobro, neka odmori od neta malo..
Palcodrž.

... Shiit has hit the fan

Ne treba svakako nagađati ovde o identitetu, ja sam samo mislila da neko ako sa njom ima kontakt ( na fb, tw i sl) možda može nešto da sazna, pa ako može na taj način i da se pomogne.

Tihu jezu sam spomenula jer njena sestra ako se ne varam, radi u bataji.

Mnogi firumaši se znaju, pa sam pomislila da neko možda poznaje nju.

Žena se ovde žali na kvalitet hrane i igru Junajteda, dokle god je tako ona nema problema i velika pomoć joj nije potrebna. Čit čet na forumu da ubije dosadu je sasvim dovoljan.

Ako prestane da četuje to bi bio razlog za brigu.

Zašto tovariti bez potrebe sestru od jezive ili bilo koga ako nema realne potrebe, ko da nemaju dovoljno onih za koje im je neko rekao da ih pogledaju.

To je bilo pre tri-četiri dana.

Mi smo se ovde zabrinuli upravo zbog toga što ne četuje već neko vreme.

Da, ima nas koji s nestrpljenjem ocekujemo da se javi. Zvuci cudno, ali to je prvo sto pogledam kad otvorim forum 

jumanji

last visited yesterday 09 49

Da, juče pre deset ujutru… to je za većinu ovde jako dugo vreme bez foruma.

Background Picker
Customize Layout