October 30, 20213 yr Ucetvrtinu Hanuma pozititivna, ali samo mala temp. Mi cekamo. Mene metak promasio vise puta od 3, pomozi knjigovodjo. Držte seBiće to sve super
October 30, 20213 yr 2 hours ago, fritifrut said: Nisan siguran kako su drugi prosli. Mnogo neuroze. Zbog buraza, valjda. probaj da smanjiš nervozu i javljaj kako ste
October 30, 20213 yr 6 hours ago, fritifrut said: Ucetvrtinu Hanuma pozititivna, ali samo mala temp. Mi cekamo. Mene metak promasio vise puta od 3, pomozi knjigovodjo. držte se fritfrutići
October 30, 20213 yr Popular Post Ja sam izgleda dobar, nemam vise upalu, ekspresno proslo sve, jos ovaj blagi suvi kasalj i ko nov. Ne znam kako cu proci u buducnosti sa eventualnim nuspojavama ali ovo za sad je proslo super, neka tako i ostane. Pauza mesec dana od svega pa opet umereno teretana, bajs, trcanje, plivanje, vitamini proteini... Sent from my M2012K11G using Tapatalk
October 30, 20213 yr Idi pre početka bilo kakvog treninga na jedan sistematski, ne bilo ti zapoveđeno
October 30, 20213 yr To se podrazumeva, onaj d dimer i svasta nesto sam planirao, plus imam da resavam ovu rupturu bicepsa s cime vec kasnim zbog izolacije. Bice tu posla ali imam vremena na pretek.Nego ne kontam nesto. Jel ovaj pronizon jako opasan lek? Od panklava i brufena i ostalih sam imao privremeni ucinak nekad a pronizon, levoksa i slicno kidaju, ubilo mi temperaturu brzo i resetovalo me bas dobro. Jel to ne sme da se daje u startu, da se ne ceka upala pluca? Sent from my M2012K11G using Tapatalk
October 30, 20213 yr 4 minutes ago, Zli Gli said: Ja sam izgleda dobar, nemam vise upalu, ekspresno proslo sve, jos ovaj blagi suvi kasalj i ko nov. Ne znam kako cu proci u buducnosti sa eventualnim nuspojavama ali ovo za sad je proslo super, neka tako i ostane. Pauza mesec dana od svega pa opet umereno teretana, bajs, trcanje, plivanje, vitamini proteini... Sent from my M2012K11G using Tapatalk Odlični su rezultati, ali pre treninga kod doktora i obavezno odradi d-dimer...
October 30, 20213 yr 8 minutes ago, Zli Gli said: To se podrazumeva, onaj d dimer i svasta nesto sam planirao, plus imam da resavam ovu rupturu bicepsa s cime vec kasnim zbog izolacije. Bice tu posla ali imam vremena na pretek. Nego ne kontam nesto. Jel ovaj pronizon jako opasan lek? Od panklava i brufena i ostalih sam imao privremeni ucinak nekad a pronizon, levoksa i slicno kidaju, ubilo mi temperaturu brzo i resetovalo me bas dobro. Jel to ne sme da se daje u startu, da se ne ceka upala pluca? Sent from my M2012K11G using Tapatalk Jel se pronizon pije 28 dana? Ugojices se +mesecevo lice,okruglo, kortiko je to procice, dobar si! e uradi UZ srca, meni nasli nesto sto "hoce da ostane od nekog virusa", uvek sam planirala taj UZ zbog teretane jos pre korone i nikad nisam otisla Edited October 30, 20213 yr by InvisibleLight
October 30, 20213 yr Mislio sam da kupim Pezoa od tebe i da te resim bede a ti bi me pod lopatu ovako rano... Palmini su najgori od sve dece, sad je jasno kao dan. Jel se pronizon pije 28 dana? Ugojices se +mesecevo lice,okruglo, kortiko je to [emoji3] procice, dobar si! e uradi UZ srca, meni nasli nesto sto "hoce da ostane od nekog virusa", uvek sam planirala taj UZ zbog teretane jos pre korone i nikad nisam otislaJa sam dobio 31 dan, progresivno se smanjuje za po 10 ili 5mg, kako kad. Neki koje znam su dobili 28 cak i sa obostranom upalom a kod mene bio samo pocetak, ne znam kako se odredjuje. Za gojenje ne brinem, keva je od onih osoba koje hranu smatraju nuznim zlom u zivotu, u fazonu jedi ako bas moras, dok bi kod caleta da smo dobri odavno imao 120 kila zive vage, tamo se uvek sremacki hasalo. E da, da ne ureknem ali i ono kuckanje srca nije bilo strasno uopste, redovno budjenje nocu ali slabog intenziteta i uspevao posle lako da zaspim. Sent from my M2012K11G using Tapatalk