October 29, 20213 yr Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]Nemoj to da mi radiš
October 29, 20213 yr @Jumanji Nije ti lako verujem, saljem i bodrim za brzi oporavak. Mislim na tebe kao i svi ostali na forumu
October 29, 20213 yr 48 minutes ago, Jumanji said: Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio Obicno ne zalazim na ove teme tako da do sad nisam ni znao da si u bolnici. Zelim ti brz oporavak.
October 29, 20213 yr 20 minutes ago, aram said: e, a kod tebe sve gotovo, ono, skroz? Sve ok kod mene bez ikakvih turbulencija. Ta jedna noc temperature, pitanje je sta je bilo. Imam cak i neku mozda suludu teoriju da mi je to bio poslednji trzaj borbe protiv korone, jer sam 12 dana pre toga bila u pratnji kovid pozitivne osobe, pregled u DZ, ulazila i gde treba i gde ne treba i da sam sve vreme od tada bila eventualno zarazena.
October 30, 20213 yr Ucetvrtinu Hanuma pozititivna, ali samo mala temp. Mi cekamo. Mene metak promasio vise puta od 3, pomozi knjigovodjo.
October 30, 20213 yr Ucetvrtinu Hanuma pozititivna, ali samo mala temp. Mi cekamo. Mene metak promasio vise puta od 3, pomozi knjigovodjo. Samo hrabro... ... Shiit has hit the fan