October 28, 20213 yr Nego stigo danas sirup i pumlica, mamicu mu, on ce mene da unistava. Attack [emoji123]Ajde bre, eno Novak igra sa SinneromInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 28, 20213 yr koh jel bio? niko koh ne pominje sent from novi mnogo jak bubamoto.Svaki put ce da pitas gospo, a odg nikad da vidis [emoji3]Nije bio koh, onog dana mandarina.
October 28, 20213 yr Svaki put ce da pitas gospo, a odg nikad da vidis [emoji3]Nije bio koh, onog dana mandarina.ja se necu smiriti dok ne bude [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 28, 20213 yr Ajde bre, eno Novak igra sa SinneromInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkUopste nisam u toku, prvii put posle deceniju i po.
October 28, 20213 yr 10 minutes ago, Jumanji said: 19 minutes ago, mlatko said: Ajde bre, eno Novak igra sa Sinnerom Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Uopste nisam u toku, prvii put posle deceniju i po. Ma Novak, ne Kljako Zeza malo mlatko
October 28, 20213 yr 2 hours ago, mlatko said: Ajde bre, eno Novak igra sa Sinnerom Inviato dal mio Mi 9 Lite Veliko iznenađenje, izgubio Novak od Sinnera
October 29, 20213 yr znam ali ja ne volim tako kad ljudi nisu tu a ja zelim da jesu sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 29, 20213 yr Popular Post Ma haos ne toliko od stanja, mada nije bas reprezentativno,vec od ove ludnice nit tii neko nesto, iista kaze. Domundjavaju se ispred tebe,culjis usi i naravno ili nemas pojma ili pogresno zakjucis. I danas nista od skenera,ali sam zato pricvrscena za aparat O2 cije slamcice ulaze u nos,gadan osecaj, jer mi u arteriji kiseonik jako nizak.