Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

7 minutes ago, Sara said:

Ras@Nadam se da ce brzo da ozdravi i vrati se u normalu☘

Svi se nadamo i bodrimo je.

Možeš i ti: 

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

@Jumanji, ako si SBB imas i onaj Unify internet, nije nesto ali mozda, ako ima signala tu gdje si, mozes da prebrodis do nabavke novog paketa

1 hour ago, Jumanji said:

Ja se ne opterecujem glpostima, meni je mob sada potreban za posao (malo) i razonodu (mnogo) i potreban mi je net. Sad ok nekome je glupost i to je u redu.

Potpuno razumem i podržavam.

Kad sam bila nekih dvadesetak dana u bolnici, tačno bih izludela da nije bilo neta.

To mi je bio spas da ne slušam glupe priče  cimerki, a bilo nas je 8 u sobi :wacko:

I pri tom su sve bile ili mlađe ili sredovečne, dakle mnogo bolje od toga u čemu si ti.

Samo radi ono što ti najviše prija i isključuj  se što više možeš iz sobne atmosfere.

Hm pa ja sam čuo neke druge priče oko Batajnice za bolesnika koga su prebaci iz bolnice koja je u prošlom naletu bila u kovid režimu "da ga nisu prebacili u Batajnicu ne bi preživeo" ali to je neproverivo, bar je čovek živ...
Nema smisla nagađati...

... Shiit has hit the fan

Da, plus na ovoj temi , a ima onih koji se lece tamo. 

Izvinjavam se svima zbog onoga sto sam napisala

22 hours ago, Delija67 said:

Drug uredno vakcinisan astro zecom pre nekih ~3 nedelje trebao da ide na neki pregled, pa je morao da se testira i ispao pozitivan. Izlezavao se kod kuce bez neke konkretne terapije, radio iako mu je bilo 100% placeno bolovanje jer mu je bilo dosadno, par dana nije osecao miris, to mozda ne bi ni primetio da nije bio zvanicno pozitivan, mada kaze da mozda i tripuje, ozdravio, danas dosao na fudbal. Vidi se da 3 nedelje nije potrcao, pa je malo van forme, ali cenim da ce za dve nedelje da bude u punoj snazi.

Neka ti se drugar ne zajebava sa fudbalom odmah posle korone, njegova priča je moj scenario, u junu revakcinisan AZ, 14. avgusta pozitivan (mislim da sam na ovom topiku nedeljama bio jedini pozitivan) , od simptoma samo izostanak čula mirisa. Onda me par dana posle izlaska iz izolacije tako spičio umor, kratak dah, konstantna potreba za spavanjem (nemoguća misija uz dvoje dece i takođe pozitivnu gospođu) da nisam znao gde sam. Istovremeno D Dimer, CRP, kompletna krvna slika uredni, rekao bih i bolji nego u normalnim okolnostima. 

Edited by Drug Chabor

to je problem i kod ove dece koja su sva kao negativna, a posle ne mogu nedeljama da se saberu, a formalno nisu bolesna.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Da, penzionisao ih cim sam zgutao prva dva pronizona i levoksu. Evo ga deo arsenala dosadasnjeg, fali nesto vitamina i panadol ekstra koji sam uzeo par puta. Uzecu vise lekova u ovih nedelju i videcemo jos koliko nego za svih dosadasnjih 39 i kusur godina, ali bukvalno.058d71c6074fabcde60dcad1e6062593.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ovaj probiotik ti je bez bulardija. Dok uzimaš ovoliko lekova, uzmi sa bulardijem. Jeste duplo skuplji, ali zbog creva i stolice je bolji.

Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka

e, samo da prijavim, aqualab jutros (kneginje zorke slavija, ali ima ga na mnogo mesta u gradu) dva brza antigenska 2100 dinara. proverite telefonom za svaki sluchaj cene i lokacije, naravno, ali odlichna cena definitivno!

U Novom Sadu Aqualab u Hadži Ruvimovoj: 1500 din je brzi test, međutim daju sada neki popust, pa je cena isto 1050 din.

bash sam se pitala da li je jedan pola od dva, ili smo dobili na masovnost [emoji38]ol:

Pa to je cijena za duo, trio itd, ne za solo igrace  :fantom:

Da ja sam u subotu radio antigenski u aqualab ovde u piramidi 1500 din.

BTW, BeoLab u piramidi ne radi AG test.Ali ko poljubi vrata odma je tu Aqualab.

I naravno za odlazak kod doktora u DZ to kod privatnika nista ne vazi.

Da ja sam u subotu radio antigenski u aqualab ovde u piramidi 1500 din.
BTW, BeoLab u piramidi ne radi AG test.Ali ko poljubi vrata odma je tu Aqualab.
I naravno za odlazak kod doktora u DZ to kod privatnika nista ne vazi.
za odlazak u dz cemo pocheti da lazemo.

Ipak pretekoh da se ne upišem ovde...
Stigao PCR negativan.
Sad sutra u DZ da vidimo šta je ova grudobolja...

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout