Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post
3 hours ago, svashtabezneshto said:

si pravila anketu, kakav je odnos vakcinicani - nevakcinisani? :)

Nevakcinisanih u Bataji je 96%, +/-pola procenta, tako se kreće. (Izvor šveca, to računaju stalno)

• Replies 8k
  • Views 784k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Saosećanje sa Jumanji i njenim cimerima. Da ne ponavljam, i ja bih pitala da mi daju nešto da mogu da spavam, zvuči mi to kao ozbiljno opterećenje za organizam, pored svega ostalog. Jedino ako se plaše zbog nečeg u tvom stanju?

//Ja sam dugo vukla traumu od boravka u bolnici u Kraljevu posle udesa na skijanju, gde su me stavili u sobu sa odraslim ženama koje čekaju neke operacije, jer je na dečijem sve bilo zauzeto, te sam tako nepokretna i bez glasa ležala i slušala prepričavanja raznih operacija i porođaja (njihovih i šire porodice)...dok jedna od tisih bakica drugog dana nije videla kako mi samo suze idu niz lice i rekla ostalima da cute malo.

2 hours ago, Tihajeza said:

Nevakcinisanih u Bataji je 96%, +/-pola procenta, tako se kreće. (Izvor šveca, to računaju stalno)

šička im materina

24 minutes ago, I*m with the pilots said:

Saosećanje sa Jumanji i njenim cimerima. Da ne ponavljam, i ja bih pitala da mi daju nešto da mogu da spavam, zvuči mi to kao ozbiljno opterećenje za organizam, pored svega ostalog. Jedino ako se plaše zbog nečeg u tvom stanju?

//Ja sam dugo vukla traumu od boravka u bolnici u Kraljevu posle udesa na skijanju, gde su me stavili u sobu sa odraslim ženama koje čekaju neke operacije, jer je na dečijem sve bilo zauzeto, te sam tako nepokretna i bez glasa ležala i slušala prepričavanja raznih operacija i porođaja (njihovih i šire porodice)...dok jedna od tisih bakica drugog dana nije videla kako mi samo suze idu niz lice i rekla ostalima da cute malo.

bolnica se danas grozim, kao i svako, naravno.

ali si me sad podsetila - kad sam imala 9 godina, operisala sam krajnike i stavili su me u sobu sa odraslima. osim prvih par dana posle operacije, kada je stvarno bilo lose, secam se gomile stripova koju su mi donosili i neke fenomenalne ekipe koja se skupljala na hodniku i u dvoristu, mlad svet koji me je vukao sa sobom gde god su isli. tada sam se mislim malo i klinacki zaljubila u jednog starijeg coveka od 17 godina.

secam se da me je mama, par nedelja posle izlaska, jednom pitala zasto sam potistena, a joj rekla da me je neka pesma na radiju podsetila na bolnicu, koja mi pomalo nedostaje :mellow:

3 hours ago, Tihajeza said:

da li postoji način da se stoku dovede da vide kao sto su ameri odvukli čitav dahau u logor da vide i da se uvere? to je čisto zlo u ljudima, ništa drugo 

ako treba umreće 100 novaxa za jednog preminulog vakcinisanog

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Drug uredno vakcinisan astro zecom pre nekih ~3 nedelje trebao da ide na neki pregled, pa je morao da se testira i ispao pozitivan. Izlezavao se kod kuce bez neke konkretne terapije, radio iako mu je bilo 100% placeno bolovanje jer mu je bilo dosadno, par dana nije osecao miris, to mozda ne bi ni primetio da nije bio zvanicno pozitivan, mada kaze da mozda i tripuje, ozdravio, danas dosao na fudbal. Vidi se da 3 nedelje nije potrcao, pa je malo van forme, ali cenim da ce za dve nedelje da bude u punoj snazi.

dal je bio koh? :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

5 hours ago, Milosh76 said:

Nisam mogao da opterecujem zenu

Tu smo mi, samo nas optereti, mi nemamo svojih problema...

Spoiler

:D:heart:

juhuuu? dje su nam.drugari? :brinem:

ajmo, jutarnja prozivka!

Nadamo se da Jumanji zasluženo spava kao klada

i veseli sremac? dal pije sve sa spiska :unsure:

• Popular Post

Ma kucala sinioc bogaoca, odgovorila na 2 kvota i jebeni mts wifi nije odradio kako treba. Puca stalno. Tako da sve otislo....to kad mega Telekom ima preca posla a ne bednike iz Bataje.
A ode i moj "neograniceni" mob net [emoji849] na serije i fudbal.
Tek zemunska cirkus.
Razvulki 2 wifi, za posetioce i pacijente, ali em nisu pokrili celu bolnicu, em nisu se ni povezali.

Tek sad me skinuli sa braunile. 7 flasa raznih, od jutros, 3 injekcije kroz braunilu 1 boca u misicu 5 lekica oralno [emoji102]

Jer ne bave se samo koronom vec i svim dr problemima koje pacijenti imaju.
Svidja mi se dr, mladja negde 45+ mozda, energicna smislja kako sta za svakog posebno. I gen imam bas dobar utisalki o dr i sestrama/ bracom, mlade ekipe, ne staju, na svaku razmazenost odgovaraju, sale se. Svaka cast., jos kakav im je poslodsvac...

Jel ti stvarno razmišljaš o problemu wifi-a u bolnici gde ljudi umiru od zaraze?

Imaš mobilni signal da se javiš kome treba i to ti je to.

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.