October 26, 20213 yr meni rekli da nevakcinisane šalju u Batajnicu, kao po kazni jel to moguće? Edited October 26, 20213 yr by Sara
October 26, 20213 yr meni rekli da nevakcinisane šalju u Batajnicu, kao po kazni jel to moguće?Ne verujem.Moguće da su tamo bolji uslovi za teže slučajeve, pa ako očekuju da nevakcinisani imaju veće probleme... ... Shiit has hit the fan
October 26, 20213 yr 4 minutes ago, Sara said: meni rekli da nevakcinisane šalju u Batajnicu, kao po kazni jel to moguće? Daj bre...
October 26, 20213 yr mislim, po kazni... kako tachno kojoj kazni. njih treba vracati kuci, ako je do kazne. nidje veze lozi te neko. realno. Edited October 26, 20213 yr by gospa buba
October 26, 20213 yr u Bataji su losiji uslovi nego na drugim mestima, izvor insajderski. 3 minutes ago, gospa buba said: mislim, po kazni... kako tachno kojoj kazni. njih treba vracati kuci, ako je do kazne. nidje veze lozi te neko. realno. otprilike, bolje kući nego tamo.
October 26, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: mislim, po kazni... kako tachno kojoj kazni. njih treba vracati kuci, ako je do kazne. nidje veze lozi te neko. realno. Pa pazi, ljudi ovde veruju i ulažu ozbiljnu energiju da druge ubede kako je vakcina čip Bila Gejca, kako ti pravi kašu od mozga i menja ti DNK, vrlo je realno da neko vrlo veruje da je Bataja neka kaznena ustanova gde im iz ćefa guraju cevi u nos i špricaju hemikalijama.
October 26, 20213 yr 3 minutes ago, Sara said: otprilike, bolje kući nego tamo. Tacno je i nije, zavisi od kl.slike. Verovatno su jako verzirani tamo a bolje je da nema potrebe za tim. Edited October 26, 20213 yr by villiem
October 26, 20213 yr 3 minutes ago, Tihajeza said: Pa pazi, ljudi ovde veruju i ulažu ozbiljnu energiju da druge ubede kako je vakcina čip Bila Gejca, kako ti pravi kašu od mozga i menja ti DNK, vrlo je realno da neko vrlo veruje da je Bataja neka kaznena ustanova gde im iz ćefa guraju cevi u nos i špricaju hemikalijama. ko ovde radi i veruje u to?
October 26, 20213 yr 8 minutes ago, Tihajeza said: Pa pazi, ljudi ovde veruju i ulažu ozbiljnu energiju da druge ubede kako je vakcina čip Bila Gejca, kako ti pravi kašu od mozga i menja ti DNK, vrlo je realno da neko vrlo veruje da je Bataja neka kaznena ustanova gde im iz ćefa guraju cevi u nos i špricaju hemikalijama. Još neće ni ivermektin i pavlovićevu da im daju, isto po kazni.
October 26, 20213 yr 12 minutes ago, Sara said: u Bataji su losiji uslovi nego na drugim mestima, izvor insajderski. otprilike, bolje kući nego tamo. Evo imamo bolesnicu u Batajnici, koja se redovno javlja na ovim stranama.