Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

@Jumanji dogovoritm se, sharmiraj ako treba nekog od lekara da ti oda pass njihovog, bolnickog wifija... 

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ja 4. dan stabilan bez temperature, jos da prodje konjski kasalj i prodajem sav Ivermektin. Isao 10min dole ispred zgrade na kej, sedeo na klupi kao bik Ferdinand, mirisao cvece i skupljao sunceve vitamine. Jos da pocnem da ubadam dobre elektrocite umesto nekih bezveznih ili prosecnih, ih...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Nadam se da je cveće imalo masku. Malo popravio :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 hour ago, Mil@n said:

Pa nije Ju dete, da joj smeta, ne bi ni dolazila...

ona nije, ali za Glog ne bih garantovao :fantom:

A jel sam ti rekla nekad da me mozda ovde gnjavis precesto, m?
Pa koji je q nakacen onda?
Pa zato što se opterećuješ glupostima koje svakako ne možeš da promeniš. I koje su potpuno nebitne za situaciju u kojoj si.
Ali ok, to je samo moje mišljenje.
Neću te više pominjati sve ok.

... Shiit has hit the fan

2 hours ago, Zli Gli said:

sedeo na klupi kao bik Ferdinand, mirisao cvece

Ovo je odlicno :D 

neka njega, nek zavrshi lepo kako je pocheo. keva se ne pominje, keva ok?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Keva zmaj, neka tako i ostane dok se ja ne ocistim skroz a posle ce se valjda konacno vakcinisati.

Sto se tice kuknjave, mislio sam na cinjenicu da vakcinacija nije obavezna i da se znalo da ce biti fifti-fifti po pitanju podele na razumne i nezainteresovane/ekstremiste, zato me cudi da se neko uzbudjuje. Svakako ne mozete uciniti mnogo, bice ovo duga i teska borba.

6 minutes ago, Zli Gli said:

Svakako ne mozete uciniti mnogo, bice ovo duga i teska borba.

leb te ne jebo

:blink:

e

pa ajd onda da svako od nas napravi taj maleni korak, za početak

i da nosi masku, za kraj

Edited by kud u maglu Simoviću

ne znam. zabrani joj izlaske, uzinu, neshto hihi.gif

tj kevi

sent from novi mnogo jak bubamoto.

@Jumanji ovaj tarifni dodatak od 100gb kosta 2500 evo ss kako se aktivira a mozes naravno i pozivom call centru (ili preko aplikacije), naplate ti kroz sledeci mesecni racun. 

14262528-3847-4760-98AD-38BEC42DC133.png

Edited by angelada

Uzmi taj od 100GB, ja sam uzeo 3 od 10 Gb i dao duplo vise para taj mesec...

1 hour ago, Milosh76 said:

Ovo je odlicno :D 

Koje crno cvece kraj oktobra

Dobro, kad moze u crtanom bik da sedi i kulira, mogu i ja u oktobru da mirisem cvece ili sta vec ima napolju

Pa zato što se opterećuješ glupostima koje svakako ne možeš da promeniš. I koje su potpuno nebitne za situaciju u kojoj si.
Ali ok, to je samo moje mišljenje.
Neću te više pominjati sve ok.

... Shiit has hit the fan

Ocigledno imamo pogresne poglede, jer ti nije prvi put da tumacis samo ti tako nesto sto je opet ok, ali sa druge strane da li je moguce da te toliko iritiram?
Naravno da je besmieno da mi se ne obracas, valjda smo odrasli ljudii, to sto se ne razumemo, jbg desava se.

Ja se ne opterecujem glpostima, meni je mob sada potreban za posao (malo) i razonodu (mnogo) i potreban mi je net. Sad ok nekome je glupost i to je u redu.

Hvala @angelada i @Milosh76 bas krenula u app da vidim sta nude, ali kad ovde vazda nesto -.-

Background Picker
Customize Layout