Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post

Pa bolje o tome da razmišlja i zabavi nečim glavu, nego o efemernosti bivstvovanja.

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

A jel sam ti rekla nekad da me mozda ovde gnjavis precesto, m?
Pa koji je q nakacen onda?

Veljo brate, valja održati psihičko zdravlje.

Stvarno jebote, šta treba da gleda okolo kako ljudi kukaju, krvare i umiru, samo skrenuti misli i pažnju na šta god, metuti slušalice, neku muziku, filmove, serije, forum, šta god da je zanima i ćao. 

Ako znaš nekoga ko ima box kod Telekoma, možeš da se ubaciš i da zajedno delite 100gb mobilnog interneta mesečno za džabe.

40 minutes ago, Jumanji said:

Pa koji je q nakacen onda?

Da je više vakcinisanih, radila bi mreža sama od sebe. :dry:

Stvarno jebote, šta treba da gleda okolo kako ljudi kukaju, krvare i umiru, samo skrenuti misli i pažnju na šta god, metuti slušalice, neku muziku, filmove, serije, forum, šta god da je zanima i ćao. 
Onda treba i forum da zabatali bar dok ne izadje iz bolnice jer je ovde kuknjava na max, ukanalice se devojka skroz psihicki, svice dumremo otprilike u roku od odma' zbog ovih nevakcinisanih, slabo ko ce da pretekne.

Ja 4. dan stabilan bez temperature, jos da prodje kasalj i na konju sam. Isao 10min dole ispred zgrade na kej, sedeo na klupi kao bik Ferdinand, mirisao cvece i skupljao sunceve vitamine. Jos da pocnem da ubadam dobre filmove umesto nekih bezveznih ili prosecnih, ih...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Just now, Zli Gli said:

Isao 10min dole ispred zgrade na kej, sedeo na klupi kao bik Ferdinand, mirisao cvece i skupljao sunceve vitamine. Jos da pocnem da ubadam dobre filmove umesto nekih bezveznih ili prosecnih, ih...

:rolf:

Onda treba i forum da zabatali bar dok ne izadje iz bolnice jer je ovde kuknjava na max, ukanalice se devojka skroz psihicki, svice dumremo otprilike u roku od odma' zbog ovih nevakcinisanih, slabo ko ce da pretekne.

Ja 4. dan stabilan bez temperature, jos da prodje kasalj i na konju sam. Isao 10min dole ispred zgrade na kej, sedeo na klupi kao bik Ferdinand, mirisao cvece i skupljao sunceve vitamine. Jos da pocnem da ubadam dobre filmove umesto nekih bezveznih ili prosecnih, ih...

Ja baš mislim da joj forum pomaže da skrene misli od svega tamo I da u postovima opušta psihu i rasterećuje se i da joj znači i podrška odavde... Ne vidim ko joj kuka, svi je podržavaju i šire samo optimizam.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Zli misli na generalnu atmosferu na forumu povodom Korone, koja je btw opravdana, a ne na odnos prema Džu.

13 minutes ago, Zli Gli said:

Mnogi nece umreti. Vakcinisi se, uradi sve sto je do tebe da neke bebe u Tirsovoj ne budu na respiratoru zbog korone 

Pa nije Ju dete, da joj smeta, ne bi ni dolazila...

24 minutes ago, Zli Gli said:

Ja 4. dan stabilan bez temperature, jos da prodje kasalj i konj sam.

Ispravio sam ti ovo.

uh, nije lako.
samo ce proci i ides svojoj kuci posle [emoji4]
drzi se [emoji813]
Ovo nazalost nije tako jednostavno, jer ja ne idem kuci, vec se vracam u Zemunsku, zbog svog primarnog problema, a to znaci da pcr MORA da bude negativan. Nebitno ozdravljenje i sve analize, da idem kuci vec ne bi moralo. Ovako kako ovaj osetljivi test cesto detektuje i mrtva celije kovida i pokazuje l da je lazno pozitivan, a imam primer devojke sa dijalize koja vec danima ceka mrtve celije da se upokoje vise i evo danas poz i dalje. Ima i za to terapija samo bas trajuuu, ali ok cenim da je i to individualno

9 minutes ago, Mil@n said:

Pa nije Ju dete, da joj smeta, ne bi ni dolazila...

Naravno

Background Picker
Customize Layout