Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post
3 hours ago, svashtabezneshto said:

si pravila anketu, kakav je odnos vakcinicani - nevakcinisani? :)

Nevakcinisanih u Bataji je 96%, +/-pola procenta, tako se kreće. (Izvor šveca, to računaju stalno)

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Saosećanje sa Jumanji i njenim cimerima. Da ne ponavljam, i ja bih pitala da mi daju nešto da mogu da spavam, zvuči mi to kao ozbiljno opterećenje za organizam, pored svega ostalog. Jedino ako se plaše zbog nečeg u tvom stanju?

//Ja sam dugo vukla traumu od boravka u bolnici u Kraljevu posle udesa na skijanju, gde su me stavili u sobu sa odraslim ženama koje čekaju neke operacije, jer je na dečijem sve bilo zauzeto, te sam tako nepokretna i bez glasa ležala i slušala prepričavanja raznih operacija i porođaja (njihovih i šire porodice)...dok jedna od tisih bakica drugog dana nije videla kako mi samo suze idu niz lice i rekla ostalima da cute malo.

2 hours ago, Tihajeza said:

Nevakcinisanih u Bataji je 96%, +/-pola procenta, tako se kreće. (Izvor šveca, to računaju stalno)

šička im materina

24 minutes ago, I*m with the pilots said:

Saosećanje sa Jumanji i njenim cimerima. Da ne ponavljam, i ja bih pitala da mi daju nešto da mogu da spavam, zvuči mi to kao ozbiljno opterećenje za organizam, pored svega ostalog. Jedino ako se plaše zbog nečeg u tvom stanju?

//Ja sam dugo vukla traumu od boravka u bolnici u Kraljevu posle udesa na skijanju, gde su me stavili u sobu sa odraslim ženama koje čekaju neke operacije, jer je na dečijem sve bilo zauzeto, te sam tako nepokretna i bez glasa ležala i slušala prepričavanja raznih operacija i porođaja (njihovih i šire porodice)...dok jedna od tisih bakica drugog dana nije videla kako mi samo suze idu niz lice i rekla ostalima da cute malo.

bolnica se danas grozim, kao i svako, naravno.

ali si me sad podsetila - kad sam imala 9 godina, operisala sam krajnike i stavili su me u sobu sa odraslima. osim prvih par dana posle operacije, kada je stvarno bilo lose, secam se gomile stripova koju su mi donosili i neke fenomenalne ekipe koja se skupljala na hodniku i u dvoristu, mlad svet koji me je vukao sa sobom gde god su isli. tada sam se mislim malo i klinacki zaljubila u jednog starijeg coveka od 17 godina.

secam se da me je mama, par nedelja posle izlaska, jednom pitala zasto sam potistena, a joj rekla da me je neka pesma na radiju podsetila na bolnicu, koja mi pomalo nedostaje :mellow:

3 hours ago, Tihajeza said:

da li postoji način da se stoku dovede da vide kao sto su ameri odvukli čitav dahau u logor da vide i da se uvere? to je čisto zlo u ljudima, ništa drugo 

ako treba umreće 100 novaxa za jednog preminulog vakcinisanog

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Drug uredno vakcinisan astro zecom pre nekih ~3 nedelje trebao da ide na neki pregled, pa je morao da se testira i ispao pozitivan. Izlezavao se kod kuce bez neke konkretne terapije, radio iako mu je bilo 100% placeno bolovanje jer mu je bilo dosadno, par dana nije osecao miris, to mozda ne bi ni primetio da nije bio zvanicno pozitivan, mada kaze da mozda i tripuje, ozdravio, danas dosao na fudbal. Vidi se da 3 nedelje nije potrcao, pa je malo van forme, ali cenim da ce za dve nedelje da bude u punoj snazi.

dal je bio koh? :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

5 hours ago, Milosh76 said:

Nisam mogao da opterecujem zenu

Tu smo mi, samo nas optereti, mi nemamo svojih problema...

Spoiler

:D:heart:

juhuuu? dje su nam.drugari? :brinem:

Nadamo se da Jumanji zasluženo spava kao klada

i veseli sremac? dal pije sve sa spiska :unsure:

• Popular Post

Ma kucala sinioc bogaoca, odgovorila na 2 kvota i jebeni mts wifi nije odradio kako treba. Puca stalno. Tako da sve otislo....to kad mega Telekom ima preca posla a ne bednike iz Bataje.
A ode i moj "neograniceni" mob net [emoji849] na serije i fudbal.
Tek zemunska cirkus.
Razvulki 2 wifi, za posetioce i pacijente, ali em nisu pokrili celu bolnicu, em nisu se ni povezali.

Tek sad me skinuli sa braunile. 7 flasa raznih, od jutros, 3 injekcije kroz braunilu 1 boca u misicu 5 lekica oralno [emoji102]

Jer ne bave se samo koronom vec i svim dr problemima koje pacijenti imaju.
Svidja mi se dr, mladja negde 45+ mozda, energicna smislja kako sta za svakog posebno. I gen imam bas dobar utisalki o dr i sestrama/ bracom, mlade ekipe, ne staju, na svaku razmazenost odgovaraju, sale se. Svaka cast., jos kakav im je poslodsvac...

Jel ti stvarno razmišljaš o problemu wifi-a u bolnici gde ljudi umiru od zaraze?

Imaš mobilni signal da se javiš kome treba i to ti je to.

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout