Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

ajde zli, samo polako, nemoj da ludujesh. ipak si ti zlochesto dijete pepepea, nece te menjamo hihi.gif

da si mi brat ubila bih te dry.png

:hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 8k
  • Views 768.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ako sam i bio zlocest, sad sam postao ko ameba ali proci ce i zal za novcima. Makar opet uz malo zolofta, nije to sramota.

Fala svakako, divni ste zaista.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ozdravi brzo pa ćemo onda da te ribamo.

I javljaj kako si. 

On 18. 10. 2021. at 12:14, Zli Gli said:

Onda jesam, jbg. Elem, ne odgovaram nikoga od vakcinacije (keva se nateze duze nego Vucic onomad, bira godinu dana, ne mogu da je nateram), ne mislim da su vakcine 5g wifi gprs cipovi i slicno... Tri su glavna razloga. Mi ovde u Mitrovici smo generalno manje najebali od vas u vecim mestima, bar mislim tako pa ne dozivljavamo tako tragicno kao ovde na forumu. Poredjenja radi, jako mnogo ima smrti mladih ljudi od raka, jedna rodjaka sa 40 od raka butne kosti za koji niko od nas nije znao ni da postoji dok nije dobila. Drugo, imam 39 godina i celog zivota sam dobrog zdravlja, u kondiciji, da kucnem u drvo bez ikakvih problema osim dva puta kad sam zavrsio na hitnoj zbog prejedanja i prepijanja na slavljima ali to je jer sam bio stoka. Mada, ovo sto su mi nasli tu bronhijalnu saru od bronhitisa pre 25 godina govori da ipak mozda nije sve tako sjajno ali gotovo sad. I trece, najgluplji i najvazniji razlog - u prve dve nedelje juna sam prokockao 15 hiljada evra u kladionici, sa proslom godinom je cifra izmedju 22 i 25 hiljada, i to me dotuklo psihicki, nista me vise ne radi. Nije da mi se ne zivi, daleko bilo, ali rokao sam na svoju ruku zoloft 2 3 meseca, kao malo se smirio ali tanko je to, posle opet neka depresija ili nezainteresovanost ili sta je vec. Jako jako losa prica, mozda gore nego droga.

Eto tako nekako, jebem li ga. Nadam se da cemo svi da preguramo sto lakse, na ovaj ili onaj nacin.

dovoljno te drkaju oko vakcine pa necu i ja. zelim ti da sto pre i bezbolnije prodjes.

ali, za ovo boldovano cu da ti serem. nemoj, brate antidepresive na svoju ruku. nije to bendzos, zgutnes ga i tebi bolje. AD treba uvesti, jer prve rezultate daju za 3-4 nedelje, treba pogoditi dozu i treba se spustiti sa istih. AD bas nisu zgodni za samolecenje. mozda ce ti nesto drugo umesto zolofta bolje raditi posao... vidi to sa psihicem, a ne sam.

aj, ozdravi brzo!

On 18. 10. 2021. at 15:05, gospa buba said:

da si mi brat ubila bih te dry.png

:hihi:

samo motkatm 

peranović style

:sleep:

🍎🤞🏻

On 18. 10. 2021. at 15:17, Zli Gli said:

Ako sam i bio zlocest, sad sam postao ko ameba ali proci ce i zal za novcima. Makar opet uz malo zolofta, nije to sramota.

Zoloft makar godinu tj 8,9meseci do godinu.

^

popa peranovic preferira lopatu

Edited by foto

ja sam human

:fantom:

a, motka™ ne motka vulgaris.

sad sam tek primetio.

:)

Jel znate da se u Americi rebrandiran Zoloft prodaje pod imenom Zyban (na recept) kao sredstvo za odvikavanje od pusenja?

Koliko bese dana od prvih simptoma se radi brzi test?

Mada ne znam ni koji simptomi. Moze li umaranje, bez temperature, slinavljenja, kaslja itd. da bude simptom?

On 18. 10. 2021. at 15:17, Zli Gli said:

drzi se zemo!

On 18. 10. 2021. at 14:58, Zli Gli said:

Ja navijam da stane sto pre i da svi budemo hepi.

pa momče, neće stati nikad ako se svi ne vakcinišu. i za to ćeš, između ostalih, i ti biti kriv.

• Popular Post
  On 18. 10. 2021. at 17:08, Svemir Zeka said:

Koliko bese dana od prvih simptoma se radi brzi test?

Mada ne znam ni koji simptomi. Moze li umaranje, bez temperature, slinavljenja, kaslja itd. da bude simptom?

To je simptom starenja.

Background Picker
Customize Layout