Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Pitanje:

Ako je danas pocela temperatura, kada ima smisla da se radi brzi test u akvalabu?

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

4-5 dana od potencijalnog zarazavanja vredi antigenski test. Ako mislis da si imao dodira sa zarazenima, odradi danas ili sutra. Nadam se da je neka obicna boljka, a ne kovid.

Osim temperature, imas li jos neki simptom?

Edited by Milosh76

Nisam licno u pitanju.

Dete juce imalo temperaturu i danas nista, a zena odmah danas isto temp,  slomljenost i blago zacepljen nos bez grlobolje.

Znaci dzaba danas da rade brzi antigenski?

Edited by Friend

Kolika joj je temperatura?

Pocelo je centralno grejanje, zapusenost nosa uobicajena + dete imalo neki virus. Odmarajte dan/dva pa ako ne prodje na test.

Nadam se da ste vakcinisani :) i nema brige 

Edited by Sandradjer

Klinac negativan na testu a i oseca se odlicno tako da je odlican.

Zena se raspala kao 3 korone da ima, fen pod jorganom, drhtavica, mucnina i 38.5.

Mozda i nije korona ali jeste nesto nabudzeno.

Moja koleginica, dan-dva jaka temperatura, drhtavica, povraćanje, ne može da spusti temperaturu ni paracetamolom. I onda ništa, odjednom sve OK. Rekoše joj da ima tog nekog virusa.

Neka boljka Povracanje + stomacni problemi isto cirkulise poslednjih dana.

@Friend

Kako ste svi?

Sledeci dan je vec bilo dosta pomaka na bolje. Nema vise temperature, ostala je malaksalost i blazi osecaj mucnine.

Kontam da je taj nepoznati virus o kome se govoru poslednjih dana.

norovirus

shtagod.

nego da ja prijavim situaciju:

1 fajzrer od proshlog petka sa hronichnim zdravstvenim stanjem lepo najebo na 5 dana temperaturchine i posledichnim hemomicinom. sad dobro.
1 dete nevakcinisano, a posle manje od mesec dana, od ponedeljka ponavlja ste simptome glavobolje i niske temperature.
1 kinez od utorka imao temperaturu i sve koske 2 dana.
1 astrozec (ja) od utorka sinusi i kashalj bez temperature and counting. koske ne rachunam. ja uvek imam koske.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

drzite se

Još jedna koleginica bolesna - bol u leđima i ostalim kostima, temperatura, ne oseća miris i ukus. Čeka rezultat PCR testa.

S njom sam bio u liftu pre nekoliko dana, nosili neke predmete. Kod mene zasad ništa, Sputnjik i imunitet drže barijeru.

Edited by napadaj

Pa ako ne oseća ukuse ne treba joj PCR realno, zna se šta je

1 hour ago, napadaj said:

Sputnjik  elektroliti i imunitet drže barijeru.

fify

Ipak Sputnjik

Pa ako ne oseća ukuse ne treba joj PCR realno, zna se šta je
PCR negativan ladno
Background Picker
Customize Layout