October 13, 20213 yr Pitanje: Ako je danas pocela temperatura, kada ima smisla da se radi brzi test u akvalabu?
October 13, 20213 yr 4-5 dana od potencijalnog zarazavanja vredi antigenski test. Ako mislis da si imao dodira sa zarazenima, odradi danas ili sutra. Nadam se da je neka obicna boljka, a ne kovid. Osim temperature, imas li jos neki simptom? Edited October 13, 20213 yr by Milosh76
October 13, 20213 yr Nisam licno u pitanju. Dete juce imalo temperaturu i danas nista, a zena odmah danas isto temp, slomljenost i blago zacepljen nos bez grlobolje. Znaci dzaba danas da rade brzi antigenski? Edited October 13, 20213 yr by Friend
October 13, 20213 yr Kolika joj je temperatura? Pocelo je centralno grejanje, zapusenost nosa uobicajena + dete imalo neki virus. Odmarajte dan/dva pa ako ne prodje na test. Nadam se da ste vakcinisani i nema brige Edited October 13, 20213 yr by Sandradjer
October 13, 20213 yr Klinac negativan na testu a i oseca se odlicno tako da je odlican. Zena se raspala kao 3 korone da ima, fen pod jorganom, drhtavica, mucnina i 38.5. Mozda i nije korona ali jeste nesto nabudzeno.
October 14, 20213 yr Moja koleginica, dan-dva jaka temperatura, drhtavica, povraćanje, ne može da spusti temperaturu ni paracetamolom. I onda ništa, odjednom sve OK. Rekoše joj da ima tog nekog virusa.
October 14, 20213 yr Neka boljka Povracanje + stomacni problemi isto cirkulise poslednjih dana. @Friend Kako ste svi?
October 14, 20213 yr Sledeci dan je vec bilo dosta pomaka na bolje. Nema vise temperature, ostala je malaksalost i blazi osecaj mucnine. Kontam da je taj nepoznati virus o kome se govoru poslednjih dana.
October 15, 20213 yr shtagod.nego da ja prijavim situaciju:1 fajzrer od proshlog petka sa hronichnim zdravstvenim stanjem lepo najebo na 5 dana temperaturchine i posledichnim hemomicinom. sad dobro.1 dete nevakcinisano, a posle manje od mesec dana, od ponedeljka ponavlja ste simptome glavobolje i niske temperature. 1 kinez od utorka imao temperaturu i sve koske 2 dana.1 astrozec (ja) od utorka sinusi i kashalj bez temperature and counting. koske ne rachunam. ja uvek imam koske.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 15, 20213 yr Još jedna koleginica bolesna - bol u leđima i ostalim kostima, temperatura, ne oseća miris i ukus. Čeka rezultat PCR testa. S njom sam bio u liftu pre nekoliko dana, nosili neke predmete. Kod mene zasad ništa, Sputnjik i imunitet drže barijeru. Edited October 15, 20213 yr by napadaj
October 15, 20213 yr Ipak Sputnjik Pa ako ne oseća ukuse ne treba joj PCR realno, zna se šta jePCR negativan ladno