Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

1 hour ago, gospa buba said:

pogle ove bezobraznike shto traze jednostavno reshenje :ohmy: :lolol:

Nema smisla, harper stariji čovek, da ga omladina ovako pecka.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Just now, Valkyrie said:

Nema smisla, harper stariji čovek, da ga omladina ovako pecka.

Cuti, bre. Bolje da me peckaju da mogu a necu nego da hocu a ne mogu.:laugh:

Sala salu sustize,  smejem se neprekidno,  naglas.   Koja ste vi dobra ekipa :D:D:D.  U ova tmurna vremena,  sto korona,  sto ovaj kijamet napolju 

Izvinjavam se Harperu,  ipak sam ja padobranac ovde 

3 minutes ago, Sandradjer said:

Izvinjavam se Harperu,  ipak sam ja padobranac ovde 

Zasto, zaboga? Mene mogu da naljute zlo i glupost, kao sto me cesto naljute, za dobra i duhovita bockanja sam uvek voljan da im se prikljucim.

7 minutes ago, harper said:

Zasto, zaboga? Mene mogu da naljute zlo i glupost, kao sto me cesto naljute, za dobra i duhovita bockanja sam uvek voljan da im se prikljucim.

Da budem kulturna,  ipak se vi ovde vec dobro poznajete :)

Da budem kulturna,  ipak se vi ovde vec dobro poznajete [emoji4]
Mi smo ti ovde opasna sekta.
Kad se navučeš, nema nazad, tela ne tela
1 hour ago, renne said:

Mi smo ti ovde opasna sekta.
Kad se navučeš, nema nazad, tela ne tela

Vidim ja mnogo mi fino ovde,  i svi su mi super :D

A svi ostali ludaci. 

Razmislicu dobro :D

Stigao rezultat brzi antigenski negativan. I dalje kasljem i imam temperaturu a krvna slika mi tip top. I leukociti i crp i sve ostalo. 

potpuno sam zbunjen. Sad razmisljam da li zeka moze da ima neke simptome posle 10+ dana

1 hour ago, nick1986 said:

Stigao rezultat brzi antigenski negativan. I dalje kasljem i imam temperaturu a krvna slika mi tip top. I leukociti i crp i sve ostalo. 

potpuno sam zbunjen. Sad razmisljam da li zeka moze da ima neke simptome posle 10+ dana

to bi bilo skoro neverovatno.

majka moje drugarice je prekjuce dobila simptome, uradila snimanja i laboratoriju, ispostavilo se da je dosta ozbiljna bakterijska infekcija. i to je moguce. 

medjutim, brzi test je vrlo nepouzdan, jesi radio pcr?

1 hour ago, nick1986 said:

Da li si vadio d-dimer? 

1 hour ago, Sandradjer said:

Vidim ja mnogo mi fino ovde,  i svi su mi super :D

A svi ostali ludaci. 

Razmislicu dobro :D

Ne dele se ljudi na ludake i normalne, nego na one kojima je uspostavljena dijagnoza i one kojima još nije...

• Popular Post

Moji ukućani su se oporavili dosad, ja se vučem sa ovom mukom 11-ti dan.
Danas ponovo kontrola, CRP skočio sa 12 na 20.

Iako u petak i subotu nije bilo temperature, juče i danas se vratila, opet do 37,2. Subjektivno mi je nešto bolje, prestale su glavobolje u toku dana, ali noću opet groznice.
U sredu da radim d-dimer, pa ću u četvrtak tek kod pulmologa (prebukirani termini).

Od danas pijem klaritromicin, valjda će biti treća sreća što se tiče antibiotika. A mogao bi malo i sinofarm da se uključi u borbu...

42 minutes ago, Sammael said:

Ne dele se ljudi na ludake i normalne, nego na one kojima je uspostavljena dijagnoza i one kojima još nije...

Tek radim na prvom filteru ludaka (sumanuto ponasanje u doba pandemije - antimaskeri  antivakseri,...) 

@MadMax

Samo prati stanje svoje i polako.  Nadam se da nece kod tebe biti tako  ali ima ljudi koji vuku tu nisku temperaturu dugo,  mesec do dva nakon infekcije

Background Picker
Customize Layout