Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Sad je realno jedino pitanje koliko si blizak sa kućnom pomoćnicom. :fantom:

Edited by mraki

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Just now, mraki said:

Sad je realno jedino piatnje koliko si blizak sa kućnom pomoćnicom. :fantom:

To me je i zena prvo pitala. Sreca je da je u pitanju zena u godinama, da je neka kucna pomocnica iz francuskih crtanih filmova ne bi me oprali ni Sava ni Dunav.:D

35 minutes ago, harper said:

Moja kucna pomocnica fasovala a u cetvrtak mi je sredjivala gajbu. Za par dana cu znati da li Kinez radi ili ne radi.:sad:

Ako si bezao iz sobe u sobu dok ona cisti da joj ne smetas tesko je ostavila iza sebe koronu,  verovatno i luftira dok cisti 

33 minutes ago, harper said:

Vas, gospo, nikad. Korona ce se slomiti na mom rezolutnom uverenju da vas ne smem razocarati.:D

onda smo ti to reshili :hihi:

edip. pogle ove bezobraznike shto traze jednostavno reshenje :ohmy: :lolol:

Edited by gospa buba

2 minutes ago, Sandradjer said:

Ako si bezao iz sobe u sobu dok ona cisti da joj ne smetas tesko je ostavila iza sebe koronu,  verovatno i luftira dok cisti 

Jesam, naravno, ali imamo ritual elementarne pristojnosti kad zavrsi da zajedno popusimo po cigaru, ona mi isprica sta god joj padne na pamet da isprica u tih desetak minuta, spakuje se i ode. Ma, sad je jedino vazno da ona ne razvije nikakve teze sindrome, pomenuo sam zato sto mi je to jubilarni prvi kontakt sa dokazano zarazenom osobom posle godinu dana pa mi je bilo zanimljivo.

Jel nosila masku i jeste bili u istoj sobi duze od 5 min?

Zajebano je kad je unutra.

Jel se secate pre 1 god kad je bs fasovala pa se sve preispitivala i prisetila m9menta i zakljucila da je m.b. s kojim se vozila sat u kolima otvorio bocu vode i onda ona pila pa kao zato. A u stvari je posle iskustvo  pokazalo kad si u kolima 1 sat bez maske u jako vel.verovatnoci dovoljno samo disanje/pricanje za zarazu mikrokapljicama

Os da ti saljem fotku kako ja i tad zarazena 5.marta sedimo za istim malim okruglim stolom i pijemo kafu 1 sat?:covid19: Doduse vani

Dobro, kola i stan nisu uporedivi u tom smislu.

Plus, za pretpostaviti je da nije baš garsonjera u pitanju. Dok je pomoćnica čistila prašinu u biblioteci, harper odmarao u salonu. :D

3 minutes ago, InvisibleLight said:

Jel nosila masku i jeste bili u istoj sobi duze od 5 min?

Ne i da, s tim sto smo sedeli na prilicnoj udaljenosti. Kao sto rekoh, ne brinem, narocito zbog toga. Zena je po zakonu posla koji obavlja pipnula ama bas svaku stvar u kuci, od kojih za mnoge ne znam da uopste postoje u stanu. Kako bude bice. I ja i bolja polovina smo vakcinisani na vreme, ako to ne vredi nicemu onda do kurca.

Da se zena oporavi,  rizican posao radi.  Kod mene u skoli procentualno mnogo spremacica se zarazilo 

3 minutes ago, mraki said:

Dobro, kola i stan nisu uporedivi u tom smislu.

Plus, za pretpostaviti je da nije baš garsonjera u pitanju. Dok je pomoćnica čistila prašinu u biblioteci, harper odmarao u salonu. :D

Ma to s bs sam pomenula onako, stalno mi se mota po glavi kako je analizirala kako se to mogla zaraziti samo sedeci do njega i kolko se tad malo znalo o nacinima i lakoci/tezini prenosa

19 minutes ago, harper said:

Jesam, naravno, ali imamo ritual elementarne pristojnosti kad zavrsi da zajedno popusimo po cigaru, ona mi isprica sta god joj padne na pamet da isprica u tih desetak minuta, spakuje se i ode. 

jasno ti je da folira da je završila? 

:fantom:

samo pazi na dirke na klaviru. sve ostalo će biti ok.

Normalno da se ne brine, kad ima stan malo manji od Marinike, dok je došao iz prostorije u prostoriju korona već umrla od gladi

5 minutes ago, renne said:

Normalno da se ne brine, kad ima stan malo manji od Marinike, dok je došao iz prostorije u prostoriju korona već umrla od gladi

Kaze se dovezao.:dry:

Background Picker
Customize Layout