February 18, 20214 yr Sve je više dece, kod moje sestričine u odeljenju troje pozitivno i u karantinu sa roditeljima su. Osmi razred. @Tinman @radnik Da što brže ozdravite
February 18, 20214 yr Popular Post Majka se predala prekjuce. Oko podne smo je sahranili uz meni do danas nezamislive muke, bizarnosti... ocajan sam i gnevan, isao bih bejzbolkom sad i mlatio okolo, potpuno pogresna emocija koje nikako da se oslobodim. Najbolje i najbenignije bice koje je postojalo, dusa, nije ovo zasluzila, da ode ovako i na ovaj nacin. Mogla je da gura do devedeset sigurno, svi njeni su dugo ziveli. Ne znam sta da kazem. Cuvajte se i cuvate svoje, ovo niko ne bi trebalo da dozivi.
February 18, 20214 yr Just now, Caligula said: Majka se predala prekjuce. Oko podne smo je sahranili uz meni do danas nezamislive muke, bizarnosti... ocajan sam i gnevan, isao bih bejzbolkom sad i mlatio okolo, potpuno pogresna emocija koje nikako da se oslobodim. Najbolje i najbenignije bice koje je postojalo, dusa, nije ovo zasluzila, da ode ovako i na ovaj nacin. Mogla je da gura do devedeset sigurno, svi njeni su dugo ziveli. Ne znam sta da kazem. Cuvajte se i cuvate svoje, ovo niko ne bi trebalo da dozivi. Primi saucesce, jako mi je zao.
February 18, 20214 yr Nista pametno covek ne moze da ti kaze, osim da se saoseca sa tvojim bolom (i gnevom).Primi iskreno saucesce.