Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

I junior pozitivan, čekamo PCR za gospođu.

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

neka vam sve prodje sa sto manje tegoba, drzimo palceve!

Sve je više dece, kod moje sestričine u odeljenju troje pozitivno i u karantinu sa roditeljima su. Osmi razred.

@Tinman @radnik

Da što brže ozdravite :heart:

• Popular Post

Majka se predala prekjuce. Oko podne smo je sahranili uz meni do danas nezamislive muke, bizarnosti... ocajan sam i gnevan, isao bih bejzbolkom sad i mlatio okolo, potpuno pogresna emocija koje nikako da se oslobodim.

Najbolje i najbenignije bice koje je postojalo, dusa, nije ovo zasluzila, da ode ovako i na ovaj nacin. Mogla je da gura do devedeset sigurno, svi njeni su dugo ziveli.

Ne znam sta da kazem. Cuvajte se i cuvate svoje, ovo niko ne bi trebalo da dozivi.

Just now, Caligula said:

Majka se predala prekjuce. Oko podne smo je sahranili uz meni do danas nezamislive muke, bizarnosti... ocajan sam i gnevan, isao bih bejzbolkom sad i mlatio okolo, potpuno pogresna emocija koje nikako da se oslobodim.

Najbolje i najbenignije bice koje je postojalo, dusa, nije ovo zasluzila, da ode ovako i na ovaj nacin. Mogla je da gura do devedeset sigurno, svi njeni su dugo ziveli.

Ne znam sta da kazem. Cuvajte se i cuvate svoje, ovo niko ne bi trebalo da dozivi.

Primi saucesce, jako mi je zao.

Saučešće

Nista pametno covek ne moze da ti kaze, osim da se saoseca sa tvojim bolom (i gnevom).
Primi iskreno saucesce.

Saučešće

Drzi se, iskreno saucesce

iskreno saucesce :(

saučešće

Iskreno saučešće.

.... Shiit has hit the fan!

saucheshce druze. istutnji i gnev, shta cesh :(

sent from bubamoto

Saučešće :sad:

Saučešće, Kauboje.

Background Picker