Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Dakle vezbanje je jace od polifenola (resveratrol) :fantom:

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Jutros 37 temp uz uobicajno ponasanje organizma, glavobolja.

Hemomicin I probiotik poceli borbu juce, za sada terensku inicijativu ima hemomicin, a probiotik preti iz kontranapada.

11 hours ago, Anonymous said:

Kakav je to stomačni virus, mene drnda par dana?

norovirus bio meni kad sam imao poslednji put pre 10 godina, zarazan uzasno, brzo se simptomi javljaju, nestane za 2-3 dana.

Ima li neko ideju koji od ovih seroloskih testova ima smisla raditi sad da bih proverio da li mogu bezbedno izaci iz izolacije, 14 dana nakon pozitivnog pcr-a? Simptoma odavno nemam nikakvih, a ne bih opet da dajem 6000 za pcr ako ne moram.

rekao bih da treba da radis seroloski test koji ce da utvrdi da li si stvorio antitela

nisam siguran nakon koliko vremena je pozeljno da se uradi

1 hour ago, Milosh76 said:

Hemomicin I probiotik poceli borbu juce, za sada terensku inicijativu ima hemomicin, a probiotik preti iz kontranapada.

U prevodu, usro si se.

Jel zna neko gde u NS moze da se uradi snimanje pluca? I da li uopste primaju ako se imaju simptomi. Tri dana imam temp oko 38 i kontam da je korona posto sam bio u kontaktu sa pozitivnom osobom. Ne mogu na naselju da cekam 8+ sati da me pregledaju

Medeni mesec sa koronom is over. Od sinoc smo prešli na viši nivo: temperatura (prvi put od početka simptoma), kašalj i malaksalost. Ipak, krvna slika ok, pluća čista. Danas je inače dan 7.

@Milosh76 jesi hemomicin dobio u terapiji ili piješ na svoju ruku?

2 hours ago, Milosh76 said:

E nisam, stomak je ok, za sada :D

soon GIF

Medeni mesec sa koronom is over. Od sinoc smo prešli na viši nivo: temperatura (prvi put od početka simptoma), kašalj i malaksalost. Ipak, krvna slika ok, pluća čista. Danas je inače dan 7.
[mention=1302]Milosh76[/mention] jesi hemomicin dobio u terapiji ili piješ na svoju ruku?
Na nalog lekara, nikako na svoju ruku.

A sta ti pijes od lekova? Koje nove simptome imas?
[mention=308]Valkyrie[/mention] [emoji38]ol: ... U 5 nova doza... Odoh da jedem grasak, sutra brokoli cry.gif

... (da mi ne iskacu notifikacije dva dana, mozda ima i drugi nacin)

Edited by InvisibleLight

danas mi prica jedan lekar da je ucestvovao u nekoj onlajn strucnoj diskusiji i da je primetno da se u ex yu drzavama (bez slovenije) protokol mnogo vise bazira na ranom davanjju antibiotika, dok u drugim zemljama antibiotike cuvaju za kasnije i teze faze bolesti. ne znam zasto je to tako i da li je samo specificnost ovog dela evrope.

Edited by Aleksija

To sam čuo više puta, nevezano za koronu.

Stranci se iznenade kako se ovde olako prepisuju antibiotici, a naši kad odu preko obrnuto.

1 hour ago, Milosh76 said:

Na nalog lekara, nikako na svoju ruku.

A sta ti pijes od lekova? Koje nove simptome imas?

Od lekova ništa. Samo C, D i Zn. Temperatura, kašalj i malaksalost. I kijanje

Background Picker
Customize Layout