November 23, 20204 yr Otprilike sve tegobe koje mogu da te snadju su se u nekom trenutku pripisivale COVIDu - glavobolja, grlobolja, kasalj, slomljenost, dijareja, pa i povracanje. S tim sto je najucestailija pojava malaksalost, bol u grlu i kasalj.
November 23, 20204 yr Ni iz cega krizna situacija. Klinac slinavio u vrticu. U Petak vece mu krenu oci da krmeljaju i mi ga odvedemo kod doktora, kaze konjuktivitis. Sutradan krene da povraca ali ga drzalo par sati i proslo. Sad je manje vise ok. Al od nocas supruga krene da povraca i temperatura 37.4 ja se raspadam al nemam temperaturu doduse bas jaku mucninu imam. ona sad otisla na pregled privatno i poslase je u kovid ambulantu. Jel jos neko imao slicne simptome ili ova samo ne zna sta prica? Ja nesto snisam cuo da je prvi simptom crvenilo ocihu i povracanje. Ukus/miris imamo klinac slini dosta i pomalo kaslje. Meni kolega pričao da mu je žena otišla u neku privatnu kliniku na potpuno drugi pregled.Kaže da su u velikoj panici od COVID pacijenata i dah šalju u ambulante... Da li je to njen utisak ili... Nemam pojma. .... Shiit has hit the fan!
November 23, 20204 yr I meni lici tako. Pogotovo sto se sve izdesavalo od petka uvece so ponedeljka ujutru. Malo mi verovatno da smo svi razvili simptome unutar 48h a vodili smo racuna bas bas, jedino iz vrtica da je doneo Edited November 23, 20204 yr by nick1986
November 23, 20204 yr Sestra upravo otišla na testiranje, zadnja 2 dana nešto slaba i glavobolja, od jutros povraćanje i 37,3 temp. Zet dijareja ali bez malaksalosti i temperature. Vredi napomenuti da su u martu oboje preležali koronu. Čeka se rez. Sve se nadam da je zavladao neki stomačni virus :( Edited November 23, 20204 yr by ducca
November 23, 20204 yr Nisu granule no kesice sa praskom [mention=31]morgana[/mention] pa nemacka medecina, kazu uravnotezen sadrzaj vitamina i minerala, hvale ga worldwide a da je skup jesteMeni dva farmaceuta rekla da se Orthomol immun uzima mesec dana u kontinuitetu jednom godišnje pred sezonu gripa. Da li neko ima info da se uzima češće?Sent from my M2002J9G using Tapatalk
November 23, 20204 yr 1 hour ago, nick1986 said: Ni iz cega krizna situacija. Klinac slinavio u vrticu. U Petak vece mu krenu oci da krmeljaju i mi ga odvedemo kod doktora, kaze konjuktivitis. Sutradan krene da povraca ali ga drzalo par sati i proslo. Sad je manje vise ok. Al od nocas supruga krene da povraca i temperatura 37.4 ja se raspadam al nemam temperaturu doduse bas jaku mucninu imam. ona sad otisla na pregled privatno i poslase je u kovid ambulantu. Jel jos neko imao slicne simptome ili ova samo ne zna sta prica? Ja nesto snisam cuo da je prvi simptom crvenilo ocihu i povracanje. Ukus/miris imamo klinac slini dosta i pomalo kaslje. Skoro preslikana situacija kao i kod mene, cerka petak na subotu noc, povracanja na svakih sat i po, sin nedelja na ponedeljak isto, sada temperatura 37.5 kod sina i zene jedino sto ona ne povraca, sve se nadam da je neki stomacni, molim te pisi kako ste prosli
November 23, 20204 yr Resili smo da odemo ujutru u covid ambulantu pa da vidimo. U medjuvremenu i ja povracanje i temp. 37.4
November 23, 20204 yr Zvuci kao stomacni virus, sto je recimo bolja varijanta. Povracanje jeste moguce kao simptom korone, ali sad bas da svi u familiji reaguju na taj isti specifican nacin, tesko.
November 23, 20204 yr Sestra upravo otišla na testiranje, zadnja 2 dana nešto slaba i glavobolja, od jutros povraćanje i 37,3 temp. Zet dijareja ali bez malaksalosti i temperature. Vredi napomenuti da su u martu oboje preležali koronu. Čeka se rez. Sve se nadam da je zavladao neki stomačni virus :(Brzi test u privatnoj klinici negativan. Ujutru će na Torlak da uradi i PCR za svaki slučaj.
November 23, 20204 yr 8 hours ago, Đipalo Junuz said: Đe ste, ljudi. Apdejt: poslali ćaleta danas iz kovid ambulante da se javi na infektivnu odmah (otišao je jutros u ambulantu jer kašlje sve jače, temperatura stalno oko 38 i iznad, skidao paracetamolom, tako mu rekli). Sumnjaju na upalu pluća, izvadili mu krv u ambulanti. Tek danas su mu dali antibiotik, uz njega i probiotik i još ponešto, brufen itd (osim brufena neću da pišem nazive i doze, da neko ne bi krenuo na svoju ruku da se leči i dozira, ne valja to)... Od srede i potpuno negativnog nalaza na plućima i kućnog lečenja do ponedeljka i sumnje na upalu pluća i slanja na infektivnu kliniku... Da se nadam da sve što im je makar malo sumnjivo šalju odmah na infektivnu... I da će valjda biti mesta u bolnici negde ako je za bolničko lečenje... Čuvajte se. Đe ste, ljudi. Apdejt 2: Banja Koviljača, tamo je bilo mesta... Čuvajte se.
November 23, 20204 yr Potvrdjeno pozitivan. Ceo dan, od 7 ujutro pa do 9 uveče bio sam na liniji kuća-kovamb. Najpre 4h čekao da mi uzmu bris i krv, a od 17-20 prozivka rezultata. Navodno od 280 uzoraka 80% su bili poz. Organizovano je tako da svako ko dobije rez ide na pregled ali zbog ogromnog broja pozitivnih prvo su negativni poslati kući da dodju sutra™, a malo kasnije i svi oni kojima to nije prvi pregled. U medjuvremenu su produžili vreme pregleda do 22h Terapija standardna, vitamini i minerali plus sirup za kašalj. Hemomicin ne spominju. Dve nedelje izolacije pa kontrolni pregled i test. Ma baš.