Constantin Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Radnički zaineteresovan da dovede na pozajmicu Valjiveća iz Zvezde, golmana iz Surdulice. 1
Gradina Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 1 hour ago, Constantin said: Radnički zaineteresovan da dovede na pozajmicu Valjiveća iz Zvezde, golmana iz Surdulice. ? Ristić Kojić Ilić . . . Opet da ponovim nerazumno je razradjivati bilo kome igrača posebno na pozicijama gde imamo svoje talente. Dokle više. Razumno bi bilo da nam fali na poziciji golmana al ovako . . .
Constantin Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 1 minute ago, Gradina said: al ovako . . . ....razigravamo golmana Zvezdi na kojem će oni da zarade. Uz "ogradu" da je Vasiljević naše dete i ko zna zbog čega je otišao od nas u Užice (a zna se vrv)... Napravićemo, daleko ga bilo, od Kojića i Ilića "novog Vasiljevića"....uzgred, Vasiljević je odličan golman, ali.... P.S. Kakva je sudbina Petrovića, kad smo već kod golmana...
MaErAkLoIJA Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Izgleda neko procenio da nam golmani nisu sazreli za prvog golmana...
Gradina Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Just now, MaErAkLoIJA said: Izgleda neko procenio da nam golmani nisu sazreli za prvog golmana... Pitanje je ko je merodavan za tako nešto, jer nemamo sportskog ni direktora ni kasvetnog radnika u klubu. Zašto ne pustiti Kojića na go, Ilića takodje. Da se ne zamlaćuje neko sa Evropom i dalje pitanje je.
Constantin Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 6 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Izgleda neko procenio da nam golmani nisu sazreli za prvog golmana... A kad i kako da sazru ? Kod Recka ? Koja i Ilić su golmani sa cenom od 7 cifara u bliskoj budućnosti, međutim piljarska logika na delu im ne dozvoljava da stanu među stative.....dok ne napune 32 godine...izgleda.
W.F.C. Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 (edited) To je najjaca pozicija godinama unazad u klubu, bilo ko da stane na gol od postojecih skidace zicere i spasavace nas, Vasiljevicu jeste mesto ovde, ali mi vec koji po redu prelazni rok radimo neozbiljno, umesto: dovesti samo neophodno, pustati mlade iz skole da igraju, ne juriti jebenu Evropu dok se ne stane na noge i ne sredi stadion, skola, uprava, sajt, marketing, mnogo toga... Edited January 19, 2021 by W.F.C. 1
Gradina Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 24 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Izgleda neko procenio da nam golmani nisu sazreli za prvog golmana... Taj ko procenjuje je lud i zalutao je u sport koji se zove fudbal. Taj igra fudbal , to je poznato, ali na kladionici , a u fudbal se ič ne razume.Živi bili pa videli , čitali
MaErAkLoIJA Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 1 hour ago, Gradina said: Taj ko procenjuje je lud i zalutao je u sport koji se zove fudbal. Taj igra fudbal , to je poznato, ali na kladionici , a u fudbal se ič ne razume.Živi bili pa videli , čitali Ja sam ovo predvideo, znao sam ma koliko vi hvalili ove mlade. Jedino ce dobiti sansu ako ne dovedu nikog a Ristic polomi obe noge pupupu. Sa jednom bi bio u prednosti
Samotepratimo Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Rebus Predsedniku nam došla gošća Nezvana ali znana Sad će vidimo koliko je jak . Daleko joj kuća
Rumpelstiltskin Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 7 hours ago, Samotepratimo said: Rebus Predsedniku nam došla gošća Nezvana ali znana Sad će vidimo koliko je jak . Daleko joj kuća
Gradina Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 10 hours ago, Constantin said: Kontrola u pijac ? ?
Constantin Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 ?Pa ne znam šta je, naglas razmišljam...[emoji3061]Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Recommended Posts