Constantin Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Haskiću ističe ugovor krajem Januara...po tm igrao je 12 utakmica i postigao 1 gol....možda bi kod nas mogao da razbije maler
zikaPantelej Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ja ne bi iskljucio Brzog, što pa da ne pređe kod nas na polusezonu.. kad para nema (a nema ni u Kruševcu kolko vidim) ugovori služe da se obriše guzica... mož si ide ko kako hoće... još da mu se zahvale što došao uopšte... Naša igra jeste neubedljiva, poslednje dve dobijamo na jedvite jade u nadoknadi al i dalje tvrdim nije tolko do igrača kolko do promene trenera hiljadu puta u 3 meseca, sklapanje tima traje isto 3-4 meseca.. onda Đumi bio zakasao ono.. i moega onda, ispadneš od IMT-a...
Constantin Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 1 minute ago, zikaPantelej said: Ja ne bi iskljucio Brzog, što pa da ne pređe kod nas na polusezonu.. kad para nema (a nema ni u Kruševcu kolko vidim) ugovori služe da se obriše guzica... mož si ide ko kako hoće... još da mu se zahvale što došao uopšte... Naša igra jeste neubedljiva, poslednje dve dobijamo na jedvite jade u nadoknadi al i dalje tvrdim nije tolko do igrača kolko do promene trenera hiljadu puta u 3 meseca, sklapanje tima traje isto 3-4 meseca.. onda Đumi bio zakasao ono.. i moega onda, ispadneš od IMT-a... Eeeeee ne znaš ti Brzog...taj kad navali za pare k'o smrt na babu...
zikaPantelej Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 5 minutes ago, Constantin said: Eeeeee ne znaš ti Brzog...taj kad navali za pare k'o smrt na babu... Ako dođe kod nas, može i da dobije neku kintu, nisam čuo da se nešto žale naši... od ovi ostali osim Čuke i još po nekog nema leba...
MaErAkLoIJA Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Mislim da smo se svi slozili za dobitnu kombinaciju, Haska, Brzi, krilo, golman. 1
Constantin Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Mislim da smo se svi slozili za dobitnu kombinaciju, Haska, Brzi, krilo, golman. ....ili .... neko kao Haska, neko kao Brzi, krilce, neki kreativac, može i neki Arsa, a goše...imamo be...
MaErAkLoIJA Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 (edited) 3 hours ago, Constantin said: ....ili .... neko kao Haska, neko kao Brzi, krilce, neki kreativac, može i neki Arsa, a goše...imamo be... Pa imamo gose ali uslov da gi ture na gol 😁 Edited December 17, 2020 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 18 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Pa imamo gose ali uslov da gi ture na gol 😁 Pa to...
Gradina Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 19 hours ago, Constantin said: Borivoju ponuditi rad i trening sa mladim golmanima...ako neće, hvala Borivoje i dovidjenja Jako jako je pre par meseci napredovala skola golmana angažovanjem bivšeg golmana za trenera mladjanih golmana. Za kratko vreme veliki pomak je uradio i klub -škola a i sam trener pridobijanjem velikog broja polaznika škole .Sadrzajnost treninga veliki broj rekvizita koje poseduje cine ga u ovom momentu veoma veoma iznad svih koji treniraju golmane ne samo u Nisu nego i u širem regionu. Inace sam trener , Dusan Djokic bivsi golman prosao je omladinsku skolu Radnickog ali je brzo se otisnuo van naseg grada. Nerazumevanjem tadasnje uprave ili licnom zeljom da ode odavde ...Nije mi poznato. Na treninzima mnogo rekvizita koji su neophodni za treninge koje retko koji klub ima sem onih gore .
Constantin Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 1 hour ago, Gradina said: Jako jako je pre par meseci napredovala skola golmana angažovanjem bivšeg golmana za trenera mladjanih golmana. Za kratko vreme veliki pomak je uradio i klub -škola a i sam trener pridobijanjem velikog broja polaznika škole .Sadrzajnost treninga veliki broj rekvizita koje poseduje cine ga u ovom momentu veoma veoma iznad svih koji treniraju golmane ne samo u Nisu nego i u širem regionu. Inace sam trener , Dusan Djokic bivsi golman prosao je omladinsku skolu Radnickog ali je brzo se otisnuo van naseg grada. Nerazumevanjem tadasnje uprave ili licnom zeljom da ode odavde ...Nije mi poznato. Na treninzima mnogo rekvizita koji su neophodni za treninge koje retko koji klub ima sem onih gore . Lepo, baš lepo...Borivoje je svojim iskustvom i bogatom karijerom pravi čovek, da pomogne u radu i školu podigne na još viši nivo.
Constantin Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Aksentije dobio premiju, od UO, kao najbolji igrač polusezone.
MaErAkLoIJA Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Pavkov ne igra za Zvezdu, sta mislite koliko bi bilo dobro da ga vrnemo na pozajmicu??? Mislim on verovatno nece ali bi to za njega bilo odlicno da povrati formu a nama bi znacila malko njegova visina 1
Rumpelstiltskin Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Zna li neko da mi napravi na konpjuter da mi pc ignorise sve vesti vezane za dva nasa jedina svetla u srpskom sportu ... davam dve gajbe pivo i kuravelu u rangu od 30 evradi zahvaljujem
MaErAkLoIJA Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Zna li neko da mi napravi na konpjuter da mi pc ignorise sve vesti vezane za dva nasa jedina svetla u srpskom sportu ... davam dve gajbe pivo i kuravelu u rangu od 30 evradi zahvaljujem Tesko to, ali mogu da te preplavim sa moji carsafi da ne primetis druge vesti 😁 Podelimo pivo i kuravlu 1
Recommended Posts