Rumpelstiltskin Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Šljiva i Kristijan rešavaju crveneSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 Kristijan ce gi smrsi konci, raspolozen bas.
zikaPantelej Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 (edited) Vidim ja, ima da dodju i odu još 5-6 igrača do kraja prelaznog roka, onda lagano uigravanje do sredine novembra, i taman kada budemo furiozno krenuli da meljemo protivnike, doćiće zimska pauza.. klasika Edited August 5, 2020 by zikaPantelej .
Samotepratimo Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 2 hours ago, zikaPantelej said: Vidim ja, ima da dodju i odu još 5-6 igrača do kraja prelaznog roka, onda lagano uigravanje do sredine novembra, i taman kada budemo furiozno krenuli da meljemo protivnike, doćiće zimska pauza.. klasika Žalosno je sve više i više. I tek će da bude. Mandat treneru sa dirigovanom postavom ističe. Golman nam je nemi posmatrač delima i glasnogovornik u zamerkama saigračima. Čoveče ko ti dade traku . Daj čoveku vlast pa mu čuj glas. Dajte mu PENZIJU kad već imamo i bolje i mladje naše golmane. ŠILA ZA KAPITENA zaslužio je. Elem mali Mitrović nije dorastao za bonusa , ima potencijal , ali kao i u trkama ne idu sve kubikaže u istu kategoriju. Šilo Čira domaći i JAKI. Šljivić totalno out ,,Povratnici " iz MAJORKE i VOJVODINE 😅😅😅 . Falio je samo još onaj što PAOK-a odbio. A da pa imamo mi još povratnike iz Zvezde i Partizana pa i jednog što za godinu dana ima i PARTIZAN I ZVEZDU I SLOGU u cv iju. Slučajno ili ne iz Kraljeva je . I da dozvole publiku muka mi da gledam trenera što ka loži gleda , muka mi i iz lože da slušam instrukcije. R A U S VON RADNIČKI RAUR VON HUTTE
Samotepratimo Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 https://www.transfermarkt.com/slavoljub-djordjevic/profil/trainer/73054 a kad njega istrošimo će da dodje DJUMI
Rumpelstiltskin Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Samo da napomenem da sam ja sebi mnogo veliki car, Letić pisma piše iz SegundeSent from my MI 6 using Tapatalk 1
Constantin Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 22 minutes ago, Dali_man said: 1.20 6.00 15.00 Da li jerealno...? Kvota na njih 15,00 a u prošlom kolu raskantali pretendenta za titulu. Hm...
Covekizstruke Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Stefan Milosavljevic presao u Novi Pazar, kod nas nije ni igrao...
W.F.C. Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 Mislim da ce gi icepimo, ali nikad se ne zna sa Ivicu.
W.F.C. Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 South media sa Visa prenosi na tubetu Masinac - Vojvodina, sta je problem i sutra nasu utakmicu, jebala ih Arena sve sa svojim pravima i B92, majmuncine kretenske, pa prenosite samo crvenocrnu azdaju ostalo pustite ionako vam se jebe. 2
Rumpelstiltskin Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Sram da te bude, uvodničar, pa takav rečnik, cccc.Sent from my MI 6 using Tapatalk 1
Recommended Posts