August 5, 20204 yr Vidim ja, ima da dodju i odu još 5-6 igrača do kraja prelaznog roka, onda lagano uigravanje do sredine novembra, i taman kada budemo furiozno krenuli da meljemo protivnike, doćiće zimska pauza.. klasika Edited August 5, 20204 yr by zikaPantelej .
August 6, 20204 yr 2 hours ago, zikaPantelej said: Vidim ja, ima da dodju i odu još 5-6 igrača do kraja prelaznog roka, onda lagano uigravanje do sredine novembra, i taman kada budemo furiozno krenuli da meljemo protivnike, doćiće zimska pauza.. klasika Žalosno je sve više i više. I tek će da bude. Mandat treneru sa dirigovanom postavom ističe. Golman nam je nemi posmatrač delima i glasnogovornik u zamerkama saigračima. Čoveče ko ti dade traku . Daj čoveku vlast pa mu čuj glas. Dajte mu PENZIJU kad već imamo i bolje i mladje naše golmane. ŠILA ZA KAPITENA zaslužio je. Elem mali Mitrović nije dorastao za bonusa , ima potencijal , ali kao i u trkama ne idu sve kubikaže u istu kategoriju. Šilo Čira domaći i JAKI. Šljivić totalno out ,,Povratnici " iz MAJORKE i VOJVODINE 😅😅😅 . Falio je samo još onaj što PAOK-a odbio. A da pa imamo mi još povratnike iz Zvezde i Partizana pa i jednog što za godinu dana ima i PARTIZAN I ZVEZDU I SLOGU u cv iju. Slučajno ili ne iz Kraljeva je . I da dozvole publiku muka mi da gledam trenera što ka loži gleda , muka mi i iz lože da slušam instrukcije. R A U S VON RADNIČKI RAUR VON HUTTE
August 6, 20204 yr https://www.transfermarkt.com/slavoljub-djordjevic/profil/trainer/73054 a kad njega istrošimo će da dodje DJUMI
August 7, 20204 yr Samo da napomenem da sam ja sebi mnogo veliki car, Letić pisma piše iz SegundeSent from my MI 6 using Tapatalk
August 7, 20204 yr 22 minutes ago, Dali_man said: 1.20 6.00 15.00 Da li jerealno...? Kvota na njih 15,00 a u prošlom kolu raskantali pretendenta za titulu. Hm...
August 8, 20204 yr Author South media sa Visa prenosi na tubetu Masinac - Vojvodina, sta je problem i sutra nasu utakmicu, jebala ih Arena sve sa svojim pravima i B92, majmuncine kretenske, pa prenosite samo crvenocrnu azdaju ostalo pustite ionako vam se jebe.
August 8, 20204 yr Sram da te bude, uvodničar, pa takav rečnik, cccc.Sent from my MI 6 using Tapatalk