BWA Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Dobra odbrana i zato smo dobili bez većeg stresa. Kad primiš 63 poena, teško možeš izgubiti meč. Trebala nam je 1 serija da ih prelomimo a vidjelo se da je pitanje vremena kad će se to desiti. Solidan meč.
Joe D Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 1 hour ago, BWA said: Bacanja Onakua 😅 taj lik ladno u zadru?
BWA Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 (edited) 2 minutes ago, Joe D said: taj lik ladno u zadru? Da. Nije ni loš. Jak kao bizon, dobro igra leđima, gradi...sad ne znam da li on ima brata košarkaša. Edited November 7, 2020 by BWA
Joe D Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 (edited) ma jok be, chinanu onuaku. nema dvojica koji sutiraju underhand bacanja, tako sam ga i zapamtio. bio pick rocketsa, ako se dobro secam. edit. chinanu, prebacio sam Edited November 7, 2020 by Joe D
J.R. Cash Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Za Zadar je premija, daleko iznad njihovog nivoa, ali mnogo je brate sirov. Gledao sam utamicu protiv Splita u proslom kolu. Napravio je cetvrti faul na pocetku trece (ne zna se koji je bio bezvezniji) i onda je do kraja utakmice izdominirao u odbrani. Zakljucao je reket i ugasio svakog beka kad bi preuzeo na piku. U napadu sto uradi na hustle, to mu je. Istina je da Mrsic izgleda jos ne zna kako bi ga najbolje iskoristio - obican post up tu nece raditi; i da tamo nema beka koji bi mu recimo bacio lob, ali morao bi i on da bude aktivniji pre prijema lopte dole i da bez problema unese u kos te centre, barem iz ekipa van top 6.
April Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Mislim da Trifi fali malo slobode.Trenutno ide na siguricu, ofanzivni skok i ćoškarenje. Samo povremeno pusti prvi korak, probode reket kao šilo i pokaže kako bi mogao da bude koristan. Da ga se samo malo istrpi.Sent from fav toy
ZokiAsov Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Erik Mika cetiri prekrsaja u napadu. Legenda...
bradilko Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 zadar je los ove sezone. treba i vremena za novog trenera. kako se resiti mike? to je pitanje bice bolje sa jaramazom i mozlijem.
Nikodije Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 34 minutes ago, bradilko said: kako se resiti mike? Isplatiš ga i on ode.
bradilko Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 30 minutes ago, Nikodije said: Isplatiš ga i on ode. eee al da gi ne isplatis. il' bar na rate tamo do 2030.
April Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Šta su očekivali od centra koji tek ulazi u evropsku košarku; sa njim se mora raditi ohoho dok ne promeni neke automatizme i ne adaptira se, a do tad koristiti ono što ume, plus atletiku. Ima tu dovoljno materijala za napredak u ono što je potrebno KKP, pitanje je samo da li njegovi korisni minuti previše koštaju. Filipovski ima istoriju dobre i brze adaptacije Amerikanaca, ako takvog trenera Mika ne iskoristi za evropsku karijeru, sam je kriv.
Jimmy Kowalski Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Mika je vec igrao u Evropi, tako da za njega ne vazi izgovor adaptacije. On naprosto nema kvalitet, ali je zato jeftin, to mu je jedini plus.. 1
Nikodije Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 3 hours ago, bradilko said: eee al da gi ne isplatis. il' bar na rate tamo do 2030. neko drugi da preuzme njegov ugovor, jedino tako. isto vazi i za angolu, i svakog drugog. eventualno neki kompromis tipa da mu isplatis 4 preostale plate umesto 6, pa onda on pristane na raskid.
Recommended Posts