Блок_64 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: Cenjeni grobari, koji se bolje razumete u košarku, kako posmatrate ovaj potez uprave? Da li vam je Filipovski trener koji bi mogo nešto učiniti od ovosezonskog Partizana? Svakako da je apgrejd u odnosu na Japanca, o tome ne vredi ni diskutovati, nego me zanima vaše mišljenje o novom treneru. Dobice jos pojacanja i onda ce ispasti kako je dobar trener.
Ted Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) posle Pere dosao je Dzile, posle Canka Trinkijeri....oba puta se desila vrlo slicna stvar, naravno srazmerno kvalitetu zatecenog kadra za ocekivati je da se isto desi i kada Saso zameni Japanca a ishod ce zavisiti od toga kakve su finansijske mogucnosti da se napravi doselekcija i isprave brljotine iz prethodnih par meseci kada jednoga dana Saso zavrsi misiju, a kako se na greskama ne uci, zamenice ga neko tipa Vujanic, Kecman, Avdalovic, pa ce se onda opet dovoditi trener posle par meseci parola je jasna, sve sto mozes u julu ostavi za novembar/decembar Edited November 4, 2020 by Ted
Tresko Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Ne bi bilo dozvoljeno da se dovede bilo ko da nije Psihoman procenio zajedno sa svojim govnetom iz Železnika da za ovu sezonu Partizan ne može da ugrozi Psihov tim. Prošle godine im se omaklo ali im se posrećilo da bukne korona, pa su lako odradili da se poništi sezona bez prvaka, i onda se nešto doplatilo kod Bartomeua da ostanu u takmičenju koje uglavnom nikad nisu izborili na terenu, nego skoro uvek kupovinom van terena. Ako bude ovaj košarkaški Stanoja uradio nešto, moraće da ode posle ove sezone i da se postavi neko ko će sigurno usrati sledeću sezonu. 2 1
Azdaja Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Nadam se da me nećete kamenovati, no zaista ne vidim poentu trošenja, apgrejdovanja i merenja patke. U ovoj sezoni, sve se raspada I ovako i onako. Guranje kluba u još veći dug zbog polu sezone mi uopšte nije jasno. Pošalji cmm I miku u pao. Uzmi to što imaš od klinaca I iskoristi ovu godinu da se napravi neka kičma za Corona free (ako je ikada bude) sezone. 5
SNARC Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 5 minutes ago, Azdaja said: Nadam se da me nećete kamenovati, no zaista ne vidim poentu trošenja, apgrejdovanja i merenja patke. U ovoj sezoni, sve se raspada I ovako i onako. Guranje kluba u još veći dug zbog polu sezone mi uopšte nije jasno. Pošalji cmm I miku u pao. Uzmi to što imaš od klinaca I iskoristi ovu godinu da se napravi neka kičma za Corona free (ako je ikada bude) sezone. Apsolutno...koliko mi je letos bilo krivo zbog neigranja EL, sada je jasno da ovu sezonu siluju dok ne odustanu od iste. No..nije da za pare postoji neka sigurna fioka u kojoj ce cekati do naredne prilike.
Ted Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Tek za pravljenje kicme i rad sa mladima ti treba odlican trener. A sve i da uspes da uradis nesto sa mladima neces moci da ih zadrzis. A i mladi ne jure bas ka Partizanu kad je lakse i brze kroz menadzerski klub. Plus, ne menja se strategija iz korena u sred sezone. To je bila legitimna opcija pre sezone. Ako si u istu usao onda moras i da je zavrsis, osim ako korona ne odsvira kraj.
bradilko Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 partizan mora da napravi strucni savet. obavezno dovesti tu par nasih trenera velikana i igraca. oni treba da odredjuju smernice kuda klub treba da ide, da sagledaju stvarnost. normalno uz saradnju sa izvrsnim organima tj u nasem slucaju sa ovim predsednikom kluba.
Nikodije Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 cuj naprednjak da okupi trust mozgova, odakle ti ta ideja. on je najpametniji, mesta ima samo za udjiguze da mu terciraju.
krkipfc Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 NA OVAJ DAN: DULETOV ČUVENI TAJM-AUT, ZA PARTIZANOV ISTORIJSKI PREOKRET U EVROLIGI! 1
April Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 6 hours ago, bradilko said: partizan mora da napravi strucni savet. obavezno dovesti tu par nasih trenera velikana i igraca. oni treba da odredjuju smernice kuda klub treba da ide, da sagledaju stvarnost. normalno uz saradnju sa izvrsnim organima tj u nasem slucaju sa ovim predsednikom kluba. Partizanu bi bilo najbolje da napravi svoju menadžersku agenciju. Budimo realni, nakon odlaska TNT generacije, kvalitet sezona zavisio je od Raškovićevih ili Ražnatovićevih igrača. Nekad je KKP njhovim prospektima bio potreban kao i oni njemu, sada to više nije slučaj; igrača mogu da afirmišu na bezbroj načina. Tako smo došli u situaciju da se kvalitetan rad manje ceni od Telekomovih dotacija. 1
Mark Rothko Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 19 hours ago, Ted said: posle Pere dosao je Dzile, posle Canka Trinkijeri.... ... ... posle Šćepe došao Sašo. Šablon je očigledan - pokušavaju da nam nametnu mršave trenere, a onda nas u život vraćaju gojazni. Ovoga pedalirati ako se odluči na dijetu. Elem, izgleda da novi trener dovodi svoje pomoćnike, možda bude promena i po pitanju kondicionog.
Ted Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 asistent Boban Mitev, kondicioni Vladan Radonjic, Matovic ostaje u strucnom stabu
Jimmy Kowalski Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Saso: Hocu kod svakog da vidim stav u odbrani Raso: Ma zabole me..
Recommended Posts