September 30, 20204 yr Pozdravlja Danguba sve hejtere. Samo ovo što je odigrao u odbrani u prvom poluvremenu dovoljno govori.
September 30, 20204 yr 1 minute ago, Ted said: nisam ispratio, što nema Zagora Neki problem sa ledjima, tu je ali tesko da ce uci veceras. Odlicna 2. cetvrtina.
September 30, 20204 yr Just now, theanswer said: pa pogađaj 3x povređen nije mi palo na pamet pošto sam jutros slušao neku Šćepinu izjavu gde reče da idemo kompletni i da nema problema sa povredama
September 30, 20204 yr parni valjak neka melje hej hej hej sve osim dva jankovica dobro, zar nismo mogli nista drugo da nadjemo
September 30, 20204 yr 2 minutes ago, theanswer said: pa pogađaj 3x sabotiraju ga jer je osnovao uniju igraca.
September 30, 20204 yr Ovi se drze na bazi kurca, fizicki su liga ispod. Mi imamo kog fizikalca previse i kog sutera i kreatora iz driblinga premalo. Nisam odusevljen dovodjenjem CMM-a, ali ona druga smena mu je bila jebacka.
September 30, 20204 yr Just now, J.R. Cash said: Ovi se drze na bazi kurca, fizicki su liga ispod. Mi imamo kog fizikalca previse i kog sutera i kreatora iz driblinga premalo. Nisam odusevljen dovodjenjem CMM-a, ali ona druga smena mu je bila jebacka. Fali nam taj 1 kombo bek sa šutem spolja. Na osnovu prvog poluvremena reklo bi se umesto Jaramaza ali da ne cenimo prerano.
September 30, 20204 yr Nikako umesto Jaramaza. Mislim da sam prekoracio dozvoljenu dozu Stefana Jankovica za ovu godinu. Kakav flop za treci faul Mike. Nepotrebno ih ostavljamo u utakmici. Edited September 30, 20204 yr by J.R. Cash
September 30, 20204 yr Španski ovaj katalonski cigani su u nedostatku drugih rešenja krenuli da pritišću sudije. Ante mrtav ladan kaže sudiji "why are you doing this" na jebenu aut loptu. A prvo poluvreme bilo klasično domaćinsko suđenje.
September 30, 20204 yr Mika i Stefan Janković na terenu zajedno ako nemaju minus 15 u utakmici u kojoj konstantno vodimo 10
September 30, 20204 yr Eto, kad ih ne prelomis dok se raspadaju. Nikola Jankovic pusta dva ofanzivna skoka ovom nesrecnom Brodzjanskom.