J.R. Cash Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 10 minutes ago, J.R. Cash said: Perkins se seti da je kosarkas svaki put kad vidi Trento I spoke too soon.
Kreator Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Prvih 4 minuta 2/4 bez poena za nas. E sad već ličimo na nešto. Prva četvrtina bila nadrealna. Travojed pozvao tajmaut - razlika za Trento sada ide gore...
Kreator Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Konačno koš za nas...posle pet ipo minuta 2/4 Edited March 3, 2021 by BlackGeorge
Ted Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 6 minutes ago, garmonbozia said: Sašo ne zna za TO ne verujem da čita Stivena Kinga mada bi mogao, pošto se u hororu i našao, da pokapira pravila žanra 2
Kreator Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) A ko je pod košem? Odbrana gde jeeee??? Bravo Jankela za ovo. Miko gledaj i uči Edited March 3, 2021 by BlackGeorge
J.R. Cash Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Trifa puca preko dvojice umesto da pusti pas Dangubicu. Onda promasi zicer, pa Pejdz napravi bezveznu nesportsku. Kosarka jeste igra gresaka, ali dobri timovi se trude da ne vezuju tri greske u pet sekundi. Neverovatno koliko lose trcimo, a ima prilicno prilika da se isforsira tranzicija, pogotovo sto se 5 na 5 patimo ko Isus.
J.R. Cash Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ma daj taj pas Pejdzu kad je izasao dobro iz blokade!
theanswer Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Da li je neko video na ovom nivou košarke potez sličan Pejdžovom kod nesportske? Evo ne znam... Dobro je Filipovski iskoristio tajmaut da Trento namesti odbranu.
Azdaja Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Realno da nas ne ide trojka već bi bilo sve gotovo a ovako još nekako i da se nadamo nečem. Fali još jedna 5ca da pomogne, Jankelar će da skapa. Greota da ne dobijemo ove slepce pa bas su tu kao i mi, hrkljus.
Mark Rothko Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ovaj šut Jankovića za 3 na kraju prvog poluvremena kada umalo nije polomio tablu je slika i prilika ovog tima. Šta je ovo ljudi?
Kreator Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Jes vala, kao što sam najavio opasan criple fight, bole oči Ajde sad kada su Lokosi pobedili... Recite mi ako izgubimo večeras nema šanse da budemo prvi u zadnjem kolu, osim ako Trento ne dobije lokose u Rusiji, što je ravno svetskom čudu, plus da dobijemo Francuze sa nekom ogromnom razlikom? Koje su kombinacije? Italijani su treš kao i mi..
MocaVukotic Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Jbt ne znas ko je gori, dal mi ili ovi pacenici
Dankan Ajdaho Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ali na šta nam "vrhunska" košarka liči, Džizs Bladi Krajst... Posle onog mučenja sinoć, ovo čerečenje večeras... Inkvizicija bi proplakala.
Recommended Posts