cartman Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Ovo sto CMM igra je jako teško opisati... Covek ne zna da zavrti pik
Pantelija jr Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Džoni Janković uspio da ukrade loptu i istrči kontru 1-na-0 bez da slomi nogu ili makar napravi korake! (doduše uspjeli smo da odmah nakon toga primimo trojku i uradimo 1 veliko ništa za preostalih 20-ak sekundi, tako da se kosmos vratio u ravnotežu) 1
J.R. Cash Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 CMM ne sutira otvorenu trojku na povratnu Pejdza nego daje pas branjenom Miki u kroner. I ovaj pogadja trojku 1
April Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Ovo sto CMM igra je jako teško opisati... Covek ne zna da zavrti pik Genije vodi zadnji napad, tapka u mestu 18 sekundi i dve sekunde pred kraj pogodi čoveka u nogu.Sent from fav toy
Azdaja Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 (edited) Budi se Mika, čak je i CMM uspeo da doda. Šokantno. Mnogo mi ide na živce lik. (CMM) Edited January 9, 2021 by Azdaja Cmm
pbg12345 Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Miletic izvesno nije novi divac, ali prilicno je cudno uz sve njegove mane poslati ga u cacak, a ostaviti jankovica brku i miku, pa jos (na pocetku) uz podrsku sa 4ke veterana novice i smesnog stefana
Pantelija jr Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Pa ja ne mogu da vjerujem da je uopšte moguće biti ovoliko raspadnut
J.R. Cash Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 (edited) 5 minutes ago, ZokiAsov said: Evo sad cmm sutira svaku, epske cigle baca Bolje je ovako, svaki sut je bio dobar. Imao je i dva prodora konacno. Druga je stvar sto mu je samopouzdanje toliko u kurcu da vise nije u stanju ni da polozi ili da ubaci bacanje. Uh, kakva petorka sad. Zagorac, Dangubic, Mika i Mozli. Borac moze komotno da parkira svih pet u reket. Edited January 9, 2021 by J.R. Cash
Azdaja Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Ovi pune za tri kao da je zicer, samo ih protiv nas vonja. Ne sviđa mi se ni što je svaka pola pola lopta za njih.
Tresko Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Ne znam što su dovodili ovog Perkinsa, ako neće da igra.
April Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Au jbtUtego nas vegan, baš bašJebasmo ježaSent from fav toy
pbg12345 Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 10 minutes ago, J.R. Cash said: Bolje je ovako, svaki sut je bio dobar. Imao je i dva prodora konacno. Druga je stvar sto mu je samopouzdanje toliko u kurcu da vise nije u stanju ni da polozi ili da ubaci bacanje. Uh, kakva petorka sad. Zagorac, Dangubic, Mika i Mozli. Borac moze komotno da parkira svih pet u reket. Mada je danguba bas danas namestio ruku
Recommended Posts