Jozef K. Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Naravno. Jedina greota je da ostane kod Čovića. Sve drugo je bolje za njega.
harper lee Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 28 minutes ago, Jozef K. said: Naravno. Jedina greota je da ostane kod Čovića. Sve drugo je bolje za njega. Da, vidim da je Borisha progledao u Megi. Ne zanosite se. Malina rekreativno doveo ekipu na izlet u Beograd. Super su mu klinci i ovaj gaucos ali, jebi ga, kad Zvezda na momente zaigra odbranu sav taj sarm zavrsi kao egzibicija na granici cirkusa. Morace Borac ozbiljno da se pojacava u reketu, nije Zvezda neki reper za njih ali bas nista nemaju unutra otkako je Miletic otisao.
Shaq Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 obrni okreni, koliko vidim mi cemo finale igrati bez waldena i loyda..
adasevic Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 5 hours ago, assignment said: Juniori KK Crvena zvezda mts savladali su Žalgiris sa 65:63 u utakmici drugog kola ANGT Evrolige. Gledao sam dobar deo utkamice... Mali Topic opasno napreduje i prava je milina gledati ga. Od ostalih, Saranovic je intresantan igrac, ima taj neki dobar stav na terenu Nije siledzija, a opet uvek bude i najefikasniji i popuni sve kolone statistike. Intresantan je i Radakovic, a Matovic nece biti neki vrhunski kosarkas al kapiram da moye da bude igrac za neke EK ekipe... Zvezda ima samo 3 igraca 2003, dosta 2005, ostale ekipe su starije. Sutra sa Realom gde je realno da nas naguze. Sto se Borca tice i to sam malo gledao... u prvoj cetvrtini smo gadjali trojke 6/7, sve otvoreno ko na treningu... dalje me mrzelo. Da odradimo revans pa da vidimo dal s kim cemo u finalu...
Joe D Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 (edited) zapravo je taj asvel sto nas je razvalio mladja ekipa edit: a malo je falilo i real da izbace danas. Edited June 4, 2021 by Joe D
Nikodije Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 9 hours ago, Shaq said: obrni okreni, koliko vidim mi cemo finale igrati bez waldena i loyda.. Trebalo je da ih pustimo da idu kući odmah posle aba, i da pošaljemo na odmor još nekog od domaćih veterana, a da se u ovom patrljku od kls plej ofa ubaci neko od mlađih igrača, bilo neki junior ili neko iz fmp-a, npr Lazarević ili Pecarski. Da malo treniraju sa prvim timom, odigraju ovo malo utakmica, bilo bi neke vajde.
harper lee Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 2 hours ago, Nikodije said: Trebalo je da ih pustimo da idu kući odmah posle aba, i da pošaljemo na odmor još nekog od domaćih veterana, a da se u ovom patrljku od kls plej ofa ubaci neko od mlađih igrača, bilo neki junior ili neko iz fmp-a, npr Lazarević ili Pecarski. Da malo treniraju sa prvim timom, odigraju ovo malo utakmica, bilo bi neke vajde. Skoro svakom igracu je u karijeri vazno da osvoji neki trofej, da to proslavi sa saigracima i da te trofeje drzi na vidnom mestu posle kraja karijere kako bi se podsetio svojih igrackih dana. To sta mi navijaci iz fotelje mislimo o tim takmicenjima je nevazno, igracima koji ih igraju je vazno. Nikakve vajde ne bi bilo za Lazarevica i Pecarskog da na 6-7 utakmica upadnu u tim s kojim ne treniraju da bi igrali protiv ekipa protiv kojih su vec igrali ove sezone u svojim timovima. Da i ne govorim o tome da su njih dvojica u tim svojim timovima poceli i ovo takmicenje i odigrali par utakmica. Hocete da pravite cirkus od domacih takmicenja a onda se vajkate sto su takmicenja takva kakva su. Mozemo da komentarisemo citav koncept Zvezde, kako je sastavljen roster i da li je od pocetka trebalo neki igraci da igraju vise a neki manje ili da neki igraju a neki da sede na klupi u odelu jer su odigrali svoje ali timovi treba da zavrse sezonu s igracima koji su tu sezonu i izneli. I zbog regularnosti takmicenja i zbog sanse svim igracima da podignu jos jedan trofej. Nama domaca liga i kup mozda sluze za sprdnju i podsmeh, igrac ako je pravi igrace svako takmicenje da bi ga osvojio ako moze. 5
Nikodije Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 (edited) Uvek se setim Berona nakon onog četvorokoraka, nakon kojeg je vikao "I'm going home" stavljajući do znanja šta mu je u tom trenutku bitnije. U uslovima ovakvog igranja mislim da bi bilo bolje da je ovih mesec dana iskorišteno da se provere neki juniori + igrači fmp-a na koje se eventualno računa, ali ok, to je samo moje mišljenje, ne mogu da ulazim u to da li je i koliko igračima i klubu stalo da po svaku cenu osvoje i ovo. Meni je zanimljivije da vidim neka nova lica. Da Borac nije ubacio ove klince + Gaučos, juče ne bih gledao utakmicu. Edited June 5, 2021 by Nikodije
salerokada Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Jeste, šestokorak. A to "I'm going home" može da znači da je tim potezom zatvorio sezonu, što je verovatno i značilo, a ne "smučilo mi se više da igram, konačno mogu kući". 4
levi Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 problem je između ostalog i što se forma tempira za plejof Aba lige i tu je maksimalno opterećenje i potpuno pražnjenje, tako da da taj dodatak igranja domaće lige u vreme kad im treba odmor sigurno nikome ne prija
booyaka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Ovde imamo konstantan problem ljudi koji bi da gledaju juniore u profesionalnom timu.Ako im se gledaju juniori neka gledaju juniorska takmičenja. 2
Shaq Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 ezgekli, s tim sto vecina juniora nije ni za juniore.. mda.. 1
pbg12345 Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 srecom tu su drugi klubovi, napravice nekih igraca pa ce agilna uprava na celu sa nebojsom covicem imati od cega da napuni ergelu kako u prvm timu tako i u zelezniku
Recommended Posts