renne Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Kaže Radonja hvala što sam vas čekao [emoji38]ol: 1
hrkljush boys_2 Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Sjajan otpor komšija, fino je vidjeti da se bore, i napreduju drago mi je i da su njihovi navijači uživali na našem topiku, smijeh i šega cijelu tekmu, evo i mene još drži osmijeh, što bi se reklo, smiješi mi se brk. Radonja neshvatljiv sa Simonom, MJK, Kuzom i ovim malim baletanom Uskokovićem, što mu centar 2x uzima loptu na driblingu. Duje Reath car. 1
Cane Vukic Prebranac Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Ја се извињавам што сам вас чекао 1 1
harper lee Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Ono sto je jasno iz ove utakmice i sto je i Partizan pokazao veceras je da ako nam protivnik dobro odbrani liniju za tri poena nema teorije da ubacimo 20 poena za cetvrtinu. Protiv Cedevite to mozda i bude igralo jer ni oni nemaju bog zna sta pod kosem ali s ovakvom igrom Buducnost ce da nas dobije glatko.
harper lee Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Nikad, ali nikad mi nece biti jasna tendencija sudija u ABA ligi da u derbijima, cim neko napravi vecu razliku, pocnu odmah da sviraju za losiji tim kao na svadbi. Pusti ljude da igraju koliko ko moze i sudi po pravilima, sta kojeg djavola glumis. Ona sekvenca na kraju prvog poluvremena je bila jeziva i skoro potpuno je upropastila utakmicu.
hrkljush boys_2 Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 6 minutes ago, FPLS said: Ova ćelava seljačina ne zna se zahvaliti čovjeku na strpljenju ili izviniti se, nego iskulira mentol.
harper lee Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Just now, hrkljush boys_2 said: Ova ćelava seljačina ne zna se zahvaliti čovjeku na strpljenju ili izviniti se, nego iskulira mentol. To je Bogunovic, njemu je ovaj poraz verovatno teze pao nego igracima Partizana. 1
harper lee Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Bilo bi zanimljivo videti +/- statistiku sa Davidovcem na parketu vs. Simonovic i Kuridza zajedno.
adasevic Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Dobar je bogun. Retkost medj grobarskim novinarima. Al bas napizdeo radonju
fandorin Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Zaista neshvatljiv potez sa Holom, počne u petorci, odigra 3 minuta i onda garbage time. Mislim, ne sumnjam ja u Radonju, tim pre bih voleo da sam u prilici da mi objasni šta je u pitanju. Naročito što je Uski večeras bio baš loš. Koliko mi samo patimo na poziciji 5, strava i užas. Deda peefektan danas
FPLS Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Valjalo bi predloziti Radonjicu da protiv Cibone odradi svih 40 minuta sa petorkom Uskokovic-Lazic-Simonovic-Kuridza-Kuzmic i zadovolji te svoje sulude potrebe, pa da onda protiv Buducnosti gledamo kosarkase, a ne rekreativce na parketu, ne bismo li imali neke sanse. Ako nista drugo, videli smo danas da se dobra i agresivna odbrana spolja moze odigrati i bez Lazica.
harper lee Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 11 minutes ago, FPLS said: Valjalo bi predloziti Radonjicu da protiv Cibone odradi svih 40 minuta sa petorkom Uskokovic-Lazic-Simonovic-Kuridza-Kuzmic i zadovolji te svoje sulude potrebe, pa da onda protiv Buducnosti gledamo kosarkase, a ne rekreativce na parketu, ne bismo li imali neke sanse. Ako nista drugo, videli smo danas da se dobra i agresivna odbrana spolja moze odigrati i bez Lazica. Lazic igra odlicno u poslednje vreme. 1
Shaq Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 1 hour ago, harper said: Mi smo sami sebe sjebali teranjem O'Brajanta, da smo njega uspeli da uklopimo imali bismo sasvim dobar tim. Ali, jebi ga, da ga nismo oterali ne bi mogli Simonovic, Kuzmic i Kuridza da nas zajebavaju svojom penzionerskom kosarkom. i ovako poluspremni i limitirani rit je daleko korisniji od joba, i to pre svega na timskom nivou, novcani ni da ne pominjem.. ova pomenuta trojka je tu pa je tu, ja sam ispasao romane i pre pocetka sezone, da niko ne trazi 12 loydova, al da je previse imati toliko polovnjaka™, pogotovo u godinama.. a i seti se sta si pricao za mjk-a nakon kupa.. :coffee:
Recommended Posts