Joe D Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 (edited) mislim ne da je nesportska nego je verovatno za suspenziju. ja nisam video u prenosu, ali se ovde jasno vidi da ga namerno overava kukom. i to igraca koji ima istoriju povreda ledja. jebiga, igraci moraju da se stite. dansver peskace tarabu pa preskace, ali ovde je u pravu i nema sta da se raspravlja. Edited January 18, 2021 by Joe D
armor Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Meni je ono gradjenje lopte od Laprovitole na kraju bio vise njegov nego Voldenov faul al dobro
Cane Vukic Prebranac Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Али како смо ушли у четврту да Реал три минута није дао кош а ми дали типа четири а ниједан из игре ... Радоњизам из бек бејби! 2
levi Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 26 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Али како смо ушли у четврту да Реал три минута није дао кош а ми дали типа четири а ниједан из игре ... Радоњизам из бек бејби! klasičan Radonjizam gore pored aut linije u poslednjoj odbrani https://www.youtube.com/watch?t=169&v=pRJeATPTwvU&feature=youtu.be 1 1
Mil@n Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 41 minutes ago, Joe D said: mislim ne da je nesportska nego je verovatno za suspenziju. ja nisam video u prenosu, ali se ovde jasno vidi da ga namerno overava kukom. i to igraca koji ima istoriju povreda ledja. jebiga, igraci moraju da se stite. dansver peskace tarabu pa preskace, ali ovde je u pravu i nema sta da se raspravlja. Jeste, mislim da se ovaj ugao nije puštao na tekmi, ali iz ovog jasno se vidi da ga je natakao.
Блок_64 Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 1 hour ago, Joe D said: crveni karton Crveni karton zasto,kriv je igrac koji je dodavao ovo veze nema sa faulom.
Блок_64 Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 49 minutes ago, levi said: klasičan Radonjizam gore pored aut linije u poslednjoj odbrani https://www.youtube.com/watch?t=169&v=pRJeATPTwvU&feature=youtu.be Kralj
Nikola77 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 (edited) 2 hours ago, Joe D said: mislim ne da je nesportska nego je verovatno za suspenziju. ja nisam video u prenosu, ali se ovde jasno vidi da ga namerno overava kukom. i to igraca koji ima istoriju povreda ledja. jebiga, igraci moraju da se stite. dansver peskace tarabu pa preskace, ali ovde je u pravu i nema sta da se raspravlja. čekaj, sad ili troluješ ili sprdaš dansvera, nema trećeg. da u sportu koji se zove košarka neko brani odluku da neko dosudi da je ovo nesportska je najblaže rečeno sprdnja... izvini, sad sam tek uzeo u obzir i da spominješ istoriju povreda ledja koje sudije treba da uzmu u obzir kad odlučuju, definitivno se sprdaš, izvini. Edited January 19, 2021 by Nikola77
Moća Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Ja mislim da je nameran faul, namazan je Lazic i sacekao ga je taman kako treba da se ovaj izlomi.
Joe D Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 8 minutes ago, Nikola77 said: čekaj, sad ili troluješ ili sprdaš dansvera, nema trećeg. da u sportu koji se zove košarka neko brani odluku da neko dosudi da je ovo nesportska je najblaže rečeno sprdnja... izvini, sad sam tek uzeo u obzir i da spominješ istoriju povreda ledja koje sudije treba da uzmu u obzir kad odlučuju, definitivno se sprdaš, izvini. skrljao ga je nameno i povredio ga. sta treba jos da bi se u sportu poznatijem kao kosarka svirao nespotski faul?
Nikola77 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 pri tome, ako već treba uzeti (a ne treba) nekakvu istoriju u obzir prilikom odlučivanja, nesportska može samo da se dosudi u korist čoveka a ne u korist nekoga ko se zove rudi-najvećaljigaifolirantuistorijikošarke-fernandez
Блок_64 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Lazic je verovatatno treba da se pomeri da bi rudi primio loptu.Daj uozbiljite se malo.Jedina greska Lazica je sto i on nije isao na loptu.
Nikola77 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 14 minutes ago, Moća said: Ja mislim da je nameran faul, namazan je Lazic i sacekao ga je taman kako treba da se ovaj izlomi. ok, ako je namazanost faktor koji se uzima u obzir, koji je onda udeo namazonsti rudija u odluci sudija da dosude nesportsku u napadu?!?
Recommended Posts