shimpu Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Moj susret sa Odzom Prosao sam prosle godine pored njega i pomislio u sebi da nije ni cudo sto ste nas pobedjivali kad imate ovolikog coveka. I tad mi je bilo lakse posle svih tih poraza. Bio je nasmejan i veseo, a ja sam ga posmatrao, svi su ga posmatrali. I sad ne bih da budem preterano patetican, ali mnogo mi je zao sto se ovo desilo. I jos mi je zao sto nije igrao za Partizan. Odzo, Majkl Odzo 2 2
Tsai Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 16 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kakva jebena tragedija... 27 godina. Užas. Čitam da je preležao koronu, to ga je i sjebalo, unakazilo mu srce i ko zna šta još. Ko zna koliko će još ljudi stradati jer i ne znaju da su teško oštećeni ovim govnetom. Čuvajte se. Gde si video to da je prelezao covid? Bas sam pomislio da nije tromb u pitanju... Jbt uzas jedan
goofs Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kakva jebena tragedija... 27 godina. Užas. Čitam da je preležao koronu, to ga je i sjebalo, unakazilo mu srce i ko zna šta još. Ko zna koliko će još ljudi stradati jer i ne znaju da su teško oštećeni ovim govnetom. Čuvajte se. Vrlo je verovatno da je to slucaj, plus sto je bio mlad, u naponu snage, gromada od coveka, i kao svaki sportista hteo je treningom da se vrati na stari nivo. Jezivo :(
napadaj Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 6 minutes ago, Tsai said: Gde si video to da je prelezao covid? Bas sam pomislio da nije tromb u pitanju... Jbt uzas jedan Piše u tekstu na B92.
Dankan Ajdaho Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 7 minutes ago, Tsai said: Gde si video to da je prelezao covid? Bas sam pomislio da nije tromb u pitanju... Jbt uzas jedan U članku na b92
Eladan Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Био је, поред Стратоса, омиљени играч мог млађег јуниора. Пар пута смо се срели, ретка комбинација огромне физичке снаге и потпуно разоружавајуће безазлености. Нека му је покој души, баш ме је погодила ова вест :(
April Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 (edited) Da li se to ikad desilo u nekom EL klubu? Poslednji takav slu;aj bio je Trajko Rajković. edit: onako, iz glave pričam. Ne mogu da se setim nekog sličnog na tom nivou Edited August 7, 2020 by April
Recommended Posts