Shaq Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 sta reci za kolona, losiji napadacki od rocha ali zato u odbrani duplo gori..
Moća Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Jos ne znamo da li bolje igra levom ili desnom nogom. A i sta ce nam pored zivog Kataija i Kange. 1 1
Dimitrije Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 2 hours ago, Milosh76 said: Krstovica treba poslati na pozajmicu negde gde ce igrati, a u prvi tim uviditi Burmaza. Ovi koji su ga gledali, kazu da ce biti opasan igrac. Prodati Pavkova, Krstovic na pozajmicu, a Burmaz bekap uz Boacija, ako postoji sansa da ostane. Ja sam gledao par utakmica u kojima je igrao Burmaz. Nije mi se dopao. Deluje mi kao centarfor-rmpalija kao sto su na prmer Krstovic i Pavkov. Mislim da taj tip centarfora polako silazi sa scene i da ustupaju mesto pokretljivijim i tehnicki kvalitetnijim centarforima. Na primer, Hari Kejn kao paradigma centarfora modernog tipa. Falcineli nije ta klasa, ali je on centarfor koji i kada ne daje golove znacajno doprinosi igri.
Ratamahatta Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 I Tomane je bio takav pa je oteran k'o bolesna kera, jbg. Ko je ostao od bukovine, Pavkov, Simic Veljko, Gobelja, Vukanovic, Hajdin, je l' ima jos neko? Dobro se ratosiljalo od letos na ovamo. Voleo bih i ja da Bocko dobije jos jednu sezonu, pre svega mu zelim da osposobi telo i bude zdrav, urnisale su ga povrede u drugom mandatu. U svakom momentu, kontekstu i galaksiji daleko ispred Pavketa.
Apollo Creed Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Aj pa nek je sa srećom i daj tu Škocku.
Cane Vukic Prebranac Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Јбт види Маничеа какав је ко да је начелник општине Дервента 1 2
Jumanji Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Samo nemoj Mancu :(Dva puta mi u onoj simulaciji ispao Lester [emoji854]
Recommended Posts