Milence Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Ako poleću avioni iz Jerevana neka krenu ujutru za Beograd i rešen problem. Daćemo im i da treniraju tri dana, uveče ih vode Koroman i Gardisti u provod da ljudi zaborave ratne probleme.Sent from my SM-G975U using Tapatalk Link to comment
levi Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 naši strelci, Luka Milunović za Napredak Link to comment
MiddleClass Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Trazimo Lakovicu i Ceferinu da se igra na Marakani. Link to comment
renne Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Biće fora kad ne odletimo tamo pa izgubimo 0:3 zato što se nismo pojavili Link to comment
Milosh76 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Na aerodromu u Jerevanu, letovi normalni...ima par odlozenih za Pariz i to je to Link to comment
Bright Billy Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 uefa ove godine placa carter letove gostujucim ekipama tako dok god radi aerodrom postoji sansa da se igra tamo. samo sto se nece cekati razvoj dogadjaja vec ce odluka biti donesena sutra. izvlacenje za grupe je vec u petak pa nema prostora za opciju videco dal moze da se putuje tamo. dakle verovatno ce se igrati kod nas, samo sam se nadao da nexe zvezda pokrenuti tu inicijativu... Link to comment
renne Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Ja mislim da treba da nas izbace Link to comment
Milosh76 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Mi bi trebali da budemo drugi ili treci sesir, a Ararat cetvrti, tako da ne moze da se odredi zreb gde ulazi pobednik naseg meca. Hoce-nece moraju sutra da odluce Link to comment
Constantin Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 4 hours ago, MiddleClass said: Ukucate "Jerevan letovi" i vidite da normalno polecu i slecu na aerodromu. Pogotovu normalno poleću Azerbejdžanski helikopteri, a baš i ne sleću normalno Link to comment
Ratamahatta Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) Qarabag je mislim originalno iz tog regiona, ali zbog rata izmešten u Baku. Kako nas sere ždrijeb ove godine, za sve pare. Gledao sam neki dokumentarac o tom ratu davno, bio čitav BBC serijal o ex-SSSR pizdarijama. Tamo pod Kavkazom žive po sto i kusur godina ljudi lagano. Edited September 27, 2020 by Plajvi Link to comment
Dimitrije Posted September 27, 2020 Author Share Posted September 27, 2020 (edited) 24 minutes ago, Bright Billy said: uefa ove godine placa carter letove gostujucim ekipama tako dok god radi aerodrom postoji sansa da se igra tamo. samo sto se nece cekati razvoj dogadjaja vec ce odluka biti donesena sutra. izvlacenje za grupe je vec u petak pa nema prostora za opciju videco dal moze da se putuje tamo. dakle verovatno ce se igrati kod nas, samo sam se nadao da nexe zvezda pokrenuti tu inicijativu... Prema RT, u Jermeniji nije samo proglasena opsta mobilizacija, vec je na snagu stupio i vojni zakon/preki sud. Prema tome, svi clanovi Ararata koji imaju jermensko drzavljanstvo i koji su odgovarajuce dobi obavezni su da se odzaovu pozivu. Da li je taj klub u takvoj situaciji spreman da igra utakmicu? Drugo, ako su Jermeni suspendovali svoja sportska takmicenja, ne vidim zasto bi UEFA takmicenja bila izuzetak. Normalno je da u datim okolnostima Zvezda treba da da svoj predlog kako da se razresi situacija. Igranje utakmice na neutralnom terenu ili u Beogradu je razuman predlog. Ukoliko Ararat ne moze da napusti zemlju zbog vojno-politicke situacije, Zvezda jos manje moze da ode u Jerevan da tamo igra. UEFA mora da donese odluku sto pre. Edited September 27, 2020 by Dimitrije Link to comment
renne Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Ja mislim da treba da nas izbace. 1 Link to comment
Dimitrije Posted September 27, 2020 Author Share Posted September 27, 2020 Zasto bi vas izbacili? Link to comment
gone fishing Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 neka odluči žreb ko ide dalje 1 Link to comment
Dimitrije Posted September 27, 2020 Author Share Posted September 27, 2020 Ako zreb odluci da Ararat ideo dalje, moguce je da oni ne mogu da idu dalje zbog rata. Sta onda? Link to comment
Recommended Posts