Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Music libraries and databases

Featured Replies

Death Magnetic od Metalike je jedan od primera užasnog loudness wara i to je razlog zbog kojeg taj album ima grozan zvuk.

Reizdanja mogu da budu dobra, ali mogu da budu i odvratna, zavisi od toga ko ih radi. Najgora su ona na kojima se nešto menja i dodaje ili izbacuje, kao što je npr. Megadeth radio.

• 4 months later...
On 29.5.2020. at 8:37, Indy said:

Ja sam odavno odustao od toga, prešao na online streaming... Život je isuviše kratak za muzičke databaze.

U međuvremenu sam malo modifikovao ovo... sada muziku do koje mi je stvarno stalo nabavljam u lossless formatu (+ eventualno CD ili LP), a ostalo slušam preko (320kbps) Spotify... Tako da mi sad za muzičku library (ne tako sofisticirano kako to chandra voli, barem ne koliko je meni poznato - ima sigurno vise opcija nego sto ja koristim) vrlo dobro služi Strawberry. To je klon Clementine, i postoji za Linux/Macos/Windows.

Odličan je... malo ga muči APE format (koji je inace glup format) ali ja to ionako konvertujem u FLAC (u Linuxu to radi ffmpeg.) Ostalo... bez greške. (Što je u mom slučaju FLAC, bilo CD kvalitet ili ovaj kao High-Res). Snalazi se sa svim drugim, pa i egzotičnim formatima kao sto je TTA.