Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted

a posle svi zezamo noskića što kalimeriše.

ccc

Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

Jbt ovaj elitno naselje, drugi po vikendaju na reci,planini, jezeru,banji, moru, ovaj treci stalbo vrti neke nekretnine pa drzi trziste u malom prstu i za sekund na upit odgovara linko

Sve tajkun do tajkuna, a ovamo kloaka, ne valja milo, ne valja vucic...

Moderacijoooo!

Posted (edited)
On 25.3.2019. at 10:24, Singer said:

Hvala vam svima na sugestijama, predlozima i iskustvima.

Bio sam sad za vikend malo da šacnem kako zapravo izgleda ceo taj krajolik Fruške Gore. Od Male Remete, preko Vrdnika, ka Irigu pa sve do Maradika. 

Da, Vrdnik je eksplodirao. Prvo renoviranjem Hotel Termala pa onda izgradnjom Premier Aqua hotela pa onda nekom investicijom za etno selo kod Vrdničke kule a tu se gradi još jedan hotel... cena kvadrata je u rasponu 1200 - 1400 e :blink:! Kao da kupuješ stan na obrnocima Novog Beograda jbt!

Mnogo je lepo i mirno. Vazduh je stvarno poseban a čitav kraj pruža mir i spokoj. U Vrdniku sve pršti od BG i NS registracija, tek po neka RU. Ima matorih i zapuštenih kuća a ima i prepucanih da prosto ne veruješ šta ljudi grade - bazeni, čuda - muda... ludilo! Jake cene i verovatno je neki hype nastao jer me podseća kao kad je CG primorje poludelo dolaskom i interesovanjem Rusa da pazare nepokretnosti.

Irig tj. okolina Iriga je vrlo lep i ima dobar potencijal (verovatno je on sledeći u nizu za "procvat"). Maradik je klasično vojvođansko mesto, ušoreno i prosto ne znaš da li si u Inđiji, Rumi, Maradiku ili bilo gde drugde gde je taj fazon... i ravno ko dlan :thumbd:

Sledeće je snimanje geo lokacije južno od Beograda, da vidim kako stvari stoje ka Šumadiji.

nešto mi to preko save i dunava nikada nije bila opcija. našao sam se kako valja u šumadiji na 28 ari placa sa pogledom na suvobor i maljen i ono ispod njih.

On 25.3.2019. at 11:04, kud u maglu Simoviću said:

oće ljudi iz grada u grad al da je u prirodi

mionica-ljig-belanovica-aranđelovac-topola

:s_c:

prođi i kroz ba, al više turistički

jednom sam prošao kroz ba. nešto gore ne videh.  a ovo što pominješ je kraj u kome boravim. prijatno i jeftino za kupovinu. jeftino jer treba rada i ulaganja da bi se stvorio pravi gradski komfor. ja sam, recimo, pazario ovo ovde za 3000 i dodao još 10000 plus moj i još nečiji rad. na 5 km od belanovice uzbrdo ka darosavi.

da dodam, jako bitno mi je bilo da nema seoskog domaćinstva u blizini.,stoka, mehanizacija, svinjokolja, ......... ovde gde sam zajebano je ako se nema sopstveni prevoz. ako imaš, super je. 

Edited by djordje geprat
Posted

Mislim da Kosmaj nije loša opcija, na sat vremena je od BG i cene su dosta povoljne.

Posted (edited)

Rogača, brt!

Zavališ se kraj bazena Verona, a sa vrha Kosmaja te rashlađuje vetrić. Onda pođeš po duhovno okrepljenje do Tresija, ili do spomenika, ili do fb/insta strane Elene K Karić, već prema preferencijama. Nakon toga prasetina u šljivaku kod Tome i Nade. Ili salata od maslačka.

Edited by Ras
Posted

Da!

Preporuči mi neko pre neki dan potez Nemenikuće i Rogače, čoveče, srpska Toskana! :happy:

Posted
41 minutes ago, Singer said:

Da!

Preporuči mi neko pre neki dan potez Nemenikuće i Rogače, čoveče, srpska Toskana! :happy:

Гружа je za Toskanu 1 Toskana! :sleep:

Potez, grubo, Kragujevac - Cacak, sa Knićem u sredini, pa 10-ak kilometara levo i desno, ili, jos grublje, prostor izmedju Kragujevca, Cacka, Gornjeg Milanovca i nesto juznije, do na domak Kraljeva, je verovatno jedan od najlepsih, ako ne i najlepsih delova uze Srbije.

Obaska sto ima voda, pa cak i 1 jezero, obaska naputnosttm autoputem preko Kragujevca, a kako cujem uskoro i prema Cacku, preko Rudnika, dakle obuhvaceno sa obe strane, 1 nevidjena питомина, vikendaski, turisticki i uopste ekonomski zapostavljena i skrajnuta, standardno devastirana...

Tamo ti da odes da se raspitas, ako nista drugo provozaj se i razgledaj.

Posted (edited)
On 8.4.2019. at 16:13, namenski said:

Гружа je za Toskanu 1 Toskana! :sleep:

Potez, grubo, Kragujevac - Cacak, sa Knićem u sredini, pa 10-ak kilometara levo i desno, ili, jos grublje, prostor izmedju Kragujevca, Cacka, Gornjeg Milanovca i nesto juznije, do na domak Kraljeva, je verovatno jedan od najlepsih, ako ne i najlepsih delova uze Srbije.

neshvatljivo je to da je knic spada u nerazvijene opstine. jos poodavno. dok nije bilo jezera delila se na gornju i donju gruzu. sada put pravi slicnu podelu, gornju ka rudniku i donju ka kraljevu.

pravo lep kraj.

Edited by foto
Posted

malo po mmalo, poslaste vi coveka u cacak :fantom:

Posted
1 hour ago, foto said:

neshvatljivo je to da je knic spada u nerazvijene opstine. jos poodavno. dok nije bilo jezera delila se na gornju i donju gruzu. sada put pravi slicnu podelu, gornju ka rudniku i donju ka kraljevu.

pravo lep kraj.

Ja, za bruku i sramotu, za jezero nisam ni znao do relativno skoro: nemam sa Gruzom ni sirom okolinom ama bas nikakve veze, ni porodicne, ni geografske, pa ipak ne pamtim da me je svojevremeno nailazak na neki pejsaz tako ostavio bez daha, kao svojevremeno, tokom neke skitnje, nailazak na deo reke i okoline, kada se ide od Kragujevca, ako se dobro secam.

Takve stvari, mislim na impresije, zavise i od raspolozenja putnikatm, i od trenutka pa i doba dana, ali ga pamtim jace nego neke itekako izvikane predele po belom svetu, neke druge divljine i da ne pominjem.

Pre par zima sam, vozeci iz CG za Beograd, zbog nekog sranja na Rudniku, zabasao poslednji put na tu stranu, ono, po sistemu, kuda te oci vode i noge nose, nema zurbe, svi putevi vode u Beograd :D, vreme mutno, nikakvo, em zima, i - za cudo - osecaj isti.

Inace, ne racunajuci istocnu Srbiju koju sam temeljno overio sa pokojnim Geozavodom i vec najvecim delom vec zaboravio, apsolutni favoriti u Srbiji su mi Golija, Pester i deo Kopaonika okrenut ka Toplici, grubo, juzno od Rasine, otprilike od linije Brus - Razbojna, pa na jug ka Lukovu, gde se jos uvek mogu da vide velicanstvene bukve visoke preko 30 metara, cuju bukove sume kako pricaju, govore u jesenjim nocima dok lisce jos nije opalo.

Posted (edited)

160km i oko 2č vožnje... ja bih da se spičim s posla ako mi dođe a ne da idem na "put"

al fakat, prelepo je... jezero i priroda, stvarno nestvarno!

ovo sam jedino našao na google streetview odnosno sphere...  računam da se ovde jedna porodica odere od ručka za 2.5-3k dinara :happy:

Edited by Singer
Posted
3 hours ago, Singer said:

ja bih da se spičim s posla ako mi dođe a ne da idem na "put"

A, pa onda lepo sah pod misku, pa ispred zgrade... :tongue:

Koncepttm ti je pogresan, osim ako ti posao dozvoljava dolazak i odlazak +/- par sati pa i to bez grca, opusteno.

Ili ako si svoj gazda, 1 preduzetnik i to uspesan, sa sve pouzdanim menadzmentomtm:sleep:

Znam poprilicno ljudi koji su se - i to bez materijalnih ogranicenja - zaleteli u nesto slicno i po prirodi stvari zavrsili kao obicni, najobicniji - vikendasi.

Razloga ima onoliko: odvesti se s posla - iz Beograda, cak i u neka bolja vremena - uvek je znacilo par sati bez obzira na kilometrazu, od poslovicne Grocke, pa do udaljenijih destinacija ukljucujuci i one stokilometarske koje si postavio kao meru.

Kuca sa komadom zemlje, cuvenim placem ili kako se vec pise, je zahtevna igracka: trazi neprekidan i aktivan angazman, sve da na placu ima samo nekoliko primeraka flore, faunu da ne pominjem: ako mislis da ces i jednog jedinog trenutka da budes u situaciji da dodjes pred vratnice, pritisnes daljinac da se iste otvore, nasmesis se lavezu kucnih ljubimaca i radosti potomstva sto te vidi, da bi se posle toga zavalio u lezaljku i pocastio 'ladnim pivom - neces.

Ili hoces, ali toliko retko da ce prema tom uzitku setnja krajem u kojem zivis u Beogradu i zezanje sa drustvom na terenu za basket biti 1 idila koje ces se sa setom secati.

I kojoj ces od sveg srca teziti da se vratis.

Pripadajuce, pratece, troskove da ne pominjem: pretpostavljam da njih u svakom slucaju imas u vidu.

Tako da - pamet u glavu :) 

Posted
3 hours ago, Singer said:

160km i oko 2č vožnje... ja bih da se spičim s posla ako mi dođe a ne da idem na "put"

ovo sam jedino našao na google streetview odnosno sphere...

Nemoj tamo bre, vidiš na slici da postoje fantazmi dece koji levitirajući pohode okolinu pokušavajući da pronađu mir.

Posted
8 hours ago, namenski said:

A, pa onda lepo sah pod misku, pa ispred zgrade... :tongue:

Koncepttm ti je pogresan, osim ako ti posao dozvoljava dolazak i odlazak +/- par sati pa i to bez grca, opusteno.

Ili ako si svoj gazda, 1 preduzetnik i to uspesan, sa sve pouzdanim menadzmentomtm:sleep:

Znam poprilicno ljudi koji su se - i to bez materijalnih ogranicenja - zaleteli u nesto slicno i po prirodi stvari zavrsili kao obicni, najobicniji - vikendasi.

Razloga ima onoliko: odvesti se s posla - iz Beograda, cak i u neka bolja vremena - uvek je znacilo par sati bez obzira na kilometrazu, od poslovicne Grocke, pa do udaljenijih destinacija ukljucujuci i one stokilometarske koje si postavio kao meru.

Kuca sa komadom zemlje, cuvenim placem ili kako se vec pise, je zahtevna igracka: trazi neprekidan i aktivan angazman, sve da na placu ima samo nekoliko primeraka flore, faunu da ne pominjem: ako mislis da ces i jednog jedinog trenutka da budes u situaciji da dodjes pred vratnice, pritisnes daljinac da se iste otvore, nasmesis se lavezu kucnih ljubimaca i radosti potomstva sto te vidi, da bi se posle toga zavalio u lezaljku i pocastio 'ladnim pivom - neces.

Ili hoces, ali toliko retko da ce prema tom uzitku setnja krajem u kojem zivis u Beogradu i zezanje sa drustvom na terenu za basket biti 1 idila koje ces se sa setom secati.

I kojoj ces od sveg srca teziti da se vratis.

Pripadajuce, pratece, troskove da ne pominjem: pretpostavljam da njih u svakom slucaju imas u vidu.

Tako da - pamet u glavu :) 

E ovo je 100% tacno.Procentualno verovatno najveci zajeb.