Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted
51 minutes ago, Venom said:

Jel bi se menjao s covekom?

The grass is always greener :fantom:

Posted
3 hours ago, noskich said:

Nije tebi lose. Matorci te zbrinuli pa sve laganeze...

nije laganeze. Nikako da umru konačno, Baš sinoć smo se  žestoko svladjali pa zaključili primirije.

I da, loše mi je, ni oni ni ja nismo ni sanjali da ćemo ovako završiti.   :dry: 

Posted
32 minutes ago, Bujodrag said:

nije laganeze. Nikako da umru konačno, Baš sinoć smo se  žestoko svladjali pa zaključili primirije.

I da, loše mi je, ni oni ni ja nismo ni sanjali da ćemo ovako završiti.   :dry: 

Ma pusti kretena, kome bre da objašnjavaš...

• 2 weeks later...
Posted

đeste

iam humble brag i kajnda 1stworld problem

kontam duzmem vikendicu/kuću* van Beograda da mi roditelji u penziji ne cvrče u 35m2 enbidžijevskog betona koju ni klima ne može da rashladi kad pripekne 35+ na duže od 5 dana... a i decu sitnu da imam negde da pošaljem na "selo" jer ispade da smo postali total urbana porodica bez dodira sa zelenilom i onda ne znam šta ću s decom leti već ajd u vrtić ajd kući jer napolju reže sunce a i reže beton...

ne znam, gde se kupuju vikendice?** šta su to neka lepa mesta na sat vremena od Beograda? Vojvodina jedino Fruška Gora i ta okolina - ono ravno ko dlan, to ne mogu... nismo tog gena. a opet kad gledam južno od Beograda tu ni nemam predstavu gde su "Beograđani" tradicionalno vikendašili ili odlazili u taj mirniji prigradski život?

*misli se na čvrstu gradnju i objekat u kome je moguće boraviti tokom cele godine 

** misli se na mesta (npr. Čortanovci, Slankamen i sl.)

Posted

Sve što je na padinama Fruške Gore, na desnoj obali Dunava i bliže Beogradu (Čortanovci, Beška, Slankamen, Surduk, Belegiš...) je vrlo atraktivno i pretpostavljam traženo. Prolazeći tim potezom zaprepastilo me koliko je kuća u Surduku na prodaju, čini mi se znatno više no u drugim mestima. Nemam objašnjenje, verovatno postoji potražnja bar za placem.

Možda nešto prema Vršcu, ili Beloj Crkvi, neko od ušuškanih sela Deliblatske Peščare, iako malo dalje od tih sat vremena? Kada odeš da ih posetiš preko vikenda možete svi zajedno na jezera.

https://srbija-nekretnine.org/oglas.php?id=1216660

Posted
1 hour ago, Singer said:

đeste

kontam duzmem vikendicu/kuću* van Beograda da mi roditelji u penziji ne cvrče u 35m2 enbidžijevskog betona koju ni klima ne može da rashladi kad pripekne 35+ na duže od 5 dana... a i decu sitnu da imam negde da pošaljem na "selo" jer ispade da smo postali total urbana porodica bez dodira sa zelenilom i onda ne znam šta ću s decom leti već ajd u vrtić ajd kući jer napolju reže sunce a i reže beton...

ne znam, gde se kupuju vikendice?** šta su to neka lepa mesta na sat vremena od Beograda? Vojvodina jedino Fruška Gora i ta okolina - ono ravno ko dlan, to ne mogu... nismo tog gena. a opet kad gledam južno od Beograda tu ni nemam predstavu gde su "Beograđani" tradicionalno vikendašili ili odlazili u taj mirniji prigradski život?

*misli se na čvrstu gradnju i objekat u kome je moguće boraviti tokom cele godine 

Posted
1 hour ago, Singer said:

Nije toliko ni ravno, možeš ladno gledati i u Irigu ili Vrdniku ili nekom od tih sela oko FG, na 15-20 min. si od Novog Sada i od uključenja na autoput, a ne bi smela cena biti ne znam kakva. :)

Posted
1 hour ago, Singer said:

đeste

Uh jbga, ja bi vrlo rado prodao vikendaju u reonu Šiljakovca na Ibarskoj magistrali 50km od bg al Jbga ima tu nekih komplikacija ono šta će reći porodica trt mrt, ali čuo sam da je bagatela sve

Kuća 6x8 i 30-ak ari placa..Voda,  struja

Posted
3 hours ago, Ras said:

Sve što je na padinama Fruške Gore, na desnoj obali Dunava i bliže Beogradu (Čortanovci, Beška, Slankamen, Surduk, Belegiš...) je vrlo atraktivno i pretpostavljam traženo. Prolazeći tim potezom zaprepastilo me koliko je kuća u Surduku na prodaju, čini mi se znatno više no u drugim mestima. Nemam objašnjenje, verovatno postoji potražnja bar za placem.

Možda nešto prema Vršcu, ili Beloj Crkvi, neko od ušuškanih sela Deliblatske Peščare, iako malo dalje od tih sat vremena? Kada odeš da ih posetiš preko vikenda možete svi zajedno na jezera.

https://srbija-nekretnine.org/oglas.php?id=1216660

Retko idem na tu stranu ali sam se iznenadio koliko su Novi Banovci urbanizovani. 

Južnobanatska sela su toliko depresivna da stvarno ne bih tamo. Mada bih voleo u Beloj Crkvi da skončam, tamo sam i počeo...

@singer

ako gledaš za roditelje a ne turistički (mada što ne i tako) obavezno Fruška gora, ogromna je razlika u kvalitetu vazduha sa promenom nadmorske visine. Irig ili Vrdnik su odlične baze, gradići sa svom potrebnom infrastrukturom, ima i zgrada ako su navikli na NBG. Vrdnik je hit od kada su CGorci uleteli sa lovom, a u Irigu kvadrat mora biti jeftin. Priroda je ok, ipak je to nacionalni park. I tu je negde u sat vremena vožnje, deo autoput.

Posted

Dodzi u Jagodinu :wicked:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Ja bih preporučio Banovce, Surduk ili S'kamen

Posted
1 hour ago, čekmeže said:

Južnobanatska sela su toliko depresivna da stvarno ne bih tamo. Mada bih voleo u Beloj Crkvi da skončam, tamo sam i počeo...

Sa iskustvom zimovanja u jakobsfeldu možda bih i ja tako govorio, ali i dalje mislim da je odlično za beg od civilizacije i sa izgledima da tako i ostane. Sa svim lepotama koje ti priroda pruža i koje su ti sve na dohvat ruke, ne bih se dvoumio.

Ipak se čini da Singer traži nešto drugo. Možda bi uspeo da pronađe nešto čak i u Grockoj, ili Sopotu, možda Trešnja na tu stranu ka Kosmaju za koju mi se čini da još uvek nije eksplodirala gradnja, ali to znači i da je ponuda nekretnina verovatno vrlo ograničena.

Posted

Hvala vam svima na sugestijama, predlozima i iskustvima.

Bio sam sad za vikend malo da šacnem kako zapravo izgleda ceo taj krajolik Fruške Gore. Od Male Remete, preko Vrdnika, ka Irigu pa sve do Maradika. 

Da, Vrdnik je eksplodirao. Prvo renoviranjem Hotel Termala pa onda izgradnjom Premier Aqua hotela pa onda nekom investicijom za etno selo kod Vrdničke kule a tu se gradi još jedan hotel... cena kvadrata je u rasponu 1200 - 1400 e :blink:! Kao da kupuješ stan na obrnocima Novog Beograda jbt!

Mnogo je lepo i mirno. Vazduh je stvarno poseban a čitav kraj pruža mir i spokoj. U Vrdniku sve pršti od BG i NS registracija, tek po neka RU. Ima matorih i zapuštenih kuća a ima i prepucanih da prosto ne veruješ šta ljudi grade - bazeni, čuda - muda... ludilo! Jake cene i verovatno je neki hype nastao jer me podseća kao kad je CG primorje poludelo dolaskom i interesovanjem Rusa da pazare nepokretnosti.

Irig tj. okolina Iriga je vrlo lep i ima dobar potencijal (verovatno je on sledeći u nizu za "procvat"). Maradik je klasično vojvođansko mesto, ušoreno i prosto ne znaš da li si u Inđiji, Rumi, Maradiku ili bilo gde drugde gde je taj fazon... i ravno ko dlan :thumbd:

Sledeće je snimanje geo lokacije južno od Beograda, da vidim kako stvari stoje ka Šumadiji.

Posted

Obidji i Vrcin, ima lepih kucica a cene su razumne.

Posted

Meni nije jasno šta vam je u Vrdniku lepo sem turističke fotke iz ptičije perspektive