Jump to content

Nekretnine

Featured Replies

2 hours ago, bags said:

Na drugoj strani mladi i ljudi koji tek stizu su najstrasnije fucked. Poslednje tri godine drasticno je opala  novogradjnja, cene su otisle jos gore, uslovi finansiranja su postali gori na sve moguce nacine a i drzava puno vise kontrolise neke stvari na koje prethodno zmirila. (recimo ucesce od 20% se moglo i finansirati pomocnim kreditom, kredit ne sme preci 40% neto plate i kontrolise se godisnje). Nedostatak trosobnih i cetverosobnih stanova jos dodatno pogorsava situacije za mlade i formiranje porodica. Pre je nekih 20% stanova u svakom projektu i bilo takvih stanova. Sad cesto vidim projekte samo jednosobni i dvosobni i na vrhu brutalni penthouse sa 6+ soba i visemilionskim cenama. I to jos u delovima grada koji su sve samo ne atraktivni za takva ulaganja.

Logicna posledica stampanja love, koje je pocelo 2008.

I koncentracije bogatstva u malobrojnom krugu povlascenih, para na paru ide.

• Popular Post

Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu :wub: Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...

Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim srecan lov!

9 minutes ago, Shan Jan said:

Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu :wub: Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...

Nema na čemu, drago mi je da smo to lepo završili. 

15 minutes ago, Shan Jan said:

Eeee pa bravo. Znam da možda nije umesno, koliko kvadrat?

Može i na PM...

@Frank Pembleton ma sto bi bila tajna. 83 000 ukupno. Plus sada ulaganje u renoviranje.

56 minutes ago, Shan Jan said:

čestitam!!! :D 

u zdravlje da ga picneš :) 

1 hour ago, Shan Jan said:

1 hour ago, Shan Jan said:

Gotov je! 😁

Cestitke!

@Shan Jan

Prvo žurka, onda renoviranje, greota da ti razvalimo gajbu kad je picneš.

2 hours ago, Shan Jan said:

@Frank Pembleton ma sto bi bila tajna. 83 000 ukupno. Plus sada ulaganje u renoviranje.

Ko 2 parking mesta u BG :)

Svaka cast, Pancevo je super grad.

.

Edited by *edited by mod

.

Edited by *edited by mod

Srecno @Shan Jan i sredi ga tako da ti maksimalno odgovara.

sad da ulupa preostalih 50k u renoviranje. 

ima da bude kao iz kataloga.

On 14. 3. 2025. at 18:43, Shan Jan said:

Hvala. Nije loša cena.

Ne znam koliki je "obim" renoviranja.

Verovatno je za ozbiljno renoviranje cena jedno 200-300€ po kvadratu....