Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

Taman uzeo neku policu iz Ikee, sad čekam da mi država refundira, ali ništa…:dry:

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

leglo i meni danas, odo' u šumu :D

Meni leglo bez sms-a, usla u aplikaciju i tamo nasla. Intesa prekopcala nesto. 

9 minutes ago, angelada said:

Meni leglo bez sms-a, usla u aplikaciju i tamo nasla. Intesa prekopcala nesto. 

I meni još juče a nema poruke, mada od buđave OTP ni ne očekujem. Jedva čekam da promenim banku kad se oslobodim dužničkog ropstva kod ovih slepaca.

Vid’ stvarno, juče još… :s_w:

I meni leglo...

Kad je najpotrebnije :wub:

Pričajte šta želite, ova država misli na nas! 

11 minutes ago, Valkyrie said:

I meni još juče a nema poruke, mada od buđave OTP ni ne očekujem. Jedva čekam da promenim banku kad se oslobodim dužničkog ropstva kod ovih slepaca.

Mislim da ce OTP da udje u neku mega promenu od januara, u smislu unapredjenja usluge, stoji nam taj projekat u “pajplajnu” al ne znam previse sem da hoce da sve prsti. 

4. mesec za redom gratis uplata od kladionice u kojoj sam radio, agilni menadzer me odjavio tek krajem septembra ali evo pojacali sa 3x150 evri u prosla tri meseca na 24 370 dindzi iliti 210 evri za ovaj mesec. Garant mi Vucko sredio da ne radim a dobijam lovu pa se odricem i ovih 30 jura pomoci u njegovu korist, kao i do sad.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

@Zli Gli ako si se jednom prijavio leže ti lova hteo ti ili ne

:fantom:

ako ti ne treba uvek možeš da je prebaciš nekoj humanitarnoj organizaciji

Stiglo juce - odmah, uz naplatu od 30 kinti (hvala Intesa banci) prosledjeno majci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CC89C4CD-B0A2-46D0-A1DE-05B49C28F3ED.jpeg

[mention=102]Zli Gli[/mention] ako si se jednom prijavio leže ti lova hteo ti ili ne
fantom.gif

ako ti ne treba uvek možeš da je prebaciš nekoj humanitarnoj organizaciji
Mislim da nisam, cim mi nista nije leglo (osim od kladze, Bog ih blagoslovio svaki put). Keva popizdi svaki put kad dodje neka uplata ali ne mogu, bojkotujem Vucka i dosledan sam. Mada sam trebao uzimati i prosledjivati negde ali kasno je sad, plus sto dam i ovako privatno pa se iznivelisalo to svakako, jbg.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

znam da nisi do kraja ozbiljan, ali brate nemoj to vucko, pa jos vucko daje

nisu to vuciceve pare, vec gradjna srbije

visestruko ce ova vlast naplatiti sav taj novac od nas

tebi to verovatno nista ne znaci, ali se itekako primilo, ogromna vecina gradjana srbije zaista smatra da vucic daje plate, penzije...

uostalom, imali smo i ovde prozivanje da se radi za vucica jer zaboga neko prima platu u drzavnoj firmi

14 hours ago, angelada said:

Mislim da ce OTP da udje u neku mega promenu od januara, u smislu unapredjenja usluge, stoji nam taj projekat u “pajplajnu” al ne znam previse sem da hoce da sve prsti. 

Znači neka jaka kampanja, a ispod površine sve isto :fantom:

Leglo!
Ode onim kuvarima da nahrane ljude.

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout